Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۳ این اقا میلاد کی هست؟ بهش میگن خوش فکر ما که والا خبر نداریم لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۳ حتما تشریف بیار مهندسما در خدمتیم میدونی که خوزستانیا مهمون نوازن واس یه ناهار که بخوان بدن،خودشونو نمیکشن منو رو میشه بدید؟ میدونم خیلی بامرامن گرم و مهمون نواز یدونن اصلا منو ... منو فکر کنم دست معصومست لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بهش میگن خوش فکرما که والا خبر نداریم اااااااااا عجب اشناستا فکر کنم یجا دیدمش لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۳ میدونم خیلی بامرامن گرم و مهمون نواز یدونن اصلامنو ... منو فکر کنم دست معصومست تو که گفتی نیومدی خوزستان پ چطور اینهمه خوب ما رو میشناسی؟ آقا من ساندویچ میخورم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اااااااااا عجب اشناستا فکر کنم یجا دیدمش سلام بهش برسون کارش درسته لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من و فاطی و افسانه هم میایـــــــم :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من و فاطی و افسانه هم میایـــــــم :hapydancsmil: افسانه رو معرفی کن پری لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ افسانه رو معرفی کن پری دوست منه فاطی جون. همونی که گفتم با هم قراره بیایم اینجا عضوه ولی فعالیتی نداره فعلا. ایشالا از این به بعد فعالیتش بیشتر میشه لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ جا هست این جمعیت برن اونجا؟ لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یه میتینگه دیگه انقد ذوق کردن نداره لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خیلی باحالی.. ما جامیدیم.. وای خدایی میتینگ ذوق هم داره. من که خیلی خوشحالم خدایی میگم. من که قبل از مهمونیامون جایی برنامه نمیریزم برای این میتینگ ریختم. ایشالله دوستان رو میبینیم با دوستانی که اشنانشدیم اشنا میشیم این یعنی .. یک لذت کوچیک در زندگی. اما انقد ذوق کردن نداره به جان خودم لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ جاويد شما نميايد ؟؟ خو بيا ديگه ... دوست دارم ببينمت ! واسه منم افتخاری بود که در کنار شما باشم ولی قسمت یاری نکرد متاسفانه انشاالله میتنگ های بعدی لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بچه ها بیاید بندازینش ی روز دیگه ... لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ما که نمیایم تو فقط هر سری بیا اینجا حاضری بزن لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تو که گفتی نیومدی خوزستان پ چطور اینهمه خوب ما رو میشناسی؟ آقا من ساندویچ میخورم خب وصف اهالی خوزستان در همه ی گیتی پیچیده سس قرمز یا سفید؟ من و فاطی و افسانه هم میایـــــــم :hapydancsmil: ایول سلام بهش برسونکارش درسته اره منم زیاد ازش تعریف شنیدم لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ منم میخوام ......... آقا تاپیک رو ببندید دل ما رو خون کردید لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اره موافقم.. دوستانی که نمیتونن بیان. اینجوری ناراحت میشن. البته ایشالله قسمت بشه شما و دیگر دوستان هم بیان.. بقیه کاربران به طور مخفیانه تاپیک میزنیم :icon_razz: یدفه ای میاییم سورپرایزتون میکنیم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده