spow 44198 ارسال شده در 3 اسفند، 2014 میخواستم به تو بگویم که من برگشته ام. اما چیزی مانعم شد.سفر هنوز به پایان نرسیده است..نه هنوز(از متن فیلم) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این سکانس پایینی ویرانگره باید فیلم رو ببینید تا قدرت و توانایی انجلوپولوس رو در کارگردانی درک کنید مردی راننده در لب مرز یونان و البانی در بالکان جنگ زده در اوج باد و بوران تکه بیسکویتی را به طبیعت هدیه میکند تا اوهم در شادی یخ زده اشان شریک باشد نگاه خیره اولیس Ulysses' Gaze /تئو انجلوپولوس / 1995 3
spow 44198 ارسال شده در 3 اسفند، 2014 یک نمای ویژه کوبریکی با میمیک چهره خاص جک نیکلسون توانمندترین بازیگر هالیوود! کسی هست تونسته باشه از این فیلم بگذره؟ درخشش The Shining / استنلی کوبریک / 1980 3
spow 44198 ارسال شده در 3 اسفند، 2014 تلخ ترین کمدی معاصر ساخته اسکورسیزی با بازی بی نظیری از رابرت دنیرو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلطان کمدی The King of Comedy / مارتین اسکورسیزی / 1982 3
spow 44198 ارسال شده در 4 اسفند، 2014 شاید این تصویر ماندگارترین تصویر از سینمای لینچ برای من باشه مربوط به مخمل ابی نیست؟
spow 44198 ارسال شده در 4 اسفند، 2014 نه همون lost highway اها درسته تو مخمل ابی هم دقیقا همچین صحنه ای هست که همین هنرپیشه با دوربین در دست داره نگاه میکنه لینچ 1
beat 2373 ارسال شده در 4 اسفند، 2014 اها درستهتو مخمل ابی هم دقیقا همچین صحنه ای هست که همین هنرپیشه با دوربین در دست داره نگاه میکنه لینچ توی مخمل آبی رابرت بلیک بازی نمیکنه. البته خب من بالای بیست بار این فیلم رو دیدم اولین بار هم نسخه ی VHS داشتم. بعد CD ااومد و بعد در نهایت DVD .............. چقدر بدبختی میکشیدم که این فیلما رو ببینم :icon_pf (34): 1
spow 44198 ارسال شده در 5 اسفند، 2014 توی مخمل آبی رابرت بلیک بازی نمیکنه.البته خب من بالای بیست بار این فیلم رو دیدم اولین بار هم نسخه ی VHS داشتم. بعد CD ااومد و بعد در نهایت DVD .............. چقدر بدبختی میکشیدم که این فیلما رو ببینم :icon_pf (34): اقا کاملا درسته اشتباه از من هست دیشب نشستم یه بار دیگه تو دنیای سورئال غرق شدم همش نتایج بیخوابیه از بزرگراه گمشده بود و من اشتباه میکردم اینم تقدیم به شما 2
ارسال های توصیه شده