masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ خبرگزاری مستقل محیط زیست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درباره ی سایت : «ايرن» يك رسانه مستقل است كه توسط شماري از روزنامهنگاران فعال در حوزه محيط زيست و توسعه پايدار راهاندازي شده و براي اطلاع رساني در زمينه مشكلات محيط زيست در ايران و بستر سازي فرهنگي براي جلب توجه مردم ايران به زيرساختهاي توسعه پايدار تلاش ميكند. به زير ساختهاي توسعه پايدار تلاش ميكنند ايرن به هيچ نهاد، سازمان يا ارگاني وابسته نبوده و مطلقا يك رسانه غير سياسي است كه در چارچوب مقررات و ضوابط جمهوري اسلامي ايران فعاليت ميكند. 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ [h=2]حمایت و حفاظت از دریاچهها در کل جهان[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این سایت شبکهی جهانی برای حمایت و حفاظت از دریاچهها در کل جهان میباشد. 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ [h=2]انجمن حمایت از ماهیها[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این سایت مربوط به انجمن حمایت از ماهیها میباشد. 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ [h=2]مرکز بومشناسی کاربرد موجودات آبزی[/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این سایت متعلق به مرکز بومشناسی کاربرد موجودات آبزی میباشد. 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۳ اینم وبلاگ محیط زیستیه afuoe.blogfa.com 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این سایته استاد ماست. آموزش نرم افزارهای مربوط به ما رو داره مثل ایدریسی و آرک و ارداس و ... کتاب و پاورپوینتهای درسی مقالات زیست محیطی و ... کلا خیلی خوبه 2 لینک به دیدگاه
mehdi ebrahimi 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوست گرامی من آبخیزداری فوق لیسانس دارم دوست دارم در زمینه آبخیزداری و مرتع بخش مدیریتی تشکیل بدم تو سایتتون 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ سلام دوست گرامی من آبخیزداری فوق لیسانس دارم دوست دارم در زمینه آبخیزداری و مرتع بخش مدیریتی تشکیل بدم تو سایتتون سلام خیلی خوش اومدید شما میتونید توی این آدرس فعالیت کنید و اگه فعالیتتون خوب باشه احتمال مدیر شدنتون هست http://www.noandishaan.com/forums/forum1782.html 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده