Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۲ سلام دوستان در این تاپیک قصد داریم توسط دو ال ای دی و دو سوئیچ و میکرو AVR یک مدار چشمکزن دستی رو طراحی کنیم البته میدونم ساده اس اما واسه شروع خیلی خوبه البته من یک سوئیچ اضافی برای خاموش کردن هر دو ال دی هم گذاشتم یعنی مدارو به حالتی برگردونه که هر دو ال ای خاموش هستن !! برنامه اش به زبان بیسکام + فایل پروتئوس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 17 لینک به دیدگاه
MELINI 1178 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۲ سلام دوستان در این تاپیک قصد داریم توسط دو ال ای دی و دو سوئیچ و میکرو AVR یک مدار چشمکزن دستی رو طراحی کنیم البته میدونم ساده اس اما واسه شروع خیلی خوبه البته من یک سوئیچ اضافی برای خاموش کردن هر دو ال دی هم گذاشتم یعنی مدارو به حالتی برگردونه که هر دو ال ای خاموش هستن !! برنامه اش به زبان بیسکام + فایل پروتئوس برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خیلی جالب بودددددددددددد عزیزکم 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۲ خیلی جالب بودددددددددددد عزیزکم خواهش میکنم قابل نداش 2 لینک به دیدگاه
uldoz3 470 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۲ بردا درست كردن چراغهاي بولتن دانشگاه ازش استفاده كرديم !! خيلي ممنونم 4 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۲ بردا درست كردن چراغهاي بولتن دانشگاه ازش استفاده كرديم !! خيلي ممنونم درود خواهش میکنم 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۲ نوكرم داداش فدات داداش آقایی 3 لینک به دیدگاه
parniyan71 560 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ دوستان اگه کسی تونست برنامشو با کدویژن بنویسه یخبر بما بده ممنونش میشیم چند هفته ای هست که داریم رنج میبریم و درست نمیشه!!!!!!!:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۲ دوستان اگه کسی تونست برنامشو با کدویژن بنویسه یخبر بما بده ممنونش میشیم چند هفته ای هست که داریم رنج میبریم و درست نمیشه!!!!!!!:icon_pf (34): مگه حل نشد؟گفتین حل شده که 1 لینک به دیدگاه
xxx-bermooda 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۵ عمو این لینک خرابه درسته تاریخش قدیمیه ولی اگه میشه دوباره آپ کن تا استفاده ببریم 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۵ عمو این لینک خرابهدرسته تاریخش قدیمیه ولی اگه میشه دوباره آپ کن تا استفاده ببریم بله چون رو هاست انجمن اپ نشده بود 2 لینک به دیدگاه
omid3ss 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۶ slm agha age mishe dobare file ro bezarid kheyli lazemesh daram. mamnoon 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۶ درود:icon_gol: عجب تاپیک زیرخاکی ای رو بالا آوردی خوش شانسی که از هرچی بک آپ میگیرم البته خیلی آسونه ولی خب هیچی هلو تو گلو نمیشه به دو زبان c و بسکام آپ کردم رو سرور انجمن اگر ایرادی داشت مطرح کنید البته داشتنش بنيرم داره تو خوندن کلیدها تو زبان c باید دیبانسش گرفته بشه وگرنه خیلی حساس میشه موقع فشردن باتن،پیروز باشید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
zeus9001 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۶ لینک دانلود پیدا نمیشه. لطفا درستش کنید. لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۶ لینک دانلود پیدا نمیشه. لطفا درستش کنید. لینک دانلود به پیوست هست مشکلی ندارد 1 لینک به دیدگاه
zeus9001 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۶ سلام. من وقتی روی لینک دانلود میزنم یه صفه باز میشه که پایینش نوشته فایل پیدا نشد. اگه میشه لینک دانلود را بهم بدید یا ایمیل کنید.ممنون لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۶ سلام. من وقتی روی لینک دانلود میزنم یه صفه باز میشه که پایینش نوشته فایل پیدا نشد. اگه میشه لینک دانلود را بهم بدید یا ایمیل کنید.ممنون خود آقای کورش نویسنده برنامه تو پست بالا زحمت اپلود مجدد برنامه رو تو انجمن کشیده بودن تو پست اول هم لینک دانلود اصلاح شد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده