Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نرم افزار autocad map یکی از نرم افزارایی هستش که به عنوان رابط بین نرم افزارهای GIS و CAD می تونه کار کنه. در اینجا آموزشی از این نرم افزار که درباره کاربرد GIS در محیط نرم افزارهای CAD هستش رو در 11 بخش براتون قرار میدم که امیدوارم بدردتون بخوره: بخش اول: مقدمه و معرفی نوارابزارها بخش دوم: عملیات های پایه بخش سوم و چهارم: کار بار AutoCAD MAP بخش پنجم تا نهم: ورود، ویرایش و جستجوی داده ها بخش دهم و یازدهم: ایجاد، مدیریت و ویرایش توپولوژی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۴ کو لینک دانلود؟؟؟ فایل پیوست شده رو دانلود کنید لینک به دیدگاه
Morteza abasi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۵ سلام.من عضو شدم ولی لینکی برا دانلود وجود نداره لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۵ سلام.من عضو شدم ولی لینکی برا دانلود وجود نداره سلام. خوش اومدین به انجمن فایل پیوست شده رو دانلود کنید لینک به دیدگاه
narges bakhtiari 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۵ لینک فایل پیوست فعال نیست.عضو میشیم که از فایل استفاده کنیم. لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۵ لینک فایل پیوست فعال نیست.عضو میشیم که از فایل استفاده کنیم. درود فایل پیوست هیچ مشکلی نداره و به اسانی میتونید دانلود کنید فقط کافیه روی فایل پیوست کلیک کنید:a030: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده