رفتن به مطلب

جلسات هیئت تحریریه مجله محیط زیست

An@hita

ارسال های توصیه شده

اسامیتون چقدر فسردگی داره...بارش منفیه خو...به غیر آخری...

محیط زیست ما داره نابود میشه. حالش خوب نیس که اسم خوش و خرم بذاریم.

یه تکونی باید بده به خواننده هاش. ها؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 207
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

محیط زیست ما داره نابود میشه. حالش خوب نیس که اسم خوش و خرم بذاریم.

یه تکونی باید بده به خواننده هاش. ها؟

پرتو علم ، پرتو دانش، ارمغان طبیعت، تحفه سبز ،آوای زندگی

آقا البرز راست میگن یخورده بار منفیش زیاده. اما با بینام موافقم میگم یه اسم باشه که بحران محیط زیستو نشون بده ا

لبته با بار +

:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
پرتو علم ، پرتو دانش، ارمغان طبیعت، تحفه سبز ،آوای زندگی

آقا البرز راست میگن یخورده بار منفیش زیاده. اما با بینام موافقم میگم یه اسم باشه که بحران محیط زیستو نشون بده ا

لبته با بار +

:ws3:

با بار مثبت یعنی چی دقیقا؟؟؟؟

مثلا طبیعت زیبای رو یه نابودی؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
من چمدونم هر کس نظر و رایشو بده تا بینیم چه میشه...:icon_pf (34):

آخه الان که کسی نیست رای گیری کنیم فقط ما 3تاییم.؟!

میخواید واسه فردا یه ساعتیو هماهنگ کنید محیط زیست ایران ،آناهیتا، دختر باران هم باشن اینطوری بهتر نیست؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
با بار مثبت یعنی چی دقیقا؟؟؟؟

مثلا طبیعت زیبای رو یه نابودی؟

مسخره میکنی الان؟نمیدونم فقط نظرمو گفتم....:sad0:

اصلا هرچی خودتون صلاح میدونید تصمیم بگیرین.

• Like 2
لینک به دیدگاه
مسخره میکنی الان؟نمیدونم فقط نظرمو گفتم....:sad0:

اصلا هرچی خودتون صلاح میدونید تصمیم بگیرین.

مسخره کردن نبود. گفتم بحران با مثبت جمع نمیشه.

شب شیک

• Like 3
لینک به دیدگاه

راستی من چندتا مطلب حاضر کرده بودم. ایمیلتونو خاستم،مثل اینکه مطالعه نکردید. فردا واسه سما میفرستم براتون بفرسته.

• Like 4
لینک به دیدگاه

باشه فردا باز بچه ها رو جمع میکنیم تا به یه جایی برسیم..منم فردا حسابی کار دارم با اجازه همه عزیزان برم استراحت...تا فردا خدا بزرگه

• Like 2
لینک به دیدگاه
فاضلاب سیاه...موج مرگ...باران سیاه...پلاستیک...تبر...شکار زندگی

آقا اینا چیه؟بیخیال الان اشکمون درمیاد.....البته نظر منه ها ...میگم بیخیال بحران باشیم یه اسم قشنگو شیک بذاریم که اگه یه نفر از بیرون اومد خواست بخونه رغبت بکنه...نظرتون چیه؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
آقا اینا چیه؟بیخیال الان اشکمون درمیاد.....البته نظر منه ها ...میگم بیخیال بحران باشیم یه اسم قشنگو شیک بذاریم که اگه یه نفر از بیرون اومد خواست بخونه رغبت بکنه...نظرتون چیه؟
..حالا بذاریم تا بقیه دوستان هم باشن یه جا رای گیری میکنیم..ممنون از همه شما...تا فردا سلام.......
  • Like 2
لینک به دیدگاه

من شخصا از بینام عزیز معذرت میخوام اگر تند رفتم تو حرفام.اصلا منظور بدی نداشتم.شرمنده...:icon_gol:

ممنون از همگی .شب خوش

• Like 2
لینک به دیدگاه

" تیشتر" یه اسم از ایران باستان. الهه باران.

تیشتر، ایزد باران

تیشتر، ایزد باران، در قالب ستاره ی شعرای یمانی تجسم پیدا می کند. دشمنان او جادوگران دژیائیریا (محصول بد) و از آن بدتر اپوشه یا خشکسالی هستند .وی همچون ایزدی تصویر شده که از سرچشمه ی همه ی آب ها، دریای وروکشه، بر می خیزدو آب ها را میان کشورها تقسیم می کند. آن گاه اب اسپنتمان زردشت! تشتر رایومند فرهمند به پیکر اسب سفید زیبایی با گوش های زرین و لگام زرنشان به دریای راخ کرت فرود آید؛ به ضد او دیو اپوش به پیکر اسب سیاهی به درآید. تشتر رایومند فرهمند و دیواپوش به هم درآویزند ... (یشت 8 ،22-20) ایزدباران ها موفق می شود دشت های سراسر جهان را سیراب سازد و و بخاری که از دریا برمیخیزد، با نیروی باد به شکل ابرها به پیش حرکت می کند. چهارمین ماه تقویم ایرانی به نام خدای تیشتر، تیر نامیده می شود و جشن تیرگان در گرامی داشت جشن باران است.

• Like 3
لینک به دیدگاه
خیلی کند پیش میریم:hanghead:

موافقم روند کارمون خیلی کنده.هنوز هیچ مطلبی به دست من نرسیده ،من الان باید چیو تدوین و ویرایش کنم؟

حس میکنم سردبیر یا باید خشن تر باشن،یا مدیریت زمانی بیشتری بکار ببرن.

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...