Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ علی همونی بود که نمیومد دیگه یاد گرفتم علی آقا دو برابر منه اصن راست میگن این تهرونیا خونگرم نیستنا نخواستیم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نصف چیه؟؟؟بابا مهدی دو سه برابر مائه خودشو اینجوری نشون میده که ریا نشه بله دیگه قراره لیستو بدم به داش مهدیییییی خودت میگرفتی تعجب داشت لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خودت میگرفتی تعجب داشت خب خودم میگیرم دیگه؟؟؟ لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ حتما میگم برات پست کنه اونجا محصولات باغتون رسید .. بدید من ببرم کارخونه نزدیک خونمون برات فرآوری کنم نخواستیم باغ مال من نیست که هروقت زدش به اسم من بعد محصولاتش رو بهت میدم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ از جناب ارشد....پروفموببین متوجه میشی:))))))))))) باز نت قاطی کرد نمیتونم شکلک بذارم:/ بگو کجا دوست داری باشه از سال دیگه اونجا بناش کنیم:)))) مبارکا باشه بعدا خصوصی بهت میگم اینجا بچه رفت و آمد میکنه،نمیشه بگم لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نصف چیه؟؟؟بابا مهدی دو سه برابر مائه خودشو اینجوری نشون میده که ریا نشه بله دیگه قراره لیستو بدم به داش مهدیییییی مرسی امروز حتما هوشنگ میاد اصن راست میگن این تهرونیا خونگرم نیستنانخواستیم از شانست من تهرانی نیستم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خب خودم میگیرم دیگه؟؟؟ خودت که نمیای اصن کی این مهدی خسیس رو میبینی که بهش بدی لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ مرسی امروز حتما هوشنگ میاد از شانست من تهرانی نیستم حالا هرچی بالاخره نزدیک تهران که هستی جزو همونا حساب میشی لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نخواستیمباغ مال من نیست که هروقت زدش به اسم من بعد محصولاتش رو بهت میدم به شخص فرستنده بگو اووو .. پس هنوز پیشنهاد به شما داده بسیار خب لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ به شخص فرستنده بگو اووو .. پس هنوز پیشنهاد به شما داده بسیار خب اصن من پشیمون شدم نمیام لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خودت که نمیایاصن کی این مهدی خسیس رو میبینی که بهش بدی شایدم اومدم لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خودت که نمیایاصن کی این مهدی خسیس رو میبینی که بهش بدی خیلی باحالی .. ما خسیس شدیم دیگه حالا هرچی بالاخره نزدیک تهران که هستیجزو همونا حساب میشی ما جزو هیچ کدوم از اینا نمیشیم لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ مبارکا باشه بعدا خصوصی بهت میگم اینجا بچه رفت و آمد میکنه،نمیشه بگم سلامت باشی:)))))))))) پ قربونت سریع بگو که سریع میزم تو آمپاس زیاد منتظر بمونم لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ شایدم اومدم شایدم نیومدی خیلی باحالی .. ما خسیس شدیم دیگه ما جزو هیچ کدوم از اینا نمیشیم آره دیگه خسیسی پس مال هرجا هستی خسیسی سلامت باشی:))))))))))پ قربونت سریع بگو که سریع میزم تو آمپاس زیاد منتظر بمونم بمون تو آمپاس چون حالا حالاها نمیگم لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ شایدم نیومدی آره دیگه خسیسی پس مال هرجا هستی خسیسی بمون تو آمپاس چون حالا حالاها نمیگم لااقل یکیو واسه خودت نگه داربهتر نگواصلانم خوزستانی نیستی لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ شایدم اومدم خیلی باحالی .. ما خسیس شدیم دیگه ما جزو هیچ کدوم از اینا نمیشیم سلامت باشی:))))))))))پ قربونت سریع بگو که سریع میزم تو آمپاس زیاد منتظر بمونم لااقل یکیو واسه خودت نگه داربهتر نگواصلانم خوزستانی نیستی چی کی واسه خودم نگه دارم؟ چرا هستم بذار حال اینا رو بگیرم من لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ شایدم نیومدی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ در هم دیگه آره ؟ آره درهم ارزون تر درمیاد لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آره دیگه خسیسی پس مال هرجا هستی خسیسی مرسی .... تو حاضر نیستی یکی از این کتابای که میگیری به کسی بِدی بعدش من خسیسم خسیس مال دوست لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ الان بحث چیه.. بحث کتاب یا بحث تهرانی ها یا بحث خسیسی؟ هیچکدوم بحث اسپمه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده