Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ فکر میکنم سم پاش باشه؟؟؟؟ ولي به جواب نزديك شدي بيشتر دقت كن . 1 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ ولي به جواب نزديك شدي بيشتر دقت كن . سمپاش موتوری؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ سمپاش موتوری؟؟؟ آفرين دوست عزيز درسته ولي اسم كاملش سمپاش پشتي موتوري يا گوگرد پاش خرطومي هستش به هر حال آفرين كاملا درسته 2 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۲ كي دوست داره جواب و بهش بگم برنده بشه و سوال بعد وطرح كنه ؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ حالا كه كسي نميخواد بگه پس خودم ميگم اسم اي دستگاه کودپاش دامی وبسترسازصیفی جات هستش. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ [h=1]کودپاش دامی وبسترسازصیفی جات - (اصفهان)[/h] کودپاش دامی سورنا: شرکت ماشین صنعت سورنااولین تولید کننده کودپاش دامی هیدرولیک. کودپاش دامی سورنا درظرفیت های 3200و6000 لیتری . کودپاش دامی هیدرولیک سورنا با کاربری کودپاشی درمزرعه، ماسه پاشی در فری استال گاوداری شن پاشی معابر نمک پاشی معابر کودریزی کنار درخت ایجاد شیار تک ودوردیف وریزش کود دامی و پوشاندن ان به منظور کشت صیفی جات. کودپاش دامی سورناباسیستم تمام هیدرولیک ، ساده، کارامد، کم هزینه، عدم محدودیت در تنظیمات . 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ کودپاش دامی وبسترسازصیفی جات - (اصفهان) کودپاش دامی سورنا: شرکت ماشین صنعت سورنااولین تولید کننده کودپاش دامی هیدرولیک. کودپاش دامی سورنا درظرفیت های 3200و6000 لیتری . کودپاش دامی هیدرولیک سورنا با کاربری کودپاشی درمزرعه، ماسه پاشی در فری استال گاوداری شن پاشی معابر نمک پاشی معابر کودریزی کنار درخت ایجاد شیار تک ودوردیف وریزش کود دامی و پوشاندن ان به منظور کشت صیفی جات. کودپاش دامی سورناباسیستم تمام هیدرولیک ، ساده، کارامد، کم هزینه، عدم محدودیت در تنظیمات . برو سوال بعدی.. به اسم خودت ثبت میشه.. ممنونم 2 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ اينم از سوال بعد ؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ اينم از سوال بعد ؟؟؟؟؟؟؟؟ شبیه دستگاه زیرو رو کردنه خاکه.. به سبک مدرن 2 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ شبیه دستگاه زیرو رو کردنه خاکه.. به سبک مدرن نه عزيزم اشتباهه 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۹۲ اينم از سوال بعد ؟؟؟؟؟؟؟؟ شبیه دستگاه زیرو رو کردنه خاکه.. به سبک مدرن نه عزيزم اشتباهه این سوالتونم ادرس روش بود..... دستگاه علف زن سوال بعد رو خودتون باز بزارید.. این حساب نیست.. وحتما از انجمن اپلود بشه ممنونم. دوستان عزیز توجه کنن. عکساتونو از انجمن اپلود کنید اگه عکسی قرار بدید که ادرس روش باشه .. پاک میشه. ها... 2 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ اينم يه سوال خيلي خيلي آسون ميبينيد چقد هواتون و دارم بگيد چه دستگاهيه؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۲ اينم يه سوال خيلي خيلي آسون ميبينيد چقد هواتون و دارم بگيد چه دستگاهيه؟؟؟ اسمش روش نیست افرین. 1 لینک به دیدگاه
ashkanzx1 1116 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ اينم يه سوال خيلي خيلي آسون ميبينيد چقد هواتون و دارم بگيد چه دستگاهيه؟؟؟ nemidunam vala teractore 2 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ nemidunam vala teractore آفرين عزيزم كاملا درسته 2 لینک به دیدگاه
ashkanzx1 1116 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ آفرين عزيزم كاملا درسته hala jayeze key behem midid chi hast:ws3: 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ hala jayeze key behem midid chi hast:ws3: فارسی تایپ کنید جایزش اینه بایدتعداد شرکت کردنتون در مسابقات کشاورزی از دوستان بالاتر باشه.. #1اینو بخونید. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده