mahdiano 79 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۳ SQA چیست؟ Supplier Quality Assurance چیست؟ تعریف SQA SQA، سیستم تضمین کیفیت تامین کنندگان می باشد و شامل مواردی است که در APQP به آن اشاره شده است که دارای مدارکی بشرح ذیل می باشد: فرم مشکلات کیفی محصول، فرم ویژگی های فنی محصول، فرم مشخصات مهم محصول و فرایند، OPC، طرح کیفیت، PFMEA، ماتریس بین مشخصات مهم محصول و فرایند. 4 لینک به دیدگاه
Nasimebarani 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۶ یعنی چه؟!!! لینک میدین که عضواتون زیاد بشه بعد وقتی عضو میشی فایلی یافت نشد!!! لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26782 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۶ یعنی چه؟!!!لینک میدین که عضواتون زیاد بشه بعد وقتی عضو میشی فایلی یافت نشد!!! لینک دانلود اصلاح شد لینک به دیدگاه
sm.azimi 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۴۰۰ با عرض سلام و احترام . من این فایل را دانلود کردم . بسیار عالی بود . کمتر پیدا میشه که کار کارگاهی وجود داشته باشه و این حجم از فایل برای دانلود . این کار ستودنیه . برای من خیلی مفید واقع شد . چنانچه فایل های مشابهی برای دانلود دارید لطفا معرفی نمایید . متشکرم . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده