seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ دیگه فکر کنم بعضی وقتا از خستگی ناپذیر بودن نیست، از .... همه رو زده مساویم نداره 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ دیگه فکر کنم بعضی وقتا از خستگی ناپذیر بودن نیست، از .... :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ :icon_razz: این شکلکا یعنی چی الان منظورم قلدر بودنت بود دیگه.... 2 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ همه رو زده مساویم نداره بله ایشون همه جا این خشونتشون رو اعلام کردن... 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ این شکلکا یعنی چی الانمنظورم قلدر بودنت بود دیگه.... نه تو یه منظور دیگه داشتی قمه را بیاوریددددددددد 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ بله ایشون همه جا این خشونتشون رو اعلام کردن... مشکلی داری؟:w000: 1 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ نه تو یه منظور دیگه داشتی قمه را بیاوریددددددددد به خودت شک داری ؟ خوب بگو بدونیم چی درمورد خودت فکر میکنی.... 2 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ مشکلی داری؟:w000: مشکل رو فکر کنم شما داری... کلا داد و بیدادیااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ به خودت شک داری ؟خوب بگو بدونیم چی درمورد خودت فکر میکنی.... به خودم نه به تو شک دارم 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ مشکل رو فکر کنم شما داری... کلا داد و بیدادیااااااااااااااااااااا بیشین بینیم بابا:w000: 2 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ به خودم نه به تو شک دارم نه منظورم همون بود که گفتم راستی بازم داری اسپم میکنیا حواست هست؟ 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ نه منظورم همون بود که گفتم راستی بازم داری اسپم میکنیا حواست هست؟ نه که حرفای تو علمیه و اسپم نیس بعدشم اینجا پاتوق اسپم آزاده 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ من کرجی نیستم اما کرجی ها را دوست میدارم 3 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ نه که حرفای تو علمیه و اسپم نیس بعدشم اینجا پاتوق اسپم آزاده منم دارم جواب شمارو میدم گفتم که بعدا اگه خواستن پاک کنن ناراحت نشید... 2 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ من کرجی نیستم اما کرجی ها را دوست میدارم ما بیشتر 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ حالا تهران و کرج خیلی هم فرق نمیکنه... چرا خیلی فرق داره 2 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ چرا خیلی فرق داره تا همین چند سال پیش که فرقی نمیکرد، ی استان بودن... 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ سلام به همه بچه های استان البرز . کرج و حومه همه باهم چه بالاخره تاپیک کرج ایجاد شد خوشحالیم در کنار دوستان 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ تا همین چند سال پیش که فرقی نمیکرد، ی استان بودن... اووووووووف چند سال پیش 2 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۳ سلام به همه بچه های استان البرز . کرج و حومه همه باهم چه بالاخره تاپیک کرج ایجاد شد خوشحالیم در کنار دوستان بله بلاخره آقا محمد فکر منو خوندن و زودتر این تایک رو زدن... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده