Shiva-M 8295 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۳ سکانس پایانی فیلم Gravity با اون موسیقی عالی 2 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۳ سکانس آخر فیلم American Beauty _1999 او من او من تتتتخخخخ 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۳ میخواستم به تو بگویم که من برگشته ام. اما چیزی مانعم شد.سفر هنوز به پایان نرسیده است..نه هنوز(از متن فیلم) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این سکانس پایینی ویرانگره باید فیلم رو ببینید تا قدرت و توانایی انجلوپولوس رو در کارگردانی درک کنید مردی راننده در لب مرز یونان و البانی در بالکان جنگ زده در اوج باد و بوران تکه بیسکویتی را به طبیعت هدیه میکند تا اوهم در شادی یخ زده اشان شریک باشد نگاه خیره اولیس Ulysses' Gaze /تئو انجلوپولوس / 1995 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۳ یک نمای ویژه کوبریکی با میمیک چهره خاص جک نیکلسون توانمندترین بازیگر هالیوود! کسی هست تونسته باشه از این فیلم بگذره؟ درخشش The Shining / استنلی کوبریک / 1980 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۳ تلخ ترین کمدی معاصر ساخته اسکورسیزی با بازی بی نظیری از رابرت دنیرو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلطان کمدی The King of Comedy / مارتین اسکورسیزی / 1982 3 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۹۳ شاید این تصویر ماندگارترین تصویر از سینمای لینچ برای من باشه 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ شاید این تصویر ماندگارترین تصویر از سینمای لینچ برای من باشه مربوط به مخمل ابی نیست؟ لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ مربوط به مخمل ابی نیست؟ نه همون lost highway 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ نه همون lost highway اها درسته تو مخمل ابی هم دقیقا همچین صحنه ای هست که همین هنرپیشه با دوربین در دست داره نگاه میکنه لینچ 1 لینک به دیدگاه
beat 2373 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ اها درستهتو مخمل ابی هم دقیقا همچین صحنه ای هست که همین هنرپیشه با دوربین در دست داره نگاه میکنه لینچ توی مخمل آبی رابرت بلیک بازی نمیکنه. البته خب من بالای بیست بار این فیلم رو دیدم اولین بار هم نسخه ی VHS داشتم. بعد CD ااومد و بعد در نهایت DVD .............. چقدر بدبختی میکشیدم که این فیلما رو ببینم :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۳ توی مخمل آبی رابرت بلیک بازی نمیکنه.البته خب من بالای بیست بار این فیلم رو دیدم اولین بار هم نسخه ی VHS داشتم. بعد CD ااومد و بعد در نهایت DVD .............. چقدر بدبختی میکشیدم که این فیلما رو ببینم :icon_pf (34): اقا کاملا درسته اشتباه از من هست دیشب نشستم یه بار دیگه تو دنیای سورئال غرق شدم همش نتایج بیخوابیه از بزرگراه گمشده بود و من اشتباه میکردم اینم تقدیم به شما 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده