notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ والا من یه نامه دعوت درست کردم الان میفرستم که شما بدین به دوستانتون و هر کس میشناسید...دعوت به موضوع رو هم ورداشتن..دیگه کسی نمیتونه دعوت اونجوری بده..حالا ازمایشی یکارایی میکنیم..هدف ارتقای دانش خودمونه حتی اگه شده با سه نفری که الان حاضرن.. از چیزی هم واهمه نباشه...مطالب غالب و شکل خودشو داره..آنا مدیره...هر چی بگه ما گوش میدیم.. 2 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ من میگم لوگوش تو نوشتش باشه...مثلا اسمی که براش انتخاب میکنیم همون اسمو با شکل یا فونت ثابت بذاریم لوگوی همیشگی.. 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ نه اینو نگو. مدیر چیه. منم مثل شمام .سطح تحصیلاتمم مثل شماست. باید باهمفکری هم به نتیجه برسیم. سمانه جان شما واسه اسم نظری داری؟ 1 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ با نظر نوترینو موافقم اگه داداشم وقت داشته باشه حتما واسه طراحی لوگو کمکمون میکنه .اما حالا اول کسی پیشنهادی واسه اسمش نداره؟ 2 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ hit[/MENTION]a;1388229]سمانه جان شما واسه اسم نظری داری؟ والا من امروز یکم فکردم اما به نتیجه نرسیدم،به چند نفر سپردم تا فردام فکرامو بکنم نتیجشو چنتا اسم اعلام میکنم . شماها چی نظری ندارین؟ 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ منم با البرز موافقم. اما اسم خاصی مدنظرم نیست. باید روش فکر کنیم. 2 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ من با اسامی علمی پیش میرم شما رو نمیدونم..مثلا اسامی علمی مرتبط با محیط زیست یا چیزی شبیه اون..مثل سکویا.. 1 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۳ سکویا خوبه اما بیشتر به بچه های جنگلداری میخوره. یک کمی تخصصی ترش کنیم. 1 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ اینا چطوره؟تو این مایه ها خوبه؟ آوای طبیعت، آوای زندگی، تحفه سبز، اسم گاهنامه خودمون تو دانشگاه رویای سبزه 1 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ همه ی اینها قشنگ بودن اما یک کم منحصربفردتر باشه. ها؟ رویای سبز خیلی قشنگه. واقعا هم وضع محیط زیست کشور ما الان عین یه رویاست. 2 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ بابا کجاش رویاس بذاریم کابوس سبز بهتر نیست؟؟ا 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ راست میگی منظورم وضع ایده آلش عین رویاست. حالا میگی چکار کنیم؟ لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ چی بگم والا؟ الان که کابوس سبزه، اما میتونیم به آینده امیدوار باشیم.نمیتونیم؟ میشه گفت :معجزه سبز؟چطوره؟ 1 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ امو همین امشب تایید کنیم...نمیخوام عقب باشیم... اسما رو بریزین وسط زود تند سریع/ 1 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ با مسیر سبز یا گذر سبز چطورید؟ یعنی همین مسیری که ما داریم میریم. همه ی بچه ها از همه ی انجمن ها برای نجات محیط زیست در راه سبز. راهی که انتهاش سرسبزی و نجاته. 1 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ چقده باحاله این؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دمت گرم البرز 1 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ البرز غلط املایی داشتا. نظر رو نوشته بودی نضر. اما خیلی خوب شده. این قضیه آوای حیات چیه؟ لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۳ بنظرم گذر سبز خوبه ، سفر سبزم بد نیست. دستتون درد نکنه .خییلی زیبا شده.خودتون واسه اسم نظری ندارین؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده