رفتن به مطلب

انواع پنیرهای فرانسوی


masi eng

ارسال های توصیه شده

[h=1]پنیر چدار(Cheddar Cheese)[/h]

cheddar-cheese-.jpg

 

 

 

پنیر چدار, پنیری نسبتا سفت, با رنگ سفید تا زرد پررنگ است. این پنیر مزه تندی دارد و از شیر خام گاو تهیه می شود و پس از تولید 9 تا 24 ماه به آن استراحت می دهند. زادگاه این پنیر روستای چدار در سامرست, جنوب غربی انگلستان است؛ در این منطقه غارهایی وجود دارد که رطوبت و شرایط نگهداری طبیعی برای کهنه شدن پنیر چدار را فراهم می آورد.

این پنیر مرسوم ترین پنیر در انگلستان است و 51 درصد از فروش سالیانه پنیر (1.9 میلیارد پوند) در این کشور را به خود اختصاص می دهد. پنیر چدار دومین پنیر مرسوم در امریکا بعد از موتزارلا است.

 

 

تهیه و تولید پنیر چدار

 

 

نام پنیر چدار در اتحادیه اروپا به طور وسیعی استفاده می شود و زادگاه ثبت شده ای (PDO) برای آن وجود ندارد, اما فقط پنیر چدار تولید شده از شیر محلی در مناطق جنوب غربی انگلستان نام (West country farmhouse Cheddar) یا همان چدار واقعی را یدک می کشند.

تولید پنیر چدار از قرن 12 آغاز شده, اما فرایند تولید مدرن آن از قرن 19 توسط یکی از دامداران سامرست بنام ژوزف هاردینگ, با توسعه صنایع تولید پنیر صورت گرفت و به این دلیل به او لقب پدر پنیر چدار را داده اند. او و خانواده اش پنیر چدار را به اسکاتلندی ها, مردم امریکای شمالی و استرالیایی ها شناساندند.

لینک به دیدگاه

[h=1]پنیر گودا (gouda)[/h] [h=1][/h]

gouda_disc.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

گودا نوعی پنیر زرد هلندی است که از شیر تازه گاو تهیه می‌شود.

این پنیر نام شهر خاودا در جنوب هلند را گرفته و از پر مصرف‌ترین پنیرها در هلند به حساب می‌آید و حضورش در 60 درصد از بازار مصرف کننده‌ها شهرت جهانی دارد. اصل این پنیر را در قالب‌های دیسکی 10 تا 25 کیلویی با روکشی از پارافین درست می‌کنند.

گودا از خانواده پنیرهای نیمه سفت و زرد رنگی است که دارای چربی زیادی است که در بعضی از مارک‌ها به 51 درصد می‌رسد. این پنیر را معمولا از 1 ماه تا 3 سال استراحت می‌دهند.

متاسفانه گودا از دسته پنیرهایی است که نام ،کیفیت و رسپی آن ثبت نشده است به همین دلیل در دنیا پنیرهای مختلفی پیدا می‌شوند که فقط اسم این پنیر مرغوب را دارند و با آنچه به‌طور سنتی در شهر خاودا تولید می‌شده متفاوت هستند.

گرچه امروزه حدود 300 کشاورز در هلند تولیدکننده پنیر گودا هستند، اما تمام مراحل تولید صنعتی است. در این بین پنیر گودای کشاورزان (Boerenkaas) تنها توسط تعداد انگشت شماری از کشاورزان تولید می‌شود، این پنیر با همان روش سنتی از شیر غیر پاستوریزه تهیه می‌شود و از گزند تولیدکنندگان صنعتی در امان مانده است.

گودا به نام پنیری که در هلند تولید می‌شود ثبت نشده، اما گودای هلندی (Noord-Hollandse Gouda) و گودای کشاورزان (Boerenkaas) در اتحادیه اروپا از نظر منطقه جغرافیایی تولید و محافظت شده هستند؛ به این معنی که این پنیرها تنها در کشور هلند و با استفاده از شیر گاوهای هلندی اجازه تولید دارند.

 

 

 

مصرف پنیر گودا از پیش غذا تا غذای اصلی و نان‌ها و حتی شیرینی‌ها را در برمی‌گیرد. پنیر گودای تازه را معمولا به صورت ورقه‌ای در ساندویچ به صورت سرد یا گرم و ذوب شده یا به‌صورت رنده شده در پیتزا استفاده می‌کنند. در هلند پنیر گودای تازه را همراه با سس خردل هلندی و گاهی با شکر یا شربت سیب به عنوان اسنک و میان وعده سرو می‌کنند.

استاندارد محتویات:

 

  • درصد چربی در حالت خشک: 76 درصد؛
  • محتوای چربی اصلی: 31 گرم در 100 گرم؛
  • کلسیم: 985 میلی گرم در 100 گرم.

لینک به دیدگاه

پنیر اسرم

%D9%BE%D9%86%D9%8A%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%B1%D9%85.jpg

 

ترکیبات: شیر پاستوریزه، خامه پاستوریزه، کلرید کلسیم، استارتر، مایه پنیر، نمک طعام

بسته یندی: 200، 250، 300 و 350 گرمی وکیوم + قالبهای فله ای 3 تا 5 کیلوگرمی

کاربرد محصول: در انواع ساندویچهای گرم و سرد، غذاهای فرنگی همراه با سبزیجات و انواع نان

ماندگاری: 3 ماه در یخچال

شکل/رنگ: قالب مستطیلی زرد رنگ با روکش قرمز

 

 

پنیر اسرم یکی از مشهورترین پنیرهای دانمارکی است. این پنیر دارای ظاهری زرد-قهوه ای و روغنی می باشد و بافت کره ای دارد.

این پنیر پس از تخمیر شیر برای مدت زمان مشخصی تحت شرایط دما و رطوبت خاص، به منظور رسیدن نگهداری می شود. عطر و طعم کره ای این پنیر با طولانی تر شدن دوران رسیدن، بهتر و قوی تر می گردد.

هر کیلوگرم از پنیر اسرم، ارزش غذایی معادل 15 کیلوگرم شیر تازه گاو دارد. این پنیر برای اولین بار در ایران توسط شرکت فرآورده های لبنی کاله تولید و عرضه شده است.

لینک به دیدگاه

پنیر کوارک"

quark.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

یک پنیر تازه المانی است که از شیر گاه و تهیه می شود مناسب گیاه خواران است زیرا از مایه حیوانی تهیه نمی شود این پنیر نرم و مرطوب حدفاصل پنیرتازه و ماست است و طعم لیمویی دارد و در عرض چند روز می رسد.

لینک به دیدگاه

پنیر موزارلا یا موتزارلا

موتزارلا ( به ایتالیایی: Mozzarella )‏ نامی عمومی برای انواعی از پنیرهای نیمه نرم ایتالیایی است که از شیر گاو یا گاومیش تهیه می‌شوند. این پنیر بسیار کِش می‌آید و در صبحانه و عصرانه، غذاهای پاستایی، لازانیا، داخل سوپ، سالاد و غیره استفاده می‌شود. این پنیر در ایران با نام پنیر تازه محلی نیز عرضه می‌شود. image-274B_51657A49.jpgimage-EC15_51657A49.jpg

لینک به دیدگاه

پنیر فتا پنیر فتا ( به انگلیسی: Feta cheese )‏ یکی از انواع پنیر است که ریشهٔ یونانی دارد. این پنیر شبیه پنیر لیقوان ایرانی است. در سالاد یونانی، پنیر فتا معمولاً به شکل مکعب‌های کوچک یا خردشده وجود دارد. image-78BE_516579DB.jpgimage-02DB_51657A49.jpg

لینک به دیدگاه

بلو چیز

بلو چیز ( پنیر آبی ) نامی کلی برای انواعی از پنیر است که از شیر گاو، گوسفند یا بز و به کمک کپک خوراکی آبی رنگی از خانواده پنیسیلین تهیه می‌شود. این نوع پنیر بیشتر در سالادها و یا به عنوان مزه استفاده می‌شود و طعم مخصوصی دارد. انواع بلوچیز:

پنیر آبی دانمارکی

image-8E49_51657A80.jpg

پنیر راکه فو Roquefort_cheese

image-39F6_51657A49.jpg

پنیر گورگونزولا Gorgonzola_cheese

image-5F0C_51657A49.jpg

Fourme d'Ambert

image-9E6A_516579DB.jpg

Dorset Blue Vinney cheese

image-5239_516579DB.jpg

پنیر کامبوزولا Cambozola

image-5589_516579DB.jpg

کابرالس بلو چیز Cabrales blue Cheese

image-64B2_516579DB.jpg

پنیر استیلتون Blue Stilton Quarter Front

image-DC1A_516579DB.jpg

لینک به دیدگاه

پنیر پارمسان

پنیر پارمیجانو ( که پارمیژان یا پارمیزان یا پارمسان نیز گفته می‌شود ) پنیری ایتالیایی است که از شیر گاو تهیه می‌شود و ساختن آن ۸ ماه زمان می‌برد. پنیر پارمیجانوی نرسیده به عنوان پیش غذا ( اردور ) و مزه مصرف می‌شود و پنیر پارمیجانوی رسیده را به صورت رنده کرده یا پودر شده در برنج و سوپ و انواع پاستا یا ماکارونی استفاده می‌کنند. « پارمیجانو » در زبان ایتالیایی، صفت برای شهر « پارما » است که در زبان فرانسوی « پارمِسان » گفته می‌شود.

image-7B88_51657A49.jpg

لینک به دیدگاه

کامامبر کامامبر ( به فرانسوی: Camembert )‏ نوعی پنیر نرم فرانسوی است که نخستین بار در اواخر سده ۱۸ در منطقه کامامبر و نرماندی در شمال غربی فرانسه تولید شد. این پنیر از شیر گاو و به کمک انواعی از کپک خوراکی از خانواده پنیسیلین به نام‌های Penicillium candida و Penicillium camemberti تهیه می‌شود. پنیر کامامبر طعمی تند دارد و هر چه بیشتر برسد، بافت پنیر نرم ‌تر شده و بوی آن تندتر می‌شود. کامامبر در صبحانه یا برای تهیه کیک، ساندویچ و دسر و مزه ( به‌خصوص به همراه انگور ) استفاده می‌شود.

image-A44C_516579DB.jpg

لینک به دیدگاه

پنیر لانکاشایر پنیر لانکاشایر ( به انگلیسی: Lancashire cheese )‏ نوعی پنیر ترد و سفید رنگ انگلیسی است که از شیر گاو تهیه شده و طعمی ملایم و خامه ای دارد. با کهنه ‌تر شدن پنیر لایهٔ بیرونی آن به رنگ طلایی کمرنگ درآمده، بافت نرم آن سفت ‌تر شده و طعمش نیز تندتر می‌گردد. این پنیر همچنین ۴۵٪ چربی دارد. پنیر لانکاشایر نخستین بار در لانکاشایر انگلستان تولید گردیده و به همین دلیل به نام محل تولیدش مشهور است. image-15E6_51657A80.jpg

لینک به دیدگاه

پنیر امنتال امِنتال یا امِنتالر ( به انگلیسی: Emmental or Emmentaler )‏ در اصل پنیری است تولید کشور سوئیس که گاهگداری با نام پنیر سوئیسی در آمریکای شمالی، استرالیا و نیوزلند شناخته می شود. image-01A0_516579DB.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...