Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ علم تغذیه، علمی است که از تغییر و تبدیل غذا در بدن و شرکت مواد مغذی در بافت ها بعد از هضم و جذبشان، عمل مواد مغذی در فعل و افعالات بیولوژیکی بدن و در نهایت دفع آنها صحبت می کند. مواد مغذی موجود در غذا، اجزای شیمیایی تشکیل دهنده غذایی هستند که در بدن سه نقش عمده: 1- تولید انرژی 2- تنظیم اعمال بدن 3- و یا عمل رشد و ترمیم بافت های بدن را به عهده دارند. هرچند که در علم تغذیه به تغییرات محتوای مواد مغذی در طول پروسه های تولید، برداشت، نگهداری و فرآوری غذا نیز توجه می شود. درس تغذیه یکی از دروس تخصصی مربوط به رشته علوم و صنایع غذایی است که از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد. در حال حاضر، تغذیه در دانشگاه های دولتی و آزاد ایران به صورت 4 واحد نظری تدریس می شود. جزوه تغذیه استاد اردیخانی به صورت PDF و Word برای دانشجویان گرامی تهیه شده شما میتوانید از لینک زیر این جزوه را دانلود کنبد: پسورد : www.noandishaan.com برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .