Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ متوجه منظورتون نشدم... منظورم بود یواشکی هماهنگ میکنیم، روز میتینگ میاییم بقیه سورپرایز بشن شوخی کردم لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ایشالله ایشالله عکس دسته جمعی بگیرید دسته گل به یادمون بکارید، جامون خالی نباشه کتاب الکترونیکی برامون بفرستید :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بابا خوب چرا انقد ذوق میکنید یه میتینگه دیگه لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ با توجه به نظرسنجی که انجام شد، روز قرار تو نمایشگاه مشخص شد. زمان: پنج شنبه 11 اردیبهشت 93 ساعت 1 بعد از ظهر مثل پارسال صبح کتابایی که میخواین رو بخرین و ظهر بیاین سر محل قرار. محل هم که مثل همیشه هستش http://www.noandishaan.com/upload/images/8rx76u49lz2g0d7ldpx1.jpg ولی کسایی که میخوان بیان حتماً با یکی دوتا از بچه ها در تماس باشن که اگه نتونستن پیدا کنن، اونجا هماهنگ کنن. اگرم با کسی در تماس نبودین، شماره تماس خود من اینه: 09365452019 ببخشید نمی تونم شکلک بذارم. عاغا چرا شماره پخش میکنی؟مرفه بی درد تازه یارانه هم که میگیری حالا من تورو از کجا بشناسم؟ لااقل یه تابلویی یه جا بزن بنویس به سمت زیباترین بانوی انجمن! من هفته بعدش میام خوش بگذرونین عجب برنامه بستنی به یادگار تو میتینگا گذاشتم لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بابا خوب چرا انقد ذوق میکنید یه میتینگه دیگه بابا سودی این همه راه داریم میایم حداقل ذوق که بکنیم دیگه!!! لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ عاغا چرا شماره پخش میکنی؟مرفه بی درد تازه یارانه هم که میگیریحالا من تورو از کجا بشناسم؟ لااقل یه تابلویی یه جا بزن بنویس به سمت زیباترین بانوی انجمن! من هفته بعدش میام خوش بگذرونین عجب برنامه بستنی به یادگار تو میتینگا گذاشتم بابا بچه های جدید اکثراً باهم در تماس نیستن و شاید پیدا نکنن بترکی سجاد. تو هم از این سوتی ما بل میگیری عجب سوتی بدی دادما لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بابا بچه های جدید اکثراً باهم در تماس نیستن و شاید پیدا نکنن بترکی سجاد. تو هم از این سوتی ما بل میگیری عجب سوتی بدی دادما چه اشکالی داره آدم زیباترین بانوی انجمن باشه؟؟؟ :| اصلا خودتو ناراحت نکن طبیعیه حالا خودت نمی گفتی ما میومدیم میتینگ می دیدیم خودمون لینک به دیدگاه
hamedc 265 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من چون کسی نمیشناسم اگه کسی از غرب تهران است و شناسه بین دوستان و 5شنبه هم حضور داره در نمایشگاه بگه من باش یه مراوده ای کنم :دی لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خب وصف اهالی خوزستان در همه ی گیتی پیچیدهسس قرمز یا سفید؟ اره منم زیاد ازش تعریف شنیدم دم گیتی گرم سس سفید مردم همه چی میگن مهم عمله تعریف که نون و آب نمیشه لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ عاغا چرا شماره پخش میکنی؟مرفه بی درد تازه یارانه هم که میگیریحالا من تورو از کجا بشناسم؟ لااقل یه تابلویی یه جا بزن بنویس به سمت زیباترین بانوی انجمن! من هفته بعدش میام خوش بگذرونین عجب برنامه بستنی به یادگار تو میتینگا گذاشتم عمو سجاد ما اصن نمیدونیم باید بریم کجا لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ عمو سجاد ما اصن نمیدونیم باید بریم کجا تهران کوچه دوم درب سوم از سمت چپ! نمایشگاه که نیست بازار شام عرضه هرچیزی به جز فرهنگه!(اخه ته مونده فرهنگ رو هم بقول مموتی لولو برد) یه چند تن کتابم تو این بازار شام پیدا میشه امیدوارم چیدمانش مثل سال پیش نباشه نه حوزوی ها میدونستن باید چیکار کنن نه غیر حوزوی ها نقشه نمایشگاه رو بگیر پیداشون میکنی بچه هارو من الان چشم بسته هم میتونم پیداشون کنم بیرون نمایشگاه حتما زنگ بزنین قرار بزارین داخل نمایشگاه انتن دهی افتضاحه کامله با این مخابراتشون لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تهران کوچه دوم درب سوم از سمت چپ!نمایشگاه که نیست بازار شام عرضه هرچیزی به جز فرهنگه!(اخه ته مونده فرهنگ رو هم بقول مموتی لولو برد) یه چند تن کتابم تو این بازار شام پیدا میشه امیدوارم چیدمانش مثل سال پیش نباشه نه حوزوی ها میدونستن باید چیکار کنن نه غیر حوزوی ها نقشه نمایشگاه رو بگیر پیداشون میکنی بچه هارو من الان چشم بسته هم میتونم پیداشون کنم بیرون نمایشگاه حتما زنگ بزنین قرار بزارین داخل نمایشگاه انتن دهی افتضاحه کامله با این مخابراتشون عمو سجاد تو چرا به جای این ادمین تاپیک رو نزدی؟ لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ژامبون و سوسیس و کالباس نخورید . بخدا صرفا برای سلامتی خودتون میگما بستنی بهتره البته بما که چیزی نرسید. امسال هرکی رفت بهش خوش بگذره ولی فکرکنم نباید کمتر از 200 اینا همراهتون باشه وگرنه نمیتونید کتاب بخرید. من فقط اومدم سر این جمله با تو دعوا کنم:دی ژامبون خیلی هم خوب میباشد:دی عمو سجاد ما اصن نمیدونیم باید بریم کجا چطوری "قرار اولی" ؟ لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۳ چطوری "قرار اولی":w02: ؟ سلام عمو حمید شوما هم هستی مگه؟ لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام عمو حمید شوما هم هستی مگه؟ سلام برار زا نه بابا نیستم لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ما که نمیایم چرا اون وقت ؟؟ بيا بابا ناصر ... بيا زيارتت كنيم ، ثواب داره ( شايدم صواب داره ، شايدم اصلا سواب ) لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام برار زانه بابا نیستم چرا عمو؟ لینک به دیدگاه
food111 785 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام این مکانی که گفتین دقیقا کجای نمایشگاه هست؟جهت یابی کروکی سخته لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آقا همه چيز قطعيه ؟؟ من برم بليط بگيرم ديگه ؟؟ آقا من از پشت درخت ها نگاهتون ميكنم ، قايم ميشم ، وضعيت خوب بود ميام وسط ... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده