An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۳ دوست جونا حالا که اسم مجله قطعی شده بیایید یه لوگوی خوب واسش طراحی کنیم. 3 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ من با شرایطی که گفتید واسه نوشته ها مشکل دارم. فاصله 2 زیاده. من با 1.5 به زور تو صفحه جاش دادم. بینام سلام...والا نرم افزار یه جوریه با فاصله دو بهتر خونده میشه..متاسفانه با نرم افزار مشکل داریم 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ بینام سلام...والا نرم افزار یه جوریه با فاصله دو بهتر خونده میشه..متاسفانه با نرم افزار مشکل داریم دوباره تلاشمو میکنم. فونتشو میشه ریزتر کرد مثلا 12؟ 3 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ دوباره تلاشمو میکنم. فونتشو میشه ریزتر کرد مثلا 12؟ متنت ناخوانا میشه ولی جهنتمممم بزن...این آا داره چکار میکنه؟؟یه کتک یا وطئه حوس کرده نه؟ 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۳ البرز کشتمتاااااااا:vahidrk: بچه ها من با آقا عارف صحبت کردم. نتیجه این شد که برای همه ی بچه ها دعوتنامه به صورت ایمیل از طرف خود انجمن و تالار محیط زیست فرستاده شه. فکر کنم اینطوری رسمی تر و بهترم باشه.نظرتون چیه؟ فقط اینکه یه زحمت میفته گردن البرز. باید زحمت بکشه یه متن اولیه م کوتاه در خصوص دعوتنامه بنویسه که به همراه دعوتنامه اصلی که به صورت فایل jpg هست برای بچه ها ایمیل شه. آقا البرز لطفا متن رو تا فردا برام بفرست که بدمش به آقای عارف. باشه؟ 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ دوست جونا کسی واسه لوگو ایده ای نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟کسی حرکتی نزده؟؟؟؟؟؟؟ یعنی چی که اینجا انقده خلوته...هاااااااااااااااا؟ 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ من چند صفحه درست کردم. میفرستم ایمیل مجله. اگه ایراد داشت بگید. 4 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ راستی به صورت ورد هستن. دستت درد نکنه عزیز میرم،بعدشام میام میبینم ..... 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ زود نظر بدید دیگه. چرا انقد دست دست میکنید آخه. سما به جان خودم آخر میشه مثل مجله دانشگاه خودمون. ببین کی گفتم 3 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۳ تقصیر من نیستکه.... قبلش باید سردبیر و مدیر مسئول تایید کنن اونام سرشون شلوغ شده . 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۳ تقصیر من نیستکه.... قبلش باید سردبیر و مدیر مسئول تایید کنن اونام سرشون شلوغ شده . :ا فقط سکوت 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۳ این خوبه واسه لوگو. 2تا عکسو قاطی کردم فقط. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این دوتا رو هم ببینید 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۳ بچه ها بالاخره متن ایمیل هارو خودم نوشتم فرستادم واسه مدیرای ارشد. انشالله همین امروز به صورت ایمیل برای کاربرا ارسال میشه. 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۳ تا اخر این هفته هرکی میتونه لوگو طراحی کنه. جمعه رای گیری کنیم. منم سعیمو میکنم لوگوهای دیگه رو درست کنم. خواهشا وقت بذارید زود این مجله رو راه بندازیم. چندهفتس اخه حرفش هست خودش نیست؟ چند هفته دیگه امتحانا میخواد شروع شه دیگه نمونه. 3 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۳ ممنون سمانه. اینم خوشگله. پس تا جمعه هرچی تونستیم پیدا میکنیم.بعد واس نظرسنجی میذاریمش. 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بچه ها اینم یه آرم که طراحیش کردیم با دوستم. 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۳ hit[/MENTION]a;1393807]بچه ها اینم یه آرم که طراحیش کردیم با دوستم. زیر پای کفشدوزک سفید مونده. پرچم(یا هرچی که هست) رو باید زیر پای کفشدوزک هم بکشی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده