RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سایتی که امروز خدمتتون معرفی می کنم در واقع سایتی هست که مناسب حال تنبل هاست ؛ پس اگر خودتون رو تنبل حساب نمی کنید همین الان می تونید کامپیوترتون رو خاموش کنید و به جای خوندن این پست بروید و در خیابان و پارک ها دوان دوان شوید ! خب بریم سر اصل مطلب : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در واقع سایتی هست که اخبار و مطالب مورد علاقه شما رو از سراسر وب گلچین کرده و آن ها را جلوی چشمان شما عبور می دهد . بذارید یه مثال بزنم ، تا به حال در یک رستوران سوشی غذا خوردید ؟ تو این رستوران ها معمولا چیزی شبیه تسمه نقاله وجود داره که غذاها بوسیله اون روی پیشخون میان و کافیه شما دستتونو دراز کنین و بدون اینکه جابه جا بشین نوش جون کنین. سایتی که معرفی می کنم تجسمی از همچین رستورانی است اما تو فضای وب.شما رو صندلیتون می شینین و تنها کاری که میکنین بازکردن و دیدن خبرهاست…..در واقع شما در lazyfeed موضوعات مورد نظر خودتون رو وارد می کنید و از این به بعد همیشه تازه ترین خبرها در مورد اون موضوع در دسترس شماست. Lazyfeed به دلیل داشتن کاربران زیاد یک لایواستریم واقعیست , یعنی برای مثال اگر الان آهنگی روی نت بیاد که دو ساعت پیش منتشر شده قطعا شما در Lazyfeed آن را پیدا خواهید کرد . کار با LazyFeed بسیار آسان هست کافیه به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رفته و ثبت نام کنید . سپس میتونید تگ های مختلف و آیتم هایی که دوست دارید خبرهای مرتبط با آن را دنبال کنید به یوزر خود اضافه کنید . همین , اکنون شما هم به جمع تنبل های سایت LazyFeed پیوستید ، ما بیشماریم ! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هم آدرس پروفایل من هست که اگه دوست داشتید فالو کنید تا دوستان ایرانی را راحت تر پیدا کنیم. ************ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده