رفتن به مطلب

جزوه آزمایشگاه تکنولوژی غلات


Mahdi Eng

ارسال های توصیه شده

غَلات گیاهانی از خانواده گندمیان هستند که گیاهان علفی تک لپه‌ای بوده و دانه‌های ریز آنها، مصرف خوراکی دارد. غلات گیاهانی یک ساله هستند، یعنی چرخهٔ زندگی خود را در یک فصل زراعی به پایان می‌رسانند. هزاران سال است که این گونه گیاهان، در تأمین غذای بشر نقش حیاتی ایفا می‌کنند. باستان شناسان جوامع ابتدایی توانسته‌اند از ویرانه‌های قدیمی مراکز سکونت انسان، دلایلی به دست آورند که نشان می‌دهد غلات در تمدن‌های اولیه بشری هم کشت می‌شده‌اند. غلات منبع انرژی برای انسان هستند. در کشورهای در حال توسعه، این دسته مواد تمام رژیم غذایی را در بر می‌گیرند. غلات حاوی هیدرات کربن، پروتئین، چربی، مواد معدنی و انواع ویتامین هستند که البته ضمن مراحل مختلف نگهداری و تهیه، ممکن است بخشی از مواد مغذی مذکور از بین برود.

 

8spe77ies63irawru5x5.jpg

 

 

 

درس تکنولوژی غلات یکی از دروس تخصصی مربوط به رشته علوم و صنایع غذایی است که از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد. در حال حاضر، تکنولوژی غلات در دانشگاه های دولتی و آزاد ایران به صورت ۳ واحد تئوری و ۱ واحد عملی (آزمایشگاه) تدریس می شود.

 

جزوه آزمایشگاه تکنولوژی غلات - مهندس احمد رضا فیضی پور، که یکی از اساتید این رشته هست به صورت PDF برای دانشجویان گرامی تهیه شده

 

شما میتوانید از لینک زیر این جزوه را دانلود کنبد:

 

منبع : ایرفای

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • Like 1
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...