sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ hit[/MENTION]a;1416756]سردبیر و بقیه اعضا کجان؟ زووووود زووووووود بیایید اینجا ببینم جانم؟ 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ بچه ها تورو خدا حالا که امتحاناتون تموم شده مجله رو جدی بگیرین دیگه.:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ hit[/MENTION]a;1417678]بچه ها تورو خدا حالا که امتحاناتون تموم شده مجله رو جدی بگیرین دیگه.:vahidrk: باشه ولی اصل کاری نیومده. واقعا آدم از شوق میفته. 3 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۳ باشه ولی اصل کاری نیومده.واقعا آدم از شوق میفته. جدا؟؟پس چرا تا حالا کاری انجام نشده؟؟من باید چکارکنم دیگه؟؟ خانم سما که مطالب رو میگیرن جواب میدن...باید بمن ÷اس بدن نمیدن...خانم بینام هم باید کمک میکرد به ویرایش که هیچی...محیط زیست ایران باید با کمک دوستان دیگه ویرایشو شکل بندی و این چیزا رو میکردن اونم که هیچی...تازشم هر چه بوده میگفتین امتحانات...حالا من از شوق میندازم؟؟؟واقعا که. 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ جدا؟؟پس چرا تا حالا کاری انجام نشده؟؟من باید چکارکنم دیگه؟؟ خانم سما که مطالب رو میگیرن جواب میدن...باید بمن ÷اس بدن نمیدن...خانم بینام هم باید کمک میکرد به ویرایش که هیچی...محیط زیست ایران باید با کمک دوستان دیگه ویرایشو شکل بندی و این چیزا رو میکردن اونم که هیچی...تازشم هر چه بوده میگفتین امتحانات...حالا من از شوق میندازم؟؟؟واقعا که. کاری انجام نشده چون سردبیرمون نبود. سما چندبار بهتون گفت، نگفت؟ مطلبی به من و دوستای دیگه دادید مگه که روشون کار بشه؟ قرار بود قبل خرداد کارای مجله تموم شه اما کم کاری شما باعث شده بخوره به امتحانای ما. توی ایام امتحانا هم میتونستم روی مطالب کار کنم چون زیاد خودمو با درس خفه نمیکنم اما از اونجایی که به وقتی که میذارم ارزشی ندادید منم خودمو نخواستم بیخودی خسته کنم.ترجیح دادم زمانم رو به کارهای دیگه بگذرونم. شما مقصر اصلی هستید، ولی انگار میخواید خودتون رو تبرئه کنید. اگه بقیه حرفی نمیزنن دلیلی جز بیگناهی شما داره مطمئنا. با اینکه من یه سری مشکلات دارم و نمیتونم زیاد بیام اینجا اما همون موقع که مسئولیت قبول کردم روی مطالب و جلد و لوگو در حد چیزی که بلد بودم کار کردم. زمان زیادی رو هم برای کارم گذاشتم . شما حتی به خودتون زحمت ندادید که بگید کارا خوبه یا بده. الان در حد انفجارم اما حرفی دیگه نمیزنم وگرنه یه چند صفحه ای میشد گله و شکایت نوشت. 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۳ بچه ها به خودتون مسلط باشید. شرایط دست به دست هم دادن و یکسری از ما یا نتونستیم یا کاهلی کردیم و کارها عقب افتاد. لطفا دوباره همه دور هم جمع شیم و کارهارو شروع کنیم. باشه؟ سردبیر هستی؟غیبت دیگه قابل قبول نیستا:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۳ ای بابا بچه ها باز رفتید که! بیایید اینجا مارو هم در جریان بذارید دیگه. سردبیییییییییییییر؟:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ ای بابا. مثل اینکه اینجوری نمیشه. سمانه؟بینام؟ باید خودمون دست بکار شیم. جناب سردبیر مجبورم به شما هم اخطار بدم. اگه نمیخواید وظایفتون رو انجام بدید بفرمایید تا سردبیر جدید انتخاب شه. اگر هم دارید انجام میدید موظفید که مارو هم در جریان قرار بدید. لطفا کار رو جدی بگیرید. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده