mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ نویسنده: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ترجمه: سایت روشنا این کتابی است کوچک برای شما تا با تلاشهای کوچک اما بسیار باارزش، زندگانی خود و اطرافیان خود را شادتر، پربارتر، زیباتر و دلنشینتر کنید. این کتاب حاوی حدوداً 1500 رهنمود کوچک برای داشتن یک زندگی شاد و موفق است. جملاتی از این کتاب: 1- هر روز از سه نفر تعریف و تمجید کن. 2- حداقل سالی یک بار طلوع آفتاب را تماشا کن. 3- از عبارات «متشکرم»، «سپاسگزارم» و «ممنونم» زیاد استفاده کن. 4- هر بهار گل بکار. 5- در «سلام گفتن» پیشقدم باش. 6- کتابهای عالی بخر حتی اگر هرگز آنها را نخواهی خواند. 7- کفشهای واکسزده بپوش. 8- دندانهایت را با نخ دندان تمیز کن. 9- بدون هیچ دلیلی جشن کوچکی برای خودت یا خانوادهات بگیر. 10- هر وقت احساس کردی که به خاطر فعالیتها و تواناییهایت، لیاقت ترفیع شغلی یا اضافه حقوق را داری، آن را بلافاصله درخواست کن. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ 8- دندانهایت را با نخ دندان تمیز کن. اینو نمیدونستم موجب زندگی شاد و موفق میشه :| ولی اگر نخ دندون نکشم احساس افسردگی حاد میکنم 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ خوندن این کتاب هایی که توش نکات گفته شده ،نباید روزنامه وار باشه چون هیچ تاثیری نداره!!!! خودم تازه دانلودش کردم و سعی دارم تا جایی که میشه بهش عمل کنم یه سری جملاتش حس خوبی به آدم میده 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ 8- دندانهایت را با نخ دندان تمیز کن.اینو نمیدونستم موجب زندگی شاد و موفق میشه :| ولی اگر نخ دندون نکشم احساس افسردگی حاد میکنم اتفاقا یه چی بهت بگم که تاثیر داره احساس خوبیه امتحان کن 3 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ بهتره این کتاب رو پرینت شده داشته باشیم، و هر دفعه که یه یکی از دستورات این کتاب رو عملی میکنیم یه تیک کنارش بزنیم، همین تیک زدن خیلی تو روحیه ادم تاثیر میذاره، امتحان کردم، امتحان کنید :) 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ اتفاقا یه چی بهت بگم که تاثیر داره احساس خوبیه امتحان کن سعی میکنم جز نخ دندون که همیشه استفاده میکنم بقیه ام امتحان کنم ولی درغیر اینصورت تاثیر منفی شو ندیدم :| 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ بهتره این کتاب رو پرینت شده داشته باشیم، و هر دفعه که یه یکی از دستورات این کتاب رو عملی میکنیم یه تیک کنارش بزنیم، همین تیک زدن خیلی تو روحیه ادم تاثیر میذاره، امتحان کردم، امتحان کنید :) فکر خوبیه مرسی سعی میکنم جز نخ دندون که همیشه استفاده میکنم بقیه ام امتحان کنم ولی درغیر اینصورت تاثیر منفی شو ندیدم :| موفق باشی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده