رفتن به مطلب

جلسات هیئت تحریریه مجله محیط زیست

An@hita

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 207
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بنظرم کلمه پرتو هم جالبه اگه بتونید کنارش یه کلمه جالب بزارید ،سبزم نباشه که بقول البرز خان کلیشه ای نباشه.

• Like 3
لینک به دیدگاه

آخه سبز رنگ مورد علاقه ی منه:ws3: خب باشه. یه چیز دیگه بگو که سبز نداشته باشه. البته من الان باید برم.فردا دوباره میام سر میزنم.فعلا بای

• Like 2
لینک به دیدگاه
دیشبو شما نخوابیدین فردا هم کلاسا نمیذاره.راستی شما ترم چند بودین؟؟چند ترم دیگه مونده؟؟

نه مشکلی نیست کل امروز سر کلاس داشتم چرت میزدم ،چنتا مبحثم متوجه نشدم...:ws3:

ترم6 هستم ....، 2 ترم دیگه تمومه انشا...

البته براحتی میتونستم 7 ترمه تمومش کنم نذاشتن ..... دانشگاه این ترم واحد بیشتری ارائه نداد وگرنه ترم بعد تموم بود.

• Like 2
لینک به دیدگاه
حسابی واسه ارشد بخونید..اینجا میشه مباحث زیاد و مهمی با کمک دوستان یاد گرفت...فعلا...:icon_gol:

باشه چشم انشا...خوشحال میشم از تجربیات دوستان خوبم از جمله شما استفاده کنم. شبتون خوش:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

من با سبز و پرتو و آوای حیات مخالفم.دیگه حیات آوایی نداره، همش ناله و فریاد شده

یه اسم تکان دهنده به نظرم باید باشه. نه چییزی که خوش و خرمی نشون بده.

و به محیط زیست هم ربط داشته باشه.

• Like 3
لینک به دیدگاه

یه چیز بگم نه بخندین و نه کتکم بزنید ول دیشب خواب دیدم ینفر گفت اسم مجله این باشه خوبه..اینقدر اسم جلبی بود که خدا میدونه...هر کار میکنم یادم نمیاد...:sad0:

• Like 2
لینک به دیدگاه

ممنون از بینام عزیز. خوشحال میشیم بیشتر به انجمن و تالار خودتون بیایید.

البرز دوستمون راست میگه. پرتو خیلی قشنگه اما زیاد مرتبط با محیط زیست نیست آخه. بیایید یه اسم بهتر پیدا کنیم. دوستمون بینام پیشنهادی نداره؟

آخییی انقد ذهنت درگیر شده؟:icon_redface: خو فکر کن زودتر یادت بیاد دیگه:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

مه دوستان زیست محیطی اسامی پیشنهادیشون رو برای رای گیری بفرستن ...اول خودم میگذارم نظر بدین...جهان بین...جهان دانش...راه دانش..هفت آسمان..نهال دانش.

• Like 2
لینک به دیدگاه
مه دوستان زیست محیطی اسامی پیشنهادیشون رو برای رای گیری بفرستن ...اول خودم میگذارم نظر بدین...جهان بین...جهان دانش...راه دانش..هفت آسمان..نهال دانش.

به نظرم خوب نیس :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...