Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ راضیه نبینم ساکت باشی هیشکی منو دوس نداره اصن من نمیام لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلاماین مکانی که گفتین دقیقا کجای نمایشگاه هست؟جهت یابی کروکی سخته از مترو بهشتی که وارد نمایشگاه بشین. چند قدم بیاین جلو دست راست چمن ایناس. تو اون چمنا هستش آقا همه چيز قطعيه ؟؟ من برم بليط بگيرم ديگه ؟؟ آقا من از پشت درخت ها نگاهتون ميكنم ، قايم ميشم ، وضعيت خوب بود ميام وسط ... پ ن پ تاپیکو زدیم که فقط بچه ها دور هم الکی اسپم کنن لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلاممم محمد .. کاش میشد هر کی میخواد بره به نمایندگی اوناا که نمیتونن واسشون میتونست کتاب بخره .. مثلا از اهواز کسی میره ؟ من خانمم کتاب میخواد اما امتحان داره منم که سر کارم اگه کسی بود بگه ممنون میشمم امیدوارم بهتون خوش بگذره لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من جشن تولد دعوت شدم..اومدنم 20درصد شد خیلی دوس داشتم بیام همتونو ببینم بهتون خوش بگذره دوستان البته شاید امیدی ام واسه اومدن باشه لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ منم کلاس دارم نمی تونم بیام امیدوارم بهتون خوش بگذره لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ امروز فهمیدم دانشگاه دقیقا یازدهم می بره شاد شدم گفتم بیام ولی وقت ثبت نامش تموم شده سفر تنهایی افسردگی می آره بهتون خوش بگذره لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من چون کسی نمیشناسم اگه کسی از غرب تهران است و شناسه بین دوستان و 5شنبه هم حضور داره در نمایشگاه بگه من باش یه مراوده ای کنم :دی رفیق کجای تهرانی؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
parisa.na 1558 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ منم که به خاطرکلاسام نمی تونم بیام!امیدوارم بهتون خوش بگذره! لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ امروز روز انصرافه ها ما هم که نمیریم لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ما هم که نمیریم ای ول پس بیاین با هم بریم بگردیم لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من از همون اولش گفتم من پنجشنبه نمیتونم بیام منتهی این محمد عاشق 5 شنبه هاس لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ همه مثل اینکه کلا با نمایشگاه کتاب مخالف ان لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من از همون اولش گفتم من پنجشنبه نمیتونم بیاممنتهی این محمد عاشق 5 شنبه هاس انصافا رای بچه ها بود لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ انصافا رای بچه ها بود من میدونم تقلب کردههههههه لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ما هم که نمیریم ای ولپس بیاین با هم بریم بگردیم بیخود!! خب پاشین بیاین دیگه لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ای ولپس بیاین با هم بریم بگردیم پایه اتم اساسی بریم ملت لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من از همون اولش گفتم من پنجشنبه نمیتونم بیاممنتهی این محمد عاشق 5 شنبه هاس حالا شما به بزرگی خودت ببخش جمعه هم بیا ما هسیم همه مثل اینکه کلا با نمایشگاه کتاب مخالف ان نه مهندس اساس مخالفت با پنجشنبه اس ظاهرا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده