Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آیت الله خامنه ای در پاسخ به پرسشی مسئله اولویت نماز اول وقت خواندن کارمندان در زمان رسیدگی به امور مراجعه کنندگان را توضیح داده است. [h=3]متن پرسش و پاسخ آن که در پایگاه اطلاع رسانی ایشان منتشر شده به شرح زیر است:[/h]سوال: آیا برپایى نماز جماعت توسط کارمندان در ساعات رسمى کار جایز است؟ و بر فرض عدم جواز، اگر ملتزم شوند که بعد از پایان ساعات رسمى، آن مقدار وقتى را که به نماز خواندن اختصاص داده اند جبران کنند، آیا در این صورت، اقامه نماز در ساعات رسمى کار براى آنان جایز است؟ جواب: با توجه به اهمیّت خاص نمازهاى یومیه و تأکید زیادى که بر اقامه نماز در اول وقت شده است و با توجه به فضیلت نماز جماعت، مناسب است کارمندان روشى را اتخاذ کنند که بتوانند در خلال ساعات کار ادارى نماز واجب را بهطور جماعت در اول وقت و در کمترین زمان بخوانند، ولى باید بهگونه اى مقدمات این کار را فراهم کنند که نماز جماعت در اول وقت بهانه و وسیله اى براى به تأخیرانداختن کارهاى مراجعهکنندگان نشود. خبر آنلاین 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نماز جماعت از آیتم های ارزشیابی کارکنان هست و معمولا کمتر از 30 دقیقه زمان نمیبره 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خیلی هم بخوان آروم بخونن،یه ربع وقت نمیبره:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یادمه یه بار عجله داشتم رفته بودم آموزش،بعد خانومه داشت نماز میخوند باور کنپاهام خشک شد اونوقت این هنو داشت نماز میخوند گفتم ببخشید نماز چی دارن میخونن ایشون؟ دیدم اون یکی چقدر بهش برخورد 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ترجیحا چون جماعته طولانی تره بعدم کارمندا بخاطر فرار از کار خلوص نیتشون بیشتره بیشتر طول میکشه 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۳ جماعت واجب نیست:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۳ جماعت واجب نیست:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ولی ثِواب داره 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ولی ثِواب داره چه ثوابی وقتی من کار دارم وقتی کلاسم دیر شده وقتی پیر زنه پاهاش درد میکنه و نمیتونه منتظر بمونه وقتی اون یکی مرخصی ساعتی گرفته وقتی این یکی خودش هم باید بره کار یکی دیگه رو راه بندازه ما واجبات رو انجام نمیدیم همش میدویم دنبال مستحبات که تهشون گناه هم میشه 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۳ چه ثوابی وقتی من کار دارموقتی کلاسم دیر شده وقتی پیر زنه پاهاش درد میکنه و نمیتونه منتظر بمونه وقتی اون یکی مرخصی ساعتی گرفته وقتی این یکی خودش هم باید بره کار یکی دیگه رو راه بندازه ما واجبات رو انجام نمیدیم همش میدویم دنبال مستحبات که تهشون گناه هم میشه من از طرف تمام نمازگزاران جماعت از شما عذر میخوام... شوخی کردم بابا 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۳ گندم جان من با جماعت مشکلی ندارم اما درست نیست آدم واجب رو بی خیال بشه بچسبه به مستحب من با خودم قرار گذاشته بودم تو هیچ بحثی شرکت نکنم درست نبود الانم قرارم رو بشکنم ببخشید اگر ناراحتت کردم:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۳ گندم جان من با جماعت مشکلی ندارماما درست نیست آدم واجب رو بی خیال بشه بچسبه به مستحب من با خودم قرار گذاشته بودم تو هیچ بحثی شرکت نکنم درست نبود الانم قرارم رو بشکنم ببخشید اگر ناراحتت کردم:icon_gol: ناراحت نشدم عزیزم بحثه دیگه فقط من کم حوصله شدم..شما ببخش اگه حرفی زدم 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ گندم جان من با جماعت مشکلی ندارماما درست نیست آدم واجب رو بی خیال بشه بچسبه به مستحب من با خودم قرار گذاشته بودم تو هیچ بحثی شرکت نکنم درست نبود الانم قرارم رو بشکنم ببخشید اگر ناراحتت کردم:icon_gol: منظورت تذکر محمد به علی بود نه - يا علي رايت الناس يشتغلون بالفضائل او افائل فشتغل انت به اتمام الفرائض اي علي وقتي ديدي مردم مشغول نوافلند واجبات را رها کرده اند به مستحبات پرداخته اند تو مشغول واجبات شو 2- يا علي اذا رايت الناس شيتغلون بالعمل الدنيا فشتغل انت بالعمل الآخره اي علي وقتي ديدي مردم مشغول کار دنيا شدند تو مشغول کار دنيا نشو خودت مشغول کن به عملي براي آخرت 3- اذا رايت الناس يشتغلون بالعيوب الناس فشتغل انت به عيوب نفسک اي علي اگر ديدي مردم دارند بد ديگران را مي گويند عيوب برادر مومن خواهر مومنه را دارند بازگو مي کنند اي علي تو به عيوب ديگران مپرداز عيوب خودت را متذکر باش 4- و اذا رايت الناس يشتغلون بالتزئين الدنيا و فشتغل انت بالتزئين وقتي ديدي مردم دنبال تزئين دنيا هستند تو دنبال تزئين قبر زينت قبرباش 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده