masi eng 47044 ارسال شده در 22 خرداد، 2014 ویروئید پوست پینه ای میوه سیب ( Apple scar skin viroid): ویروئید عامل بیماری اولین بار توسط کوگانزاوا و همکاران آن در سال 1983 شرح داده شد. علائم: علایم بیماری محدود به میوه می باشد.در سیب تقربلا 5 هفته بعد از باز شدن جوانه ها، لکه های پینه مانندی در اطراف ناحیه گلگاه میوه ایجاد می شود، این لکه ها بتدریج افزلیش یافته بطوری که تا هنگام برداشت محصول ممکن است بیش از 50 درصد سطح میوه را پینه ها بپوشانند.
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 22 خرداد، 2014 میوه های آلوده به طور کامل نمی رسند، کوچک و سفت می باشند و طعم نامطلوبی دارند.
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 22 خرداد، 2014 این ویروئید بیماریهای پوست پینه ای، خال دار شدن و ترک خوردگی در سطح میوه سیب ایجاد می کند. گیاهان میزبان عبارتند از: سیب، گلابی، پستانک، به، زالزالک، آلو و غیره این ویروئید به راحتی بوسیله پیوند منتقل می شود ولی هیچ ناقلی برای آن گزارش نشده است و در پوست بذر شناسایی شده و احتمال دارد بوسیله بذر منتقل می شود. ویروئید پوست پینه ای میوه سیب 37 درصد تشابه توالی با ویروئید لکه زرد مو دارد. کنترل: استفاده از مواد تکثیری عاری از ویروئید مهمترین روش کنترل می باشد. در بین سیبهای تجاری ارقام گلدن، دلیشنر، موتسو و لوردلامبون متحمل می باشند.
ارسال های توصیه شده