*Mars* 5292 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۳ *تا لود شدن نصاویر شکیبا باشید* 21 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، ۱۳۹۳ فقط میشه گفت : هنر نزد مریخیان است و بس! :ws3:mars= مریخ 7 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ فقط میشه گفت :هنر نزد مریخیان است و بس! :ws3:mars= مریخ مرسی عزیزم 4 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ مرسی عزیزم من عزیزم نیستم ، پسرم 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ من عزیزم نیستم ، پسرم سارا خان اون اسمتو عوض کن 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ سارا خان اون اسمتو عوض کن بسی خجالت کشیدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ بسی خجالت کشیدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نه گلم خجالت نکش اون آقا سارا با اسمش همرو به اشتباه میندازه 2 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ بسی خجالت کشیدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من بسی بیشتر خجالت کشیدم که عزیزم خطاب شدم 3 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ اگه میشه اسم هنرها رو هم بگید ، مثلا بگید این منجق دوزیه ، این ملیله بافیه ، این فلانه و... با تشکر از شما که اینقدر هنرمندید ولی کیه که قدتون رو بدونه ... 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ اگه میشه اسم هنرها رو هم بگید ، مثلا بگید این منجق دوزیه ، این ملیله بافیه ، این فلانه و... با تشکر از شما که اینقدر هنرمندید ولی کیه که قدتون رو بدونه ... اکثرشون مدل quilling هست که روی مقوا و چوب و ... درست شده دوست عزیز 3 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ اکثرشون مدل quilling هستکه روی مقوا و چوب و ... درست شده دوست عزیز جالبه ، نشنیده بودم تا حالا دوست عزیز Quilling or paper filigree is an art form that involves the use of strips of paper that are rolled, shaped, and glued together to create decorative designs 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده