moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام به یک نفر که به کارهای صفحه آرایی آشنا باشد برای تنظیم نشریه نیاز مندیم هر کسی که مایل به همکاری هست اعلام آمادگی کند. در ضمن دوستانی هم که میتوانند در تهیه مطالب برای نشریه هم کمک کنند اعلام آمادگی کنند. موفق و پیروز باشید. 17 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام من تا هفته آینده خیلی کار دارم و نیستم اما بعد از اون در خدمتم ، جمع آوری مطالب یا هرچیزی ، البته صفحه آرایی انجام ندادم ولی در حدی که کارم راه بیفته به فتوشاپ آشنایی دارم 14 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من برای ارائه مطالب میتونم کمک کنم 9 لینک به دیدگاه
mahsa3064 153 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام من خیلی دوست دارم همکاری کنم ولی چون دارم رو پایان نامه ام کار میکنم خیلی وقت آزاد ندارم ولی تابستون اکه بازم نیازی به نیروی جدید داشتید میتونم برای جمع آوری و ارائه مطلب کمک کنم 8 لینک به دیدگاه
gingulak مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام. منم هر کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم ولی صفحه آرایی بلد نیستم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده