*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ باهات موافقم..حس جالب و قدرتی هم پشتش هست بذاریم طنین و پرتوی سبز و بیکران طبیعت زیبای ایران چطوره برادر نوترینو؟ قدرتش بیشتر حس نمیشه؟؟؟؟:ا ای بابا. بذارید من سکوت کنم همچنان و نشکنم. 5 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ نمی دونم چرا از کلمه تیشتر خوشم اومد ممنون که شرکت کردین. تیشتر اسم قشنگو با معنایی،فکنم از طنین طبیعتم زیباتره 6 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ به به خداقوت بچه ها.ممنون که در نبودم تالارمونو تنها نمیذارید. منم رای دادم 7 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ چه رأی آورده این طنین طبیعت!!! 7 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ انديشه سبز و طنين طبيعت اسمهاي خوبي هستن اينم چندتا اسمديگه براي مجلتون كه به ذهن من رسيدن خدارو چه ديدي شايد يكي از اينا انتخاب شد زیست پالایی یا پاکسازی زیستی انسان ،طبيعت ،آرامش طبيعت پايدار روياي سبز ايران و طبيعت وحدت مردم با طبيعت يا وحدت با طبيعت يا پيوند سبز كاوش در طبيعت ايران هميشه سبز 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده