afa 18,504 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۲ مواد گفته شده به اندازه ی 4 نفر می باشند. زمان لازم برای آماده کردن مواد : 20 دقیقه زمان لازم برای پختن ماهی ها : 20 دقیقه مواد لازم : 4 تا 6 تکه فیله ی ماهی سالمون بدون پوست 2 قاشق غذاخوری چاشنی ادویه فرانسوی که سیاه رنگ است 1 دسته کلم بروکلی (حدود یک گرم ) 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 2 عدد سیر نمک 1/4 فنجان کشمش 1 عدد لیموی برش داده شده طرز کار : 1 - در ابتدا ظرف را در حرارت متوسط قرار می دهیم تا داغ شود. 2 - دو طرف ماهی سالمون را در چاشنی ای که در اختیار داریم قرار داده و می گذاریم تا هر دو طرف 3 تا 4 دقیقه در این چاشنی بماند. 3 - در همین حال در یک ظرف مقداری آب می ریزیم و کلم بروکلی های شسته شده را داخل آن می ریزیم تا بجوشد. 4 - کلم بروکلی ها را آبکش کرده و بعد از 3 تا 4 دقیقه که آب آن رفت آنرا در ظرفی می گذاریم. 5 - در ظرفی که گذاشته بودیم تا داغ شود مقداری روغن زیتون می ریزیم و موسیرها و نمک را هم به روغن اضافه می کنیم. 6 - داخل ماهی ها را با کشمش و کلم بروکلی های آماده شده پر می کنیم و آنها را در روغن می گذاریم تا سرخ شوند در آخر هم دور تا دور ظرف را با لیمو تزئین می کنیم. نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .