Hanaaneh 28168 ارسال شده در 24 تیر، 2014 علی همونی بود که نمیومد دیگه یاد گرفتم علی آقا دو برابر منه اصن راست میگن این تهرونیا خونگرم نیستنا نخواستیم
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 24 تیر، 2014 نصف چیه؟؟؟بابا مهدی دو سه برابر مائه خودشو اینجوری نشون میده که ریا نشه بله دیگه قراره لیستو بدم به داش مهدیییییی خودت میگرفتی تعجب داشت
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 24 تیر، 2014 حتما میگم برات پست کنه اونجا محصولات باغتون رسید .. بدید من ببرم کارخونه نزدیک خونمون برات فرآوری کنم نخواستیم باغ مال من نیست که هروقت زدش به اسم من بعد محصولاتش رو بهت میدم
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 24 تیر، 2014 از جناب ارشد....پروفموببین متوجه میشی:))))))))))) باز نت قاطی کرد نمیتونم شکلک بذارم:/ بگو کجا دوست داری باشه از سال دیگه اونجا بناش کنیم:)))) مبارکا باشه بعدا خصوصی بهت میگم اینجا بچه رفت و آمد میکنه،نمیشه بگم
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 24 تیر، 2014 نصف چیه؟؟؟بابا مهدی دو سه برابر مائه خودشو اینجوری نشون میده که ریا نشه بله دیگه قراره لیستو بدم به داش مهدیییییی مرسی امروز حتما هوشنگ میاد اصن راست میگن این تهرونیا خونگرم نیستنانخواستیم از شانست من تهرانی نیستم
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 24 تیر، 2014 خب خودم میگیرم دیگه؟؟؟ خودت که نمیای اصن کی این مهدی خسیس رو میبینی که بهش بدی
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 24 تیر، 2014 مرسی امروز حتما هوشنگ میاد از شانست من تهرانی نیستم حالا هرچی بالاخره نزدیک تهران که هستی جزو همونا حساب میشی
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 24 تیر، 2014 نخواستیمباغ مال من نیست که هروقت زدش به اسم من بعد محصولاتش رو بهت میدم به شخص فرستنده بگو اووو .. پس هنوز پیشنهاد به شما داده بسیار خب
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 24 تیر، 2014 به شخص فرستنده بگو اووو .. پس هنوز پیشنهاد به شما داده بسیار خب اصن من پشیمون شدم نمیام
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 24 تیر، 2014 خودت که نمیایاصن کی این مهدی خسیس رو میبینی که بهش بدی شایدم اومدم
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 24 تیر، 2014 خودت که نمیایاصن کی این مهدی خسیس رو میبینی که بهش بدی خیلی باحالی .. ما خسیس شدیم دیگه حالا هرچی بالاخره نزدیک تهران که هستیجزو همونا حساب میشی ما جزو هیچ کدوم از اینا نمیشیم
memmar 6829 ارسال شده در 24 تیر، 2014 مبارکا باشه بعدا خصوصی بهت میگم اینجا بچه رفت و آمد میکنه،نمیشه بگم سلامت باشی:)))))))))) پ قربونت سریع بگو که سریع میزم تو آمپاس زیاد منتظر بمونم
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 24 تیر، 2014 شایدم اومدم شایدم نیومدی خیلی باحالی .. ما خسیس شدیم دیگه ما جزو هیچ کدوم از اینا نمیشیم آره دیگه خسیسی پس مال هرجا هستی خسیسی سلامت باشی:))))))))))پ قربونت سریع بگو که سریع میزم تو آمپاس زیاد منتظر بمونم بمون تو آمپاس چون حالا حالاها نمیگم
memmar 6829 ارسال شده در 24 تیر، 2014 شایدم نیومدی آره دیگه خسیسی پس مال هرجا هستی خسیسی بمون تو آمپاس چون حالا حالاها نمیگم لااقل یکیو واسه خودت نگه داربهتر نگواصلانم خوزستانی نیستی
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 24 تیر، 2014 شایدم اومدم خیلی باحالی .. ما خسیس شدیم دیگه ما جزو هیچ کدوم از اینا نمیشیم سلامت باشی:))))))))))پ قربونت سریع بگو که سریع میزم تو آمپاس زیاد منتظر بمونم لااقل یکیو واسه خودت نگه داربهتر نگواصلانم خوزستانی نیستی چی کی واسه خودم نگه دارم؟ چرا هستم بذار حال اینا رو بگیرم من
Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 24 تیر، 2014 آره دیگه خسیسی پس مال هرجا هستی خسیسی مرسی .... تو حاضر نیستی یکی از این کتابای که میگیری به کسی بِدی بعدش من خسیسم خسیس مال دوست
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 24 تیر، 2014 الان بحث چیه.. بحث کتاب یا بحث تهرانی ها یا بحث خسیسی؟ هیچکدوم بحث اسپمه
ارسال های توصیه شده