behzadk2019 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۲ سلام دوستان میشه یک کمکی به من کنید . دنبال یک موضوع برای پایان نامه کارشناسی خودم هستم . موضوعی که به روز باشه و اینکه منابعشم داشته باشید . میشه لطفا از این قبیل موضوعات پیشنهاد بدید ؟؟؟ و اینکه عنوان پروژه دوستان توی دوره کارشناسی چی بوده ؟؟؟ لطفا پاسخ بدید 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۲ سلام دوستان میشه یک کمکی به من کنید . دنبال یک موضوع برای پایان نامه کارشناسی خودم هستم . موضوعی که به روز باشه و اینکه منابعشم داشته باشید . میشه لطفا از این قبیل موضوعات پیشنهاد بدید ؟؟؟ و اینکه عنوان پروژه دوستان توی دوره کارشناسی چی بوده ؟؟؟ لطفا پاسخ بدید سلام بر شما تو چه زمینه ای علاقه دارین و اینکه استادتوت توی چه زمینه ای باهاتون راه میاد؟ 4 لینک به دیدگاه
behzadk2019 132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ سلام بر شماتو چه زمینه ای علاقه دارین و اینکه استادتوت توی چه زمینه ای باهاتون راه میاد؟ سلام . ممنونم ک پاسخ دادید . استاد زمینه خاصی مشخص نکردند . ولی خود استاد جز هئیت علمی دانشگاه علم و صنعت هستش . من درباره انرژی ها نو و نیروگاه ها علاقه دارم ولی تا الان پروژه ارائه ندادم ولی برای درس ترمو 1 روی نیروگاه ابی یک مقاله دادم 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ شبیه سازی ترافیک شهری با نرم افزار فلوئنت تحلیل تلفات سیکل اب و بخار در نیروگاه حرارتی و تاثیر ان بر راندمان تحلیل خزش در پره های توربین گازی به کمک نرم افزار... امکان سنجی تعویض کندانسور با برج خنک کن خشک (هلر) به جای برج تر در نیروگاه های حرارتی مقایسه استفاده از فیدپمپ های توربینی و سانتریفیوژ در تلفات و راندمان نیروگاه های حرارتی بررسی تاثیرات خنک کاری هوای ورودی به کمپرسور در توربین گازی و.... اینا موضوعاتی هستند که خودم هم اگر روزی حوصله وفرصت داشته باشم دنبالشون میرم ولی جای کار خیلی زیادی دارن اما اگر برای کارشناسی میخواین از یک موضوع عمومی که قبلا نمونش کارشده استفاده کنید 6 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ سلام . ممنونم ک پاسخ دادید . استاد زمینه خاصی مشخص نکردند . ولی خود استاد جز هئیت علمی دانشگاه علم و صنعت هستش . من درباره انرژی ها نو و نیروگاه ها علاقه دارم ولی تا الان پروژه ارائه ندادم ولی برای درس ترمو 1 روی نیروگاه ابی یک مقاله دادم میتونین روی توربین های بادی مانور بدین یا انرژی خورشیدی 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ موضوع زیاده برا کارشناسی من خودم پروژه پایانیم زمین گرمایی بود با نرم افزار رویت MEP یه پروژه دیگه هم در مورد تحلیل شرایط انرژی باد انجام دادم یه پروژه درسی در مورد تبرید مغناطیسی کار کردم باز یه پروژه دیگه هم در زمینه ی CHP انجام دادم در مورد اسکیمر هم کار کردم ولی خب همه چی به علاقه خودتون برمیگرده 6 لینک به دیدگاه
behzadk2019 132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ موضوع زیاده برا کارشناسیمن خودم پروژه پایانیم زمین گرمایی بود با نرم افزار رویت MEP یه پروژه دیگه هم در مورد تحلیل شرایط انرژی باد انجام دادم یه پروژه درسی در مورد تبرید مغناطیسی کار کردم باز یه پروژه دیگه هم در زمینه ی CHP انجام دادم در مورد اسکیمر هم کار کردم ولی خب همه چی به علاقه خودتون برمیگرده میتونین روی توربین های بادی مانور بدینیا انرژی خورشیدی شبیه سازی ترافیک شهری با نرم افزار فلوئنتتحلیل تلفات سیکل اب و بخار در نیروگاه حرارتی و تاثیر ان بر راندمان تحلیل خزش در پره های توربین گازی به کمک نرم افزار... امکان سنجی تعویض کندانسور با برج خنک کن خشک (هلر) به جای برج تر در نیروگاه های حرارتی مقایسه استفاده از فیدپمپ های توربینی و سانتریفیوژ در تلفات و راندمان نیروگاه های حرارتی بررسی تاثیرات خنک کاری هوای ورودی به کمپرسور در توربین گازی و.... اینا موضوعاتی هستند که خودم هم اگر روزی حوصله وفرصت داشته باشم دنبالشون میرم ولی جای کار خیلی زیادی دارن اما اگر برای کارشناسی میخواین از یک موضوع عمومی که قبلا نمونش کارشده استفاده کنید تشکر اینا رو که گفتید سرچ کردم . ولی شما خودتون منبعی چیزی سراغ ندارید ؟؟؟ برای شروع کار . لطف کنید اگر دارید راجب هر کدوم برام قرار بدید . 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ تشکر اینا رو که گفتید سرچ کردم . ولی شما خودتون منبعی چیزی سراغ ندارید ؟؟؟ برای شروع کار . لطف کنید اگر دارید راجب هر کدوم برام قرار بدید . برای انرژی باد میتونی از گزارشای سالیانه ی GWEC و مشابهشو استفاده کنی کافی یه Wind turbine report توی گوگل سرچ کنی 4 لینک به دیدگاه
GBG10 2039 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ بحث بازتوانی (Repowering) نیروگاههای بخاری خیلی داغه که نیروگاههای کشور آهسته آهسته دارن به این روش برای افزایش تولید و راندمان از دست رفتشون در طی سالیان زیاد کارکردشون رو میارن. نمونش نیروگاه منتظری اصفهان و منتظر قائم کرج. بازتوانی عبارت است از اضافه کردن یک یا چند واحد توربین گازی و استفاده از گاز خروجی از آن جهت : 1. تامین هوای احتراق بویلر موجود در سیکل بخار 2. تامین بخشی از بخار سیکل بخار موجود بصورت موازی با بویلر موجود توسط بویلر بازیاب 3. حذف بویلر موجود و تبدیل سیکل بخار به سیکل ترکیبی با بویلر بازیاب 4. استفاده از یک هیتر بازیاب جهت حذف هیترهای آب تغذیه سیکل بخار خوبیش اینه که نرم افزارش هم هست، خود نرم افزار Thermoflow یه ماژول به اسم ReMaster داره که توش انواع حالت های بازتوانی بیان شده. من خودم الان دارم در رابطه با بازتوانی نیروگاه بخاری منتظر قائم و ملاحظات اقتصادیش کار میکنم. 4 لینک به دیدگاه
*taha* 30 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ من هم در فرصت تعطیلات عید باید روی موضوع پروژه و نوشتن پروپوزال ارشدم کار کنم امیدوارم بتونم یه موضوع خوب پیدا کنم 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ سلام دوستان میشه یک کمکی به من کنید . دنبال یک موضوع برای پایان نامه کارشناسی خودم هستم . موضوعی که به روز باشه و اینکه منابعشم داشته باشید . میشه لطفا از این قبیل موضوعات پیشنهاد بدید ؟؟؟ و اینکه عنوان پروژه دوستان توی دوره کارشناسی چی بوده ؟؟؟ لطفا پاسخ بدید بهزاد؟:| تو الان باید ارشدو تموم کنی بچه ولی خارج از شوخی اول بگو به چه مباحثی علاقه داری؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده