Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ تمیز کننده چمن(مکنده) درسته دوستم 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ درسته دوستم گلم شما خودت عکس بعدی رو بذار 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ سوال بعدی:بازم خودم میزارم... خیلی راحته ها... 1 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ سوال بعدی:بازم خودم میزارم... خیلی راحته ها... قیچی باغبانی دیگه 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ قیچی باغبانی دیگه ای جونم. برو سوال بعد... 2 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ ای جونم. برو سوال بعد... عزیزم خودت بزار سوال بعدو 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ عزیزم خودت بزار سوال بعدو نه قربونت من سوال گذاشتم چون تاپیک خوابیده بود بفرمایید خودتون سوال بعد رو بزارید, اگه به هرنحوی نتونستید سوال بعد رو بزارید لطفا جواب سوال رو ندید, من به این حساب سوال راحت گذاشتم دوستان غیرکشاورزی زودتشخیص بدن, ممنونم, بروسوال بعد. 2 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ اهماین چیست؟!؟ زودتر بیاین بگین وگرنه خودمم یادم میره اسمش چی بوداااااااااا لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۳ خیر اینو می بندن به تراکتور یا گاو زمین و شخم می زنن دیگه "خویش" اسم دیگه شاید باشه! 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ اینو می بندن به تراکتور یا گاو زمین و شخم می زنن دیگه"خویش" اسم دیگه شاید باشه! خب با این وسیله چی درست می کنن؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ خب با این وسیله چی درست می کنن؟؟؟؟؟ اینکه با این چی درست میکنن که اسمش نمیشه ! یه ردیف هایی درست می کنن که بذر رو داخلش می ذارن! 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ اینکه با این چی درست میکنن که اسمش نمیشه !یه ردیف هایی درست می کنن که بذر رو داخلش می ذارن! :icon_pf (34): چرا دقیقا اسمش میشه خب نه اصلا بذر رو توی ردیفا نمیزارن 4 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ اين كه جوابش خيلي ساده اس چرا كسي نميتونه جواب بده بزاريد راهنماييتون كنم با اين دستگاه جوي هايي رو ميكنن كه آب از داخلش عبور كنه حالا اسمش و بگين 4 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ اين كه جوابش خيلي ساده اس چرا كسي نميتونه جواب بده بزاريد راهنماييتون كنم با اين دستگاه جوي هايي رو ميكنن كه آب از داخلش عبور كنه حالا اسمش و بگين راهنمایی به این بزرگی! نبود ؟؟ 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۳ اين كه جوابش خيلي ساده اس چرا كسي نميتونه جواب بده بزاريد راهنماييتون كنم با اين دستگاه جوي هايي رو ميكنن كه آب از داخلش عبور كنه حالا اسمش و بگين راهنمایی به این بزرگی!نبود ؟؟ اینجا خیلی اسپم زیاد شده ها... محمد عزیز ما داریم سوال راحت میزاریم برو بچ بیان حدس بزنن.. تا یه ذره مسابقاتمون لولش بره بالا... 4 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۳ اینجا خیلی اسپم زیاد شده ها... محمد عزیز ما داریم سوال راحت میزاریم برو بچ بیان حدس بزنن.. تا یه ذره مسابقاتمون لولش بره بالا... عزیزم اسپمی نشده اینجا. هرچی پست گذاشته شده درباره سوال مطرح شده ست اقا محمد هم کلی صبر کرده و متاسفانه هیچ کس جواب این سوالو نیومده جواب بده اخه ازین اسونتر؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده