رفتن به مطلب

جلسات هیئت تحریریه مجله محیط زیست

An@hita

ارسال های توصیه شده

خوشم نمیاد مچل کسی بشم. از اول معلوم بود اینطور میشه. :ا

اینجوری نگو عزیزم. خب برای هرکسی کار پیش میاد. الانم که فصل امتحاناته. شاید notrino وقت نداره! چمیدونم والا.

سمانه جون قرار بود کی مقاله ها رو بخونن؟ فکر کنم از mohitzist iran کمک بگیریم خوب باشه. اشکاال نداره بچه ها. norino نیست ما که هستیم.:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 207
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

hit[/MENTION]a;1408985]اینجوری نگو عزیزم. خب برای هرکسی کار پیش میاد. الانم که فصل امتحاناته. شاید notrino وقت نداره! چمیدونم والا.

سمانه جون قرار بود کی مقاله ها رو بخونن؟ فکر کنم از mohitzist iran کمک بگیریم خوب باشه. اشکاال نداره بچه ها. norino نیست ما که هستیم.:a030:

باشه اینجور نمیگم ولی قرار بود اردیبهشت تموم شه کاراش.

من بشخصه واقعا دیگه انگیزه ای ندارم. وقتی میبینم کارام و زمانی که گذاشتم ارزشی نداشت.

• Like 1
لینک به دیدگاه
hit[/MENTION]a;1408985]اینجوری نگو عزیزم. خب برای هرکسی کار پیش میاد. الانم که فصل امتحاناته. شاید notrino وقت نداره! چمیدونم والا.

دیگه همه چیز موند بعد امتحانا. ما تا 3 یا 4 تیر امتحان داریم. بعد یکم استراحت :))

محیط زیست ایران و دختر باران میتونن خیلی کمکمون کنن اگه قبول کنن عالیه.

• Like 1
لینک به دیدگاه
باشه اینجور نمیگم ولی قرار بود اردیبهشت تموم شه کاراش.

من بشخصه واقعا دیگه انگیزه ای ندارم. وقتی میبینم کارام و زمانی که گذاشتم ارزشی نداشت.

فدات شم همه جا همینه دیگه. کجا دیدی یه کار درست و به موقع انجام شه؟ خودت ناراحت نکن عزیزم.:ws37:

آره فکر خوبیه. باید از این بچه ها کمک گرفته شه. سمانه انگار نیست امشب. لطفا دیدیش بهش بگو که به بچه ها خبر بده. آخه مقاله ها دست اون و البرزه.

• Like 1
لینک به دیدگاه
hit[/MENTION]a;1409008]فدات شم همه جا همینه دیگه. کجا دیدی یه کار درست و به موقع انجام شه؟ خودت ناراحت نکن عزیزم.:ws37:

آره فکر خوبیه. باید از این بچه ها کمک گرفته شه. سمانه انگار نیست امشب. لطفا دیدیش بهش بگو که به بچه ها خبر بده. آخه مقاله ها دست اون و البرزه.

آخه امتحان داریم 3شنبه . احتمالا داره میخونه. منم جزوم ناقصه الان اینجام وگرنه منم نبودم الان :)))

• Like 1
لینک به دیدگاه
آخه امتحان داریم 3شنبه . احتمالا داره میخونه. منم جزوم ناقصه الان اینجام وگرنه منم نبودم الان :)))

باشه اشکال نداره. پس باشه واسه بعد امتحانا.موفق باشی عزیزم:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه

سلام...خوبین همه ...من از همه همین جا بازم معذرت میخوام...کارای بیحد زیاد نمیذاره نفس بکشم...حتی نمیدونم کی خوابم کی بیدار

• Like 2
لینک به دیدگاه

لبته بگما...بیکار بیکار هم نبودم در مورد مجله..دارم مقاله هارو یکی یکی میگیرم میبرم تو نرم افزار..همه هم دربو داغون...باید ویرایش کنم و هر کدومش کلی وقت میبره ازمایشیشو فردا برای دست اندر کارا میفرستم

• Like 2
لینک به دیدگاه

به بهههههههههههههههه البرز خان

پارسال دوست امسال آشنا

نبودی بچه ها میخواستن کله تو بکنن:ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام....بر دوستان عزیز ...امدیم ولی باید بریم زود....

خوبین بچه ها خسته نباشین...

اشکال نداره انشا...بعد امتحانا دوباره دست بکار میشیم....

• Like 3
لینک به دیدگاه

من هنوز نخوندم بچه ها چی گفتن ولی باور کنید مجله خوبی شده...خودم دارم لذتشو میبرم...از یکی از دوستان تقاضای همکاری جدی دارم تو چیدمان و مرتب کردن ارسالی ها و حتی جا دادن عکسای مرتبط کمک کنه...دست کی بالا؟؟؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

ست بینام زودتر از همه بالا رفت..بابا امتحانا مگه چیه؟؟شما خانما از امتحانا غول ساختین...یه دور بخونید برید امتحانشو بدید بیایین چیز سختی نیست که...فقط اسنم ریاضی پیش من نیارینا...این روزا درسا مون شدن اطلاعات عمومی...یکی سریع بگه جزایر لانگر هانس کجاس؟؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
ست بینام زودتر از همه بالا رفت..بابا امتحانا مگه چیه؟؟شما خانما از امتحانا غول ساختین...یه دور بخونید برید امتحانشو بدید بیایین چیز سختی نیست که...فقط اسنم ریاضی پیش من نیارینا...این روزا درسا مون شدن اطلاعات عمومی...یکی سریع بگه جزایر لانگر هانس کجاس؟؟

لوزو المعده؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
لوزو المعده؟

ره...ولی از خیلی ها بپرسین کلی شبکه نسیم میشه براتون...از اقیانوس اطلس تا ارام و قطب شمال براتون میگن...تلخندش اونجاس مدعیا که منم منم میکنن هم میگن اقیانوساشو

• Like 2
لینک به دیدگاه
ره...ولی از خیلی ها بپرسین کلی شبکه نسیم میشه براتون...از اقیانوس اطلس تا ارام و قطب شمال براتون میگن...تلخندش اونجاس مدعیا که منم منم میکنن هم میگن اقیانوساشو

پس فکر کردین همه مث من باهوشن؟

امشب تو اخبار نشون داد محققا میگن متولدین پاییز و مخصوصا زمستان ضریب هوشی بالاتر و حافظه خوبتری دارن....

• Like 2
لینک به دیدگاه
پس فکر کردین همه مث من باهوشن؟

امشب تو اخبار نشون داد محققا میگن متولدین پاییز و مخصوصا زمستان ضریب هوشی بالاتر و حافظه خوبتری دارن....

ه آیه تو قران هست میگه خلقنا الانسان فی کبد...تا بحال بهش فکر کردین؟؟انگار خدا رشد و کمال رو توی شرایط سخت دیده

• Like 2
لینک به دیدگاه

:ws43:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

سردبیر و بقیه اعضا کجان؟

زووووود زووووووود بیایید اینجا ببینم:w000:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...