*Mars* 5292 ارسال شده در 15 شهریور، 2014 سوال بعدی:بازم خودم میزارم... خیلی راحته ها... قیچی باغبانی دیگه 2
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 16 شهریور، 2014 عزیزم خودت بزار سوال بعدو نه قربونت من سوال گذاشتم چون تاپیک خوابیده بود بفرمایید خودتون سوال بعد رو بزارید, اگه به هرنحوی نتونستید سوال بعد رو بزارید لطفا جواب سوال رو ندید, من به این حساب سوال راحت گذاشتم دوستان غیرکشاورزی زودتشخیص بدن, ممنونم, بروسوال بعد. 2
*Mars* 5292 ارسال شده در 17 شهریور، 2014 اهماین چیست؟!؟ زودتر بیاین بگین وگرنه خودمم یادم میره اسمش چی بوداااااااااا
R@M!N 2978 ارسال شده در 18 شهریور، 2014 خیر اینو می بندن به تراکتور یا گاو زمین و شخم می زنن دیگه "خویش" اسم دیگه شاید باشه! 3
*Mars* 5292 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 اینو می بندن به تراکتور یا گاو زمین و شخم می زنن دیگه"خویش" اسم دیگه شاید باشه! خب با این وسیله چی درست می کنن؟؟؟؟؟ 3
R@M!N 2978 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 خب با این وسیله چی درست می کنن؟؟؟؟؟ اینکه با این چی درست میکنن که اسمش نمیشه ! یه ردیف هایی درست می کنن که بذر رو داخلش می ذارن! 3
*Mars* 5292 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 اینکه با این چی درست میکنن که اسمش نمیشه !یه ردیف هایی درست می کنن که بذر رو داخلش می ذارن! :icon_pf (34): چرا دقیقا اسمش میشه خب نه اصلا بذر رو توی ردیفا نمیزارن 4
Mohammad1675 4635 ارسال شده در 21 شهریور، 2014 اين كه جوابش خيلي ساده اس چرا كسي نميتونه جواب بده بزاريد راهنماييتون كنم با اين دستگاه جوي هايي رو ميكنن كه آب از داخلش عبور كنه حالا اسمش و بگين 4
*Mars* 5292 ارسال شده در 22 شهریور، 2014 اين كه جوابش خيلي ساده اس چرا كسي نميتونه جواب بده بزاريد راهنماييتون كنم با اين دستگاه جوي هايي رو ميكنن كه آب از داخلش عبور كنه حالا اسمش و بگين راهنمایی به این بزرگی! نبود ؟؟ 3
masi eng 47044 مالک ارسال شده در 23 شهریور، 2014 اين كه جوابش خيلي ساده اس چرا كسي نميتونه جواب بده بزاريد راهنماييتون كنم با اين دستگاه جوي هايي رو ميكنن كه آب از داخلش عبور كنه حالا اسمش و بگين راهنمایی به این بزرگی!نبود ؟؟ اینجا خیلی اسپم زیاد شده ها... محمد عزیز ما داریم سوال راحت میزاریم برو بچ بیان حدس بزنن.. تا یه ذره مسابقاتمون لولش بره بالا... 4
*Mars* 5292 ارسال شده در 23 شهریور، 2014 اینجا خیلی اسپم زیاد شده ها... محمد عزیز ما داریم سوال راحت میزاریم برو بچ بیان حدس بزنن.. تا یه ذره مسابقاتمون لولش بره بالا... عزیزم اسپمی نشده اینجا. هرچی پست گذاشته شده درباره سوال مطرح شده ست اقا محمد هم کلی صبر کرده و متاسفانه هیچ کس جواب این سوالو نیومده جواب بده اخه ازین اسونتر؟ 2
ارسال های توصیه شده