peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2014 با سلام خدمت دوستان مستقیم میرم سر اصل مطلب به مدتیه بدجور رفتم تو فکر اینکه یه دفتر تایپ و تکثیری بزنم کسی هست بتونه کمی تو این زمینه راهنماییم کنه؟ با چقدر هزینه میتونم شروع کنم؟چه دستگاههایی باید داشته باشم؟چقدر قیمتشونه؟ قستی میشه خرید؟ وهر اطلاعاتی که لازمه بدونم دیگه پشاپیش ممنون 14
*Mars* 5292 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2014 سلام ایده ای شما داری رو منم دارم ولی نه واسه الانم واسه ین دفتر تنها چیزی که لازمه یه اتاق و یک دستگاه فتوکپی و یک سیستم یا لب تاپ این کمترین چیزیه که لازمه 6
memmar 6829 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2014 با سلام خدمت دوستان مستقیم میرم سر اصل مطلب به مدتیه بدجور رفتم تو فکر اینکه یه دفتر تایپ و تکثیری بزنم کسی هست بتونه کمی تو این زمینه راهنماییم کنه؟ با چقدر هزینه میتونم شروع کنم؟چه دستگاههایی باید داشته باشم؟چقدر قیمتشونه؟ قستی میشه خرید؟ وهر اطلاعاتی که لازمه بدونم دیگه پشاپیش ممنون سلام همونطور که دوستمون گفتن برای زدن همچین دفتری اول یه یک مکان نیازه ودستگاه پرینت که حالا ابعاد مختلف داره وبستگی به جا ووسعتون خب اگه آشنا باشید قسطی شاید بدن....ولی اولین و مهمترین مورد فضا هست که یک مکان مناسب و دردسترس عموم ودر دید باشه مشتری جذب کن به اصطلاح دیگه هرچی جا هم شیکتر و بزرگتر باشه به دستگاههای بیشتر نیازه وهزینه....البته درآمد بیشترم داره.. اول باید ببینید برای تهیه ی مغازه چقدر هزینه نیاز بسته به جایی که میخواید بگیرید وبعدم تخمین بقیه ی هزینه ها 6
majid733 1154 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2014 آقا شما توی خونه هم میتونی اینکارو انجام بدی فقط یه کمی همت میخواد و اگه یه گروه هم واسه خودت تشکیل بدی بهتره،من خودم و 2 نفر دیگه بازی میفروختیم به صورت گروهی هم کار میکردیم یعنی یکی رایت میکرد اون یکی کاور بازی رو پرینت میگرفت و یکی دیگه هم فروش بازیها با اون بود همه ی اینکارا رو هم توی خونه انجام میدادیم ، شما میتونی یه کارت ویزیت هم بدی واست طراحی کنن تا بتونی خودت رو تبلیغ کنی../ 6
Amir R. Haddadi 9164 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2014 بهترین حالت و مکان ایجاد چنین کسبی در نزدیکی دانشگاه یا در دل دانشگاست من نظرم همینه و دیگر هیچ یعنی یجورایی پاه نفت پیدا کردی 5
peyman sadeghian 30244 مالک ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2014 ممنونم از همه عزیزان مهمترین چیزی که برام مهمه برآورد هزینه هاست که حداقل هزینه ای که باید بکنم چقدره ؟هزینه اتخادیه و پروانه کسب چقدر میشه . .... 6
memmar 6829 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2014 ممنونم از همه عزیزان مهمترین چیزی که برام مهمه برآورد هزینه هاست که حداقل هزینه ای که باید بکنم چقدره ؟هزینه اتخادیه و پروانه کسب چقدر میشه . .... هزینه پروانه کسب رو نمیدونم ولی فقط میدونم میگن به آقایون زیاد گیرمیدن که یکی ازآشنایان یه سری گفتن خانمی اگه از اقوام مثل خواهری ویا همسر هست به اسم اون بگیرید که گیر ندن زیاد 5
*Mars* 5292 ارسال شده در 1 خرداد، 2014 هزینه پروانه کسب رو نمیدونم ولی فقط میدونم میگن به آیایون زیاد گیرمیدن که یکی ازآشنایان یه سری گفتن خانمی اگه از اقوام مثل خواهری ویا همسر هست به اسم اون بگیرید که گیر ندن زیاد آخ جون چقدر خووووب! 2
majid733 1154 ارسال شده در 5 خرداد، 2014 ممنونم از همه عزیزان مهمترین چیزی که برام مهمه برآورد هزینه هاست که حداقل هزینه ای که باید بکنم چقدره ؟هزینه اتخادیه و پروانه کسب چقدر میشه . .... اصلا به نظر من بهتره فعلا اینا رو بیخیال بشی و زیاد خرج نکنی، من کسایی رو دیدم که با هیچی شروع کردن و الان همه چی دارن موفق باشی../
ارسال های توصیه شده