y65 383 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ خوب بفرمایین این هم سوال :) مثل اینکه نمی خواین جواب بدین کسی نمیدونه این چه دستگاهیه؟ 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ مثل اینکه نمی خواین جواب بدین کسی نمیدونه این چه دستگاهیه؟ بذرپاش؟ 2 لینک به دیدگاه
y65 383 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ بذرپاش؟ بذر پاشه ولی اسم اصلی ش این نیست... 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ بذر پاشه ولی اسم اصلی ش این نیست... به قول اقا محمد ردیف کاره؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ به قول اقا محمد ردیف کاره؟ چرا بقول من حالت خوبه ؟:biggrin: آفلين سوال بعدي با خودته 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ چرا بقول من حالت خوبه ؟:biggrin: آفلين سوال بعدي با خودته اولا طراح سوال ایشوننy65 دوما.. حال و احوال در پروفایل سوما.. خودت بهم گفتی ردیف کاره 4 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ اولا طراح سوال ایشوننy65 دوما.. حال و احوال در پروفایل سوما.. خودت بهم گفتی ردیف کاره اولا معذرت ميخوام از طراح سوال دوما سوما :vahidrk: خودت جواب دادي به اسم من تموم نكن 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ اولا معذرت ميخوام از طراح سوال دوما سوما :vahidrk: خودت جواب دادي به اسم من تموم نكن چشم اقا محمد گل.. اقا من جواب دادم.. من میرم میام. اگه طراح سوال نیومدن من با اجازشون سوال بعد رو میزارم.. 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۳ مربوط به آبياري ميشه؟ بله.. 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ شير فلكه نيست؟ شیر فلکه نیست.. ولی یه چیز تو این مایه هاست.. 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ جواب: [h=1]آبپاش ، شیربرقی هانت[/h] 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۳ سوال بعد رو بزارم یا کسی داوطلب میشه؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۳ سوال بعد رو بزارم یا کسی داوطلب میشه؟ داوطلب نداريم سوال بعد و بزار 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۳ داوطلب نداريم سوال بعد و بزار خوب همین جوابو میخواستم این تاپیک بسته میشه.. چون طرفدار نداره 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده