Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ ممنون خیلی اسم زیباییه بنظرسنجی اضافه میشه.. شیشم استبرق سوسن چلچراغ لاله واژگون 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ دوستان این اسامی هم پیشنهاد شده. لطفا جزئ نظراتتون قراربدید.10- درنا 11- نجات طبیعت به نظرم یه تاپیک جدا بزنین بهتر باشه که نظرسنجی هم بشه گذاشت 3 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ سلام..به نظر منم باید یه تاپیک جدا باشه نظر سنجی جدا خودش نمودار میده که چند نفر موافق چه اسمی اند...الان میزنیدش؟؟زحمتشو بکشین تا منم رایمو بدمو کارو شروع کنیم. 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ بچه ها فراخوان هارو فرستادید؟ چرا منو در جریان نمیذارید؟ لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ سلااااااااااااااااااااااام بچه ها.هستید؟ 2 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ سلام بچه ها خوبین؟شرمنده دیر کردم داشتم ایمیلشو میساختم .کار کردن با هاتمیل سخته نظرتون چیه جی میل بسازم؟ 2 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ الان میام...ببخشذ کاری بیش اومد 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ سلام بچه ها خوبین؟شرمنده دیر کردم داشتم ایمیلشو میساختم .کار کردن با هاتمیل سخته نظرتون چیه جی میل بسازم؟ جی میل عمومی تره بنظرم.بهترم هست. خب خب خب حالا باید تعیین کنیم که هسته ی مرکزی تحریریه کیان. 2 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ جی میل هم خوبه...مشکلی نیست فقط زود بسازین که ببینیم باز خور کارمون چطوره؟ 1 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ hit[/MENTION]a;1390773]جی میل عمومی تره بنظرم.بهترم هست. خب خب خب حالا باید تعیین کنیم که هسته ی مرکزی تحریریه کیان. منم موافقم .پس من الان میرم یه جیمیل با همین عنوان بسازم .بعد ادرسشو میدم بزنیم تو دعوتنامه ها.... خب زود مشخص کنید دیگه... 1 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ بچه ها تبلیغات خیلی مهمه. ممکنه روزانه هزاران پیام و فراخوان براتون ارسال شه اما تبلیغات و سر وصدای زیاد میتونه عامل محرکه ای باشه برای دست به کار شدن. خب بفرمایید هسته مرکزی رو. مدیر مسئول؟ روابط عمومی؟ صفحه آرا؟ ویراستار؟ . . . لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ در ضمن یه مورد دیگه. بعد اینکه اسم مجله مشخص شد باید بفکر طراحی یه آرم یا لوگو براش باشیم. 1 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ اول از اسم ایمیل...به نظر من باشه [email]tanin-t@gmail.com[/email] 1 مدیر مسول انا 2- روابط عمومی آنا و من و سما و محیط زیست و ... 3-صفحه آرا بی نام و من 4-ویراستار سما 5- چاپخونه من 6-؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ [email]tanin.tabiat@gmail.com[/email] ببخشید دوستان نشد این ایمیلی که آقا البرز گفتن بسازم.تو جیمیل نمیشه از خط فاصله استفاده کرد در ضمن tanin.t هم قبلا استفاده شده بود. اینو ساختم دیگه . یه چیزی بگم ؟ خیلی حیف شد که اسم پیشنهادیه بینامو نذاشتیم .نمیدونید چه لوگوی قشنگی واسه تیشتر طراحی کرده بود، خییلی با سلیقس .....حیف... راستی بینام الان نمیتونه بیاد. 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ آره تیشتر خیلی جالب بود. اما طنین طبیعت هم بعد نیست. سمانه شما با موارد پیشنهادی notrino موافقی؟ 2 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ سمانه خانم هر چیزی ساختن ما قبول داریم..آخرش چی ساختین؟ 1 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ hit[/MENTION]a;1390804]آره تیشتر خیلی جالب بود. اما طنین طبیعت هم بعد نیست. سمانه شما با موارد پیشنهادی notrino موافقی؟ آره خیلی جالب بود از اولم باید همونو انتخاب میکردیم... بله من مشکلی ندارم. فقط بینام خودش باید بیاد اعلام رضایت بکنه. من موافقم. 2 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ [quote name='notrino']سمانه خانم هر چیزی ساختن ما قبول داریم..آخرش چی ساختین؟[/QUOTE] [EMAIL="tanin.tabiat@gmail.com"]tanin.tabiat@gmail.com[/EMAIL] اینو ساختیم.ممنون.میتونید تو دعوت نامتون درج کنید. 1 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ پس ما اسمارو میزنیم هرکی کخالف بود یا نظر جدیدی داشت اعلام کنه. چطوره؟ 1 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۳ الان من دعوت نامه ها رو با اسم ایمل سمانه خانم مفرستم برای آنا که با تکنیکایی که بله به همه ارسال کنه..ممنون ازت آنا... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده