Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ شما بیاقدمت روی چشم همینجور الکی که فایده نداره اول باید مطئن بشم برام کتاب میخرید بعد میام لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ همینجور الکی که فایده ندارهاول باید مطئن بشم برام کتاب میخرید بعد میام چه کتابایی؟ لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ صد سال دیگه ما هم مهمونیما آره خو دیگه بیام تهران چیکار؟ کجا مهمونی؟ اصن نخواستیم لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اگر من تورو با خودم بردم کجا ایشاا... جریان چیهدرهر صورت بیامم نمیبینمتون:دی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بعد از عمری من دارم میام بره تا صد سال دیگه هم نمیام اینه مهمون نوازیتون؟ آبرومونو بردی صد سال دیگه چیه بابامن میدونم دیگه هر سال میری از این به بعد شایدم بیشتر..الهامم شده خوشم میاد کسایی که نمیان بیشتر حضور دارن تو تاپیک دیگه چی کنیم لااقل یه جایزه هم واسه ما ها تعیین کنید البته منکه شیرینی گرفتم:دی انرژی میدیم به بچه ها که بیان بهتون خوش بگذره لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آره خو دیگه بیام تهران چیکار؟ کجا مهمونی؟ اصن نخواستیم تهران پایتخت دیگه یعنی نمیخوای این همه کتاب میگیری به کسی بدی لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تهران پایتخت دیگه یعنی نمیخوای این همه کتاب میگیری به کسی بدی خو پایتخت باشه کارم با کیه؟ کجا ایشاا... جریان چیهدرهر صورت بیامم نمیبینمتون:دی آبرومونو بردی صد سال دیگه چیه بابامن میدونم دیگه هر سال میری از این به بعد شایدم بیشتر..الهامم شده دیگه چی کنیم لااقل یه جایزه هم واسه ما ها تعیین کنید البته منکه شیرینی گرفتم:دی انرژی میدیم به بچه ها که بیان بهتون خوش بگذره خو بگو ببینم تو از کی شیرینی گرفتی؟ :| شیرینی چی چی گرفتی؟ :|اااا نه بابا اگر از سال دیگه نمایشگاه بره جای دیگه،احتمالش هست همش برم میخواستم با خودم ببرمت نمایشگاه دیگه میدونم آجی هیچم شوخی نکردم لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خو پایتخت باشه کارم با کیه؟ خو بگو ببینم تو از کی شیرینی گرفتی؟ :| شیرینی چی چی گرفتی؟ :| اااا نه بابا اگر از سال دیگه نمایشگاه بره جای دیگه،احتمالش هست همش برم میخواستم با خودم ببرمت نمایشگاه دیگه هیچم شوخی نکردم خو شوما بگو چه کتابایی؟؟ لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خو پایتخت باشه کارم با کیه؟ کار ... میخوای کار کنی تهران اشباع شده از کار دیگه کار نیست لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خو شوما بگو چه کتابایی؟؟ بعدا لیست میکنم بهتون میدم کتابای قشنگ قشنگ دیگه بستنی هم فراموش نشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ کار ... میخوای کار کنی تهران اشباع شده از کار دیگه کار نیست واسه یه کار پا میشم میام تهرون؟ یه کار میگیرم پیش خونه م لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بعدا لیست میکنم بهتون میدم کتابای قشنگ قشنگ دیگه بستنی هم فراموش نشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 شما جون بخواه؟ زود منتظر لیستماااااا؟؟؟ لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ شما جون بخواه؟زود منتظر لیستماااااا؟؟؟ آخ جوووووون بستنییییییییییی:hapydancsmil: سلامت باشی داش علی دمت گرم آقا مهدی یاد بگیر نصف توئه لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ واسه یه کار پا میشم میام تهرون؟یه کار میگیرم پیش خونه م خب برای کار نیا آورین .... حتما خانه داری شما جون بخواه؟زود منتظر لیستماااااا؟؟؟ لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خب برای کار نیا آورین .... حتما خانه داری ببین نخند علی که نمیاد قراره تو اینا رو بگیری نخیر قراره بریم تو باغمون کار کنیم با هم لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خو پایتخت باشه کارم با کیه؟ خو بگو ببینم تو از کی شیرینی گرفتی؟ :| شیرینی چی چی گرفتی؟ :| اااا نه بابا اگر از سال دیگه نمایشگاه بره جای دیگه،احتمالش هست همش برم میخواستم با خودم ببرمت نمایشگاه دیگه هیچم شوخی نکردم از جناب ارشد....پروفموببین متوجه میشی :))))))))))) باز نت قاطی کرد نمیتونم شکلک بذارم:/ بگو کجا دوست داری باشه از سال دیگه اونجا بناش کنیم:)))) لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آخ جوووووون بستنییییییییییی سلامت باشی داش علی دمت گرم آقا مهدی یاد بگیر نصف توئه علی همونی بود که نمیومد دیگه یاد گرفتم علی آقا دو برابر منه لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آخ جوووووون بستنییییییییییی:hapydancsmil: سلامت باشی داش علی دمت گرم آقا مهدی یاد بگیر نصف توئه نصف چیه؟؟؟ بابا مهدی دو سه برابر مائه خودشو اینجوری نشون میده که ریا نشه ببین نخند علی که نمیاد قراره تو اینا رو بگیری نخیر قراره بریم تو باغمون کار کنیم با هم بله دیگه قراره لیستو بدم به داش مهدیییییی لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ببین نخند علی که نمیاد قراره تو اینا رو بگیری نخیر قراره بریم تو باغمون کار کنیم با هم حتما میگم برات پست کنه اونجا محصولات باغتون رسید .. بدید من ببرم کارخونه نزدیک خونمون برات فرآوری کنم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده