رفتن به مطلب

جلسات هیئت تحریریه مجله محیط زیست

An@hita

ارسال های توصیه شده

سلام بچه ها. ببخشید بخاطر نبودم.:sigh:

از کند بودن روند کار نگران نباشید. به هرحال یه کار خوب و پر محتوا که در مدت طولانی حاصل میشه به مراتب بهتر از سمبل کاری با سرعته. درست نمیگم؟ زمان بیشتر رو با کیفیت بهتر جبران میکنیم انشالله.

بینام عزیز اسم بسیار زیبایی رو پیشنهاد کردی:a030: نمیشه بذاریم آناهیتا (الهه آب و آبادانی):ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 207
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام آنا جان . من که هستم الان اما فکنم بچه ها امشب نیان نوترینو سرش یکم شلوغه ،بینامم نمیتونه زیاد بیاد نت اما اگه کارش داشتین بمن بگین انتقال میدم . ایشون خیلی هنرمنده،نقاش با استعدادیه و خیلی با ذوقو سلیقس حتما میتونیم از هنرش استفاده کنیم تو کار مجله...

• Like 3
لینک به دیدگاه

جدا؟ به به آفرین. بینام جان دختر می باشن دیگه؟:w58::ws3:

خب به کجا رسیدیم؟ فراخوان چی شد؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
hit[/MENTION]a;1389656]جدا؟ به به آفرین. بینام جان دختر می باشن دیگه؟:w58::ws3:

خب به کجا رسیدیم؟ فراخوان چی شد؟

پ ن پ .من واسه چی باید یه پسرو انقد خوب بشناسم؟:ws3: شوخی کردم . آره دختره یکی از دوستای صمیمیم تودانشگاس . بسیاربسیار دختر خوب با استعدادو بامعرفتیه.:w02:

دعوتنامه ها پخش شد قراره همه کسایی که میتونن کمک کنن. مطالبشونو هر چه سریعتر به ایمیل یا پیام خصوصی نوترینو یا من یا یه ایمیل که بعدا بهتون میدم بفرستن بعد از تایید سردبیر و هیات تحریریه بیاد دست من واسه تدوینو ویرایش و انشا... درج در مجله البته با کمک بینام و صفحه آرایی ایشونشو . فقط باید روند کارمونو سرعت بدیم. ولطفا حداقل بچه های خودی مشارکت بیشتری داشته باشن...

• Like 4
لینک به دیدگاه

باشه عزیزم. خب خیلی خوبه. فقط شما هرچه زودتر آدرس ایمیل رو (هر آدرسی که مطالب باید به اونجا فرستاده شه) رو واسه من بفرست تا من تو پست اول بذارم و بعدش هم از مدیرای ارشد میخوام تا فراخوان رو جزو خبرهای جدید که بالای صفحه درج میشه قرار بدن.:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
hit[/MENTION]a;1389688]باشه عزیزم. خب خیلی خوبه. فقط شما هرچه زودتر آدرس ایمیل رو (هر آدرسی که مطالب باید به اونجا فرستاده شه) رو واسه من بفرست تا من تو پست اول بذارم و بعدش هم از مدیرای ارشد میخوام تا فراخوان رو جزو خبرهای جدید که بالای صفحه درج میشه قرار بدن.:w16:

باشه چشم.

• Like 3
لینک به دیدگاه

صفحه ارایی انچنانی از من نخوایدا. من بلد نیستم. تنها سابقم همون مجله دانشگامون بوده.:ws3:

تنها برنامه موجود هم افیس 2007 هستش. نه فتوشاپی نه چیزی. کلا وضعیت داغون.:w000:

سمانه هم زیادی از من تعریف کرده دستش درد نکنه.:icon_gol: ولی من اینهمه نیستم:sigh:

• Like 5
لینک به دیدگاه
hit[/MENTION]a;1389554]سلام بچه ها. ببخشید بخاطر نبودم.:sigh:

از کند بودن روند کار نگران نباشید. به هرحال یه کار خوب و پر محتوا که در مدت طولانی حاصل میشه به مراتب بهتر از سمبل کاری با سرعته. درست نمیگم؟ زمان بیشتر رو با کیفیت بهتر جبران میکنیم انشالله.

بینام عزیز اسم بسیار زیبایی رو پیشنهاد کردی:a030: نمیشه بذاریم آناهیتا (الهه آب و آبادانی):ws3:

چون اسم تو بود نذاشتیم که ریا نشه خخخخخ:ws3::w16:

• Like 5
لینک به دیدگاه

سلام به همه دوستانم.

خواستم اطلاع بدم فقط تا فردا ظهر فرصت دارین یا اسم جدید پیشنهاد بدید یا از بین اسمهای قبلی یکیو انتخاب کنید.

چون بلافاصله بعد از مشخص شدن اسم یه ایمیل بهمون نام ساخته میشه که مطالبتونو باید به اون بفرستین.با تشکر:icon_gol:

اسمهای پیشنهادی:

1- تیشتر

2-کژال

3- پرتو طبیعت

4-آناهیتا

5-طنین طبیعت

6-گذر سبز

7-نهال دانش

8-برگ خزان

9-ارمغان سبز

• Like 8
لینک به دیدگاه
سلام به همه دوستانم.

خواستم اطلاع بدم فقط تا فردا ظهر فرصت دارین یا اسم جدید پیشنهاد بدید یا از بین اسمهای قبلی یکیو انتخاب کنید.

چون بلافاصله بعد از مشخص شدن اسم یه ایمیل بهمون نام ساخته میشه که مطالبتونو باید به اون بفرستین.با تشکر:icon_gol:

اسمهای پیشنهادی:

1- تیشتر

2-کژال

3- پرتو طبیعت

4-آناهیتا

5-طنین طبیعت

6-گذر سبز

7-نهال دانش

8-برگ خزان

9-ارمغان سبز

سلام

بنظر من اسم مجله بایذ طوری باشه که خواننده هارو به یاد محیط زیست بندازه و اسمش مستقیما به محیط زیست اشاره داشته باشه نه با استعاره و غیر مستقیم، ینی واضح باشه تا حتی خواننده ها با تخصص های متفاوت هم بتونن به راحتی ارتباط اسم رو با محیط زیست تشخیص بدن

من طنین طبیعت و ارمغان سبز رو انتخاب میکنم و ترجیحاٌ طنین طبیعت:a030:

باز هم تابع جمع هستیم و نظر همه دوستان برامون قابل احترام و عزیزه:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

راستش باس یکم فکر کنم:ws38:

یه اسمی باشه که نماد شرایط زیست محیطی کشور هم باشه... یعنی اسم ایرانی باشه

• Like 5
لینک به دیدگاه

درنا:

درنا پرنده ای بسیار زیبایی است که به سبب شکار زیاد نسل آن شدیدا درخطر انقراض قرار گرفته است. تولید مثل این پرنده هم به نحوی نیست که بتواند نسل از دست رفته ی این پرندگان را احیا کند. این پرنده که در زمستان به منطقه باهو کلات مهاجرت می کند قشلاق مناسبی را در این منطقه می گذراند.

باکلان

دراج

• Like 4
لینک به دیدگاه
اسم که انتخاب شده. همون کژال بذارید دیگه. سردبیر راضی معاون راضی بقیه هم هیچی دیه. والا :ا

سلام .ممنون که تو نظرسنجی شرکت کردین.:icon_gol: انتخاب اسمو بعهده من گذاشتن،منم نظر سنجی گذاشتم انشا... تا شب یه اسم انتخاب میکنیم.

• Like 3
لینک به دیدگاه

3- پرتو طبیعت

2-گذر سبز

1-ارمغان سبز

اولویت از پایین به بالا:دی

:ws3:

موفق باشید:)

ممنون که تو نظرسنجیمون شرکت کردین...:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
درنا:

درنا پرنده ای بسیار زیبایی است که به سبب شکار زیاد نسل آن شدیدا درخطر انقراض قرار گرفته است. تولید مثل این پرنده هم به نحوی نیست که بتواند نسل از دست رفته ی این پرندگان را احیا کند. این پرنده که در زمستان به منطقه باهو کلات مهاجرت می کند قشلاق مناسبی را در این منطقه می گذراند.

باکلان

دراج

ممنون خیلی اسم زیباییه بنظرسنجی اضافه میشه..:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...