Aysan.sh 72 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز من برای پایان نامه ام با موضوع " مجتمع مسکونی،تجاری،اداری " احتیاج به منابع معتبر دارم... کتاب، مقاله،مجله،نشریه...هرچیزی...فقط منبع قابل اعتماد داشته باشه البته در مورد مجتمع های مسکونی منابعی پیدا کردم..اما در مورد "ساختمان های تجاری اداری" و خصوصا "اداری" اصلا نتونستم کتاب یا منبع مناسب و به درد بخوری پیدا کنم... حالا اگه شما بتونید تو پیدا کردن منابع بهم کمک کنید خیلی ممنون میشم... 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام، بهتر بود نام تاپیک رو مختصرتر مینوشتید. در سایت ها که جستجو کردم منبع معتبری ندیدم ، جز این چند مورد که قرار میدم. احتمال میدم دانلود کردین، ولی بازهم قرار میدم. اگر دانلود نکرده باشین مورد استفادتون قرار بگیره. اصول طراحی ساختمان های اداری و بانک ها _ منبع این تحقیق که یک مقاله خارجی هستش در صفحه دومش نوشته شده. فرمت فایل: pdf برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام .................................... ضوابط طراحی ساختمانهای اداری _ نشریه شماره 178 فرمت فایل: pdf برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منبع: سایت باشگاه مهندسان ایران .................................... شما میتونین از منابعی که در پایان نامه ها هم ذکر شده استفاده کنید، البته نه هر منبعی، منظورم مقاله ها ، مجلات و کتبی هستش که در آخر پایان نامه ها ذکر شده. به طور مثال در این پایان نامه پایان نامه مجتمع تجاری،تفریحی فرمت فایل: pdf برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دو منبع ذکر شده: مجله فرایند معماری و مراکز تجاری- تفریحی ، شماره سوم ، اردیبهشت 1386. مبانی برنامه ریزی و طراحی مراکز تجاری -- مصطفی فرزام شاد - انتشارات دانشگاه تهران 1386. :icon_gol: 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده