kiarash 382 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سه تا سوال مهم کامپیوتری سلام به همه دوستای خوبم چند تا سوال ازتون داشتم ممنون میشم که جواب بدید . * اگه یه روز بدونکامپیوتر لپ تاپ و اینترنت و البته موبایلت باشی چه احساسی میکنی ؟؟؟ (البته بسوزه پدر اعتیاد ) ** به نظر شما مزخرف ترین کاری که با کامپیوتر انجام میدن چیه (البته ببخشیدا ) (البته بیان تو بچه های کامپیوتری به دیگران خرده ای نیست ) *** اگه جاي كامپيوتر بوديد ، دوست داشتيد كاربرتون چه كاري براتون بكنه يا چه كارايي رو باهاتون نكنه ؟ ممنون از اینکه شرکت کردی 4 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اگه به جای کامپیوتر باشم ، مهمترین انتظارم از کاربرم اینه که ساعات طولانی روشن نباشم 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۸۹ وای وای.بسوزه این پدر اعتیاد که منو از کار و زندگی عقب انداخته.اگر یروز ازم بگیرنندشون اینقدر کارهای عقب افتاده دارم که میرم سراغشون 4 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سه تا سوال مهم کامپیوتری سلام به همه دوستای خوبم چند تا سوال ازتون داشتم ممنون میشم که جواب بدید . * اگه یه روز بدونکامپیوتر لپ تاپ و اینترنت و البته موبایلت باشی چه احساسی میکنی ؟؟؟ (البته بسوزه پدر اعتیاد ) خیلی خیلی راحت میشم............. 1- برای فرائض دینی وقت خواهم داشت و دیگه بهانه ای ندارم........ 2- برای خانواده خودم وقت بیشتری دارم که در کنارشون باشم............ 3- میتونم وقت بیشتری برای اونی که ....... دارم صرف کنم و.... 4- میتونم با خیال راحت به درس و دانشگاه برسم.......... 5- میتونم وقتی رو که قبلاً برای ورزش صرف میکردم و الان شده برای کامپیوتر، پس بگیرم..... ** به نظر شما مزخرف ترین کاری که با کامپیوتر انجام میدن چیه (البته ببخشیدا ) (البته بیان تو بچه های کامپیوتری به دیگران خرده ای نیست ) استفاده از کامپیوتر به عنوان دستگاه پخش CD و DVD و امثالهم......:icon_pf (34): *** اگه جاي كامپيوتر بوديد ، دوست داشتيد كاربرتون چه كاري براتون بكنه يا چه كارايي رو باهاتون نكنه ؟ بیخودی و بدون جهت منو روشن نکنه..... ممنون از اینکه شرکت کردی خواهش میکنم..... 4 لینک به دیدگاه
kiarash 382 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۸۹ اولا بايد تشكر كنم از آقا رضاي گل چون من سه تا سوال كردم وايشان به هر سه سوال جواب دادند نه به يك سوال:a030::a030::w16::w16::a030::a030: از دوستاي عزيز ديگه هم خواهش دام به هر سه سوال پاسخ بدن لطفا:icon_gol::icon_gol::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ سه تا سوال مهم کامپیوتری سلام به همه دوستای خوبم چند تا سوال ازتون داشتم ممنون میشم که جواب بدید . * اگه یه روز بدونکامپیوتر لپ تاپ و اینترنت و البته موبایلت باشی چه احساسی میکنی ؟؟؟ (البته بسوزه پدر اعتیاد ) ** به نظر شما مزخرف ترین کاری که با کامپیوتر انجام میدن چیه (البته ببخشیدا ) (البته بیان تو بچه های کامپیوتری به دیگران خرده ای نیست ) *** اگه جاي كامپيوتر بوديد ، دوست داشتيد كاربرتون چه كاري براتون بكنه يا چه كارايي رو باهاتون نكنه ؟ ممنون از اینکه شرکت کردی چه سوالای جالبی. و اما جوابای من: 1- اگه فقط یه روز باشه, احساس آرامش دارم تو اون روز. (ازین روزا تو زندگیم زیاد داشتم! حس خوبیه.... بیخیالی از دنیا و فقط و فقط به فکر خودتی و اینکه دنیای اطرافت رو بهتر ببینی!) 2- مضخرفترین کار, ساخت ویروس و کرمهای کامپیوتری و البته هک کردن سیستم های افراد بیگناه! :( 3- دوست داشتم, کاربرم هراز گاهی به منم استراحت بده... و البته در حفظ و پاکیزگی من کوشا باشه! همین 3 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ * اگه یه روز بدونکامپیوتر لپ تاپ و اینترنت و البته موبایلت باشی چه احساسی میکنی ؟؟؟ (البته بسوزه پدر اعتیاد ) كلا آرامش چه روحي چه جسمي روحي شامل اين ميشه كه ديگه خانواده هي غر نميزنن كه همش پاي كامپيوتري و كم پيش مايي :w00: و اينكه توي اين فرومها نمياي تا خدايي نكرده خبر بد بشنوي يا يكي رو اعصابت راه بره :icon_razz: از لحاظ جسميشم ديگه كمر و پا و گردن و دست و غيره از درد نمينالن بهت ** به نظر شما مزخرف ترین کاری که با کامپیوتر انجام میدن چیه (البته ببخشیدا ) (البته بیان تو بچه های کامپیوتری به دیگران خرده ای نیست ) اينكه ميشينن پاش و گيم بازي ميكنن و پدر چشم و اعصاب رو در ميارن :w00::w00: *** اگه جاي كامپيوتر بوديد ، دوست داشتيد كاربرتون چه كاري براتون بكنه يا چه كارايي رو باهاتون نكنه ؟ دوست داشتم از خنككنندههاي قوي استفاده كنه (خب گرماييم چيكار كنم ) و اينكه دائما منو تميز كنه و انقد تو سر كيبورد و موس نزنه :w00: ممنون از اینکه شرکت کردی خواهش ميكنم، كاريه كه ازم برميومد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده