farivar.maryam 1226 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام دوستان اگه کسی فایل حل المسایل مدارمجتمع خطی آنالوگ cmos بهزاد رضوی رو داره خواهش میکنم بده خیلی اضطراری لازمش دارم 3 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام این دو حلل مسائل رو دارم. به کارتون میاد بگید بذارم. Solution_manual_of_sedra_microelectronic_circuits__5th_ed.__by_Adel_S._Sedra__Kenneth_C._Smith_ allen-holberg_-_cmos_analog_circuit_design_2ed_homework_solutions 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام دوستان اگه کسی فایل حل المسایل مدارمجتمع خطی آنالوگ cmos بهزاد رضوی رو داره خواهش میکنم بده خیلی اضطراری لازمش دارم سلام این فایل رو اینترنت پیدا کردم، البته من از یه لینک دیگه دانلود کردم (گوگل درایو بود)، ولی باید همین فایل باشه حجمشون یکی هست: Title: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Autor: Behzad Razavi Size: 74 MB Pages: 329 لینک دانلود: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یه کتاب دیگه هم از بهزاد رضوی دارم (Fundamentals of Microelectronics) میذارم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
farivar.maryam 1226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام بابت فایل دستت درد نکنه اما متاسفانه لینک دانلود رو که میزنم بعد از گذشت مدتی failed- network error میده مشکل از لینکه ؟ یا از سیستم من؟ 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام بابت فایل دستت درد نکنه اما متاسفانه لینک دانلود رو که میزنم بعد از گذشت مدتی failed- network error میده مشکل از لینکه ؟ یا از سیستم من؟ سلام نه لینک مشکل نداره، از این لینک هم میتونین دانلود کنین: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده