Just Mechanic 27854 ارسال شده در 11 تیر، 2014 درود خب دیدم اینجا همه عکسهایی که خودشون گرفتن رو میذارن و فقط جای شیخ الشیوخ که خودم باشم خالیه دوستان تمامی عکس های که میذارم عکاسش خودم هستم و میخوام تو پست اول عکسی رو بذارم که خیلی دوسش دارم عکس: طبیعت زیبای اورامانات پاوه پ.ن: دوستان عزیز اگه سوالی در مورد عکسها داشتید میتونید بهم پیام خصوصی بدید. همچینین میتونید واسه پیگیری عکسهای بعدی از اشتراک تاپیک استفاده کنید. 34
Just Mechanic 27854 مالک ارسال شده در 11 تیر، 2014 تک درخت ون - طبیعت اورامانات پاوه پاییز91 بعد از خدمت سربازی 29
Just Mechanic 27854 مالک ارسال شده در 21 تیر، 2014 ریشاو- کوردستانی باشور ریشاو - کردستان جنوبی (کردستان عراق) 26
black banner 9103 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 انقدر عكس كوه نزار من نميتونم احساساتم رو كنترل كنم ! الان دوستم دارم اونجا باشم عين بز اين كوه ها رو بالا و پايين كنم حالا اينا رو ولش كن كي بيايم باغتون انار بخوريم ؟؟؟ 10
Just Mechanic 27854 مالک ارسال شده در 21 شهریور، 2014 انقدر عكس كوه نزار من نميتونم احساساتم رو كنترل كنم ! الان دوستم دارم اونجا باشم عين بز اين كوه ها رو بالا و پايين كنم حالا اينا رو ولش كن كي بيايم باغتون انار بخوريم ؟؟؟ هر وقت بخوای در خدمتم باغ خودته 10
Yekta.M 15459 ارسال شده در 1 مهر، 2014 سلام جناب شیخ الشیوخ بسی خوشحالیم که تعداد علاقمندان به عکاسی و هنرمنداان رو به فزونی است:hapydancsmil: عکسهای زیبایی بودن اما چندتا پیشنهاد دارم ،حجم عکساتون رو 600*800تو فتوشاپ انتخاب کنید که عکسها براحتی لود بشن در مورد کادر دور عکسها اگر همه رو یکنواخت بزارید زیباتر بشه ... اگر تو پست هایی که عکس میزارید چون همش پستهای خودتونه و پشت سر هم ،اگر امضاتون رو حذف کنید از تکرار اضافی جلوگیری میشه و دیگه عالیه موفق باشید 11
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 2 مهر، 2014 ببینم احیانان تو بهشت زندگی نمیکنی؟ من رو ول کنی چنین جایی 9 روز عکاسی میکنم دیده شده که میگما لذت بردم واقعا زیبا بود 12
*atefeh* 13017 ارسال شده در 11 بهمن، 2014 (...) :icon_razz: این بدآموزی داره. همه عکسا فوق العاده بود جز این 9
Just Mechanic 27854 مالک ارسال شده در 11 بهمن، 2014 :icon_razz:این بدآموزی داره. همه عکسا فوق العاده بود جز این fh kzvj,k l,htrl با نظرتون موافقم ممنون سر زدید 9
ارسال های توصیه شده