Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ این چند روزه که حسابی بازار تولدا گرم شده امروزم تولد یکی از بچه های قدیمی انجمن کسی که بیشترین ردپاهاش هم تو تالار برقه با اسم و آواتارای خاص خودش صاحب قهوه خونه ای که چند روز پیش هم گفتم جز خاطره انگیزترین تاپیکای انجمن بوده یعنی سمندون :happybday: تولدت مبارک سمندون :happybday::happy: 10 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ منم به نوبه خودم تولدشونو تبریک میگم و آرزو میکنم همیشه صاحب بهترین ها باشن داداشمم متولد امروزه لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ منم تبریک میگم امیدوارم همیشه کنار خانواده از زندگی راضی باشین :happy: لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ اه اه اووو اینم تبریک داره آخه؟ شوخی بدی بود که زندگی با فروردینیا کرد :دی لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ تولدت مبارک سمندونی همیشه شاد باشی لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ سمنی تولد مبارک ! خیلی وقته مثل من ازت خبری نیست هر جا و هر کاری که میکنی شاد باشی و استوار مثل همون سمندونی که میشناختیم لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۳ تولدت مبارک ایشالا سالهای سال به خوبی و خوشی باشی:icon_gol: لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۳ سمندون عزیز دلمون برات تنگ شده امیدوارم هر جا که هستی شاد و پیروز باشی /////امیدوارم بازم تو انجمن ببینمت........تولدتم مبارک لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده