en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام سردخانه من 10000 تنی هست 7000 تا انجماد و 3000 تا انجماد کوتاه مدت. 7000 تا کامل گوشت هست و 3000 تا (1000 تا مرغ 1000 تا پرتغال و سیب و 1000 تا گوشت گاو ) هست در بهترین حالت و استفاده بهینه انرژی چند تا اتاق باید داشته باشم ؟ منظورم نحوه چیدمان محصولات در اتاق هاهستش. لینک به دیدگاه
ali.ghashange13 396 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلامسردخانه من 10000 تنی هست 7000 تا انجماد و 3000 تا انجماد کوتاه مدت. 7000 تا کامل گوشت هست و 3000 تا (1000 تا مرغ 1000 تا پرتغال و سیب و 1000 تا گوشت گاو ) هست در بهترین حالت و استفاده بهینه انرژی چند تا اتاق باید داشته باشم ؟ منظورم نحوه چیدمان محصولات در اتاق هاهستش. اول باید تعداد بکس پالتاتو در بیاری.جدول استانداردش هست.میتونی با توجه به مثلا مقدار گوشتی که داری تعدادشو در بیاری.فقط وقتی میخوای تو اتاقا بچینی باید چند نکته رو دقت کنی یکی این که چیدمانت باید جوری باشه که از در 2.5 متر فاصل داشته باشه و حتما یه راه رو 2.5 متری هم داشته باشی که تو راستای در باشه.از دیوار های دیگه هم 0.5 متر فاصله رو باید بزاری. فاصله ی باکس پالتات باید از هم 5 سانتی متر باشه البته واسه گوشته.واسه میوه و سبزی فرق میکنه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده