An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بچه هاااااااااااااااااااااااااا کجایین؟ البرز؟ سمانه؟ بینام؟محیط زیست ایران؟هستید یا نهههههههههههههههههههههههه؟ اینم یه طرح دیگه 3 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۳ hit[/MENTION]a;1394069]بچه هاااااااااااااااااااااااااا کجایین؟البرز؟ سمانه؟ بینام؟محیط زیست ایران؟هستید یا نهههههههههههههههههههههههه؟ اینم یه طرح دیگه سلام این طرح از همشون بهتره 4 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلاماین طرح از همشون بهتره سلام ممنون از نظرتون. منتظر همکاری شما در مجله محیط زیستیه طنین طبیعت هستیم... 3 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام بچه ها بینام یه عالم لوگو طراحی کرده داریم با داداشم روشون کار میکنیم . امشب میذارم ببینید... 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام بچه ها بینام یه عالم لوگو طراحی کرده داریم با داداشم روشون کار میکنیم . امشب میذارم ببینید... سلام سمانه جون. ممنون از بینام عزیزم و همچنین شما و داداشت. بی صبرانه منتظریم 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من از سومیه خیلی خوشم اومد. سمانه جون میخوای اینم بذاریم واسه نظرسنجی؟ 1 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام عزیز... منتظرم...آقا البرز لوگوشو بده ..... بله حتما فقط کدوم منظورته؟؟ 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ همون که وسط نت موسیقی یه کره سبزه. فقط اینکه خیلی کوچولو شده. میشه بزرگترش کرد؟ 1 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بله حتما میذارمش تو نظرسنجی...فکنم میشه بزرگش کرد... 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۳ مجله منتفی شد دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۳ مجله منتفی شد دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سلام نمیدونم والا خبر ندارم... 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ نه باو کنسل چیه؟ این آق سردبیر نایاب شده. سمانه ازش خبر نداری؟ 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ قرار بود هفته نامه باشه. سالنامه هم نشد :ا 2 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ سلام برو بچ.... خوبین همگی؟ فکنم اقای سردبیر سرش شلوغه.......احتمالا دیگه بعد امتحانا باید واسه ادامه کارش فعالیت کنیم.... کار زیاده یه عالمه مقاله ارسالی داریم که باید خونده بشه...خلاصه بشه...بعد ویرایشه نهایی کار گرافیکیش باید انجام بشه... یه نفره سخته باید بیشتر همکاری کنیمو همه اعضا شرکت کنیم.....البته انشا..بعد امتحانا 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ سلام بچه ها اوه اوه چه خاکی گرفته اینجا:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ hit[/MENTION]a;1408223]سلام بچه ها اوه اوه چه خاکی گرفته اینجا:icon_pf (34): جخبرا؟ به به مدیر مسئول عزیز... خوبی؟ خوش میگذره ؟ برا مجله تو این مدت کاری کردین آنا جان؟ سردبیرم که پیداش نیست.... 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ جخبرا؟ به به مدیر مسئول عزیز...خوبی؟ خوش میگذره ؟ برا مجله تو این مدت کاری کردین آنا جان؟ سردبیرم که پیداش نیست.... نه فدات شم.چکار میخواستم کنم؟ من وظیفه م پخش آگهی و دعوتنامه و فراخوان بود که انجام دادم. وگرنه نه از ایمیل نشریه خبر دارم نه پسوردشو دارم و نه خبر خاصی از سردبیر خان:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۳ از اول معلوم بود اینطور میشه. :ا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده