ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ دقت کردین نمیشه یبار جعبه دستمال کاغذی رو باز کنی برگ اولش خوب بیاد بیرون.... 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ عاقا دقت کردین میزان مواد منفجره ای که در طول هفته ی چهارشنبه سوری مصرف میشه از میزان مواد منفجره ی به کار رفته در 8 سال دفاع مقدس هم بیشتره؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ دقت کردین هیچ حسی بهتر از حس پوشیدن لباسای جدید عید و مانور دادن جلو اینه نیس شماهم اینجورید یا فقط من اینجوریم؟:))) 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ *****دقت کردین شربت سرفه هرچقدر خوشرنگ تر باشه مزش تلخ تره؟؟؟!!!***** 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ دقت کردین وقتی موبایلت زنگ میخوره ... . . . . . . . . . . همه گوش هاشون تیز تیز میشه ؛ وقتی تلفن خونه زنگ بخوره همه خودشون رو میزنن به کر بودن !!!!!.... |: زنگ خونه که دیگه همه فلج مادر زاد میشن ! 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ دقت کردین اون لذتی که تو گاز گرفتن بازوی بچه ی ۱ ساله هست تو کتک زدن بچه ی فامیل دور از چشم ننه و باباش نیست.... ! 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ دقت کردین وقتنی میخوای با یکی دس بدی اونم تو حال خودش باشه بعد که دستتو میبری جلو انوقت اون با یکی دیگه حرف بزنه چقد زایه میشی خدایییییش خیلی حس یه جورییه 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ دقت کردین اینقدری که ماها به ماه تولدمون می نازیم هیتلر به ابهتش نمینازید ! 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ دقت کردین تا انفجار عطسمون فقط 3 ثانیه مونده و داره با سرعت نور نزدیک میشه ولی همین که دستمال کاغذی رو بر میداری یهو معلوم نیست کجا گم و گور میشه ، میره تو اعماق ته آدم ! کصافففط ! فقط گاهگداری میاد از دم دماغمون رد میشه که همچنان دستمال کاغذی به دست مسلح باقی بمونیم 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ ما كه هر وقت به مراسم عقد دعوت شديم كلى منتظر مونديم تا عاقد اومد اما توى اين فيلم هاى ايرانى هميشه عاقد منتظر ميمونه و در نود درصد مواقع بايد چند جاى ديگه هم بره. 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ تا حالا دقت کردین دقیقا روزی که ۵ دیقه دیر تر بیدار شین تمام وسایلتون گم میشن حتی اگه قبلا چک کرده باشید؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ عاغا دقت کردین همیشه ته ترین و غیرقابل دسترس ترین دندونتون درد میگیره؟؟؟؟ من موندم حکمتش چیه عایا؟؟ ینی می خواد چی رو ثابت کنه این لاکردار!!!!! 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ آیا میدانید "شب بخیر" در آخر بعضی اس ام اس ها ، به معنای "خفه شو دیگه" است؟؟ 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ فقط یه ایرانی میتونه موقع دید و بازدید عید، آدامسی رو که داشته میجویده یه گوشه دهنش نگهداره وبا اون طرف دیگه میوه و شیرینی و چایی که براش میارن رو بخوره 4 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ دقت کردین هیچ حسی بهتر از حس پوشیدن لباسای جدید عید و مانور دادن جلو اینه نیس شماهم اینجورید یا فقط من اینجوریم؟:))) من كه بر عكسم وقتي لباس نو ميپوشم ، يك حس خيلي بد سراغم مياد ! بالاخص اگه لباس عيد باشه ... خ حس بديه ! :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ من كه بر عكسم وقتي لباس نو ميپوشم ، يك حس خيلي بد سراغم مياد ! بالاخص اگه لباس عيد باشه ... خ حس بديه ! :icon_razz: برام بشکافش باشه دوست عزیزلباسو نه ها افکارو لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ برام بشکافش باشه دوست عزیزلباسو نه ها افکارو دقيقا چي بگم ... ؟؟ شما بپرس تا من پاسخ بدم ! 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ دقيقا چي بگم ... ؟؟ شما بپرس تا من پاسخ بدم ! چرا حس بدی داری عزیزم؟ 2 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ چرا حس بدی داری عزیزم؟ خب ... چطور بگم ؟ شايد اگه همه آدما ميتونستد لباس نو بپوشند ، من حس خوبي داشتم ! 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ خب ... چطور بگم ؟ شايد اگه همه آدما ميتونستد لباس نو بپوشند ، من حس خوبي داشتم ! عالی اما واقعا حست خوبه آفرین 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده