Mohammad Aref 120450 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ سلام خدمت همه دوستان شهرساز و غیرشهرساز تا حالا 4 سری از مسابقه شهر خودتو اصلاح کن برگزار شد که فضاهای زیر تو سری های قبلی بوده: سری اول: میدان انقلاب تهران سری دوم: میدان حسن آباد تهران سری سوم: میدان آزادی تهران سری چهارم: میدان شهدا مشهد حالا واسه سری های این مسابقه چه جاهایی و چه شهرایی رو پیشنهاد می کنید؟ سعی میشه تا حد زیاد سری های بعدی این مسابقه بر اساس همین پیشنهادات شما دوستان باشه 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ خب نظر من رو شهر خودمه.. یعنی مشهد اومم.. پیشنهادی که دارم میدان راه آهن یا خیابان خسروی یا خیابان دانشگاه 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120450 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۲ هیچ جا دیگه پیشنهاد نمیشه؟ 3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۲ هیچ جا دیگه پیشنهاد نمیشه؟ خیابون قرنی :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120450 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ خیابون قرنی :gnugghender: این انجام نشد؟ نظرتون چیه واسه سری جدید مسابقه؟ یه جا هم به ذهن خودم رسیده بود چند وقت پیش میدون هفت تیر تهران با توجه به طرحی که واسش دارن و میخوان مثل چهارراه ولیعصر زیرگذر و اینا واسش بذارن، گفتم شاید ایده های مختلفی باشه واسه اونجا ولی خب اینجایی هم که پیشنهاد شده، هست. در صورت صلاحدید به نظرم سری جدیدش برگزار بشه خوب باشه 3 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ این انجام نشد؟ نظرتون چیه واسه سری جدید مسابقه؟ یه جا هم به ذهن خودم رسیده بود چند وقت پیش میدون هفت تیر تهران با توجه به طرحی که واسش دارن و میخوان مثل چهارراه ولیعصر زیرگذر و اینا واسش بذارن، گفتم شاید ایده های مختلفی باشه واسه اونجا ولی خب اینجایی هم که پیشنهاد شده، هست. در صورت صلاحدید به نظرم سری جدیدش برگزار بشه خوب باشه کسی استقبال نکرد دیگه!! موافقم با سری جدیدیش :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120450 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۴ کسی استقبال نکرد دیگه!! موافقم با سری جدیدیش :gnugghender: استارت سری جدید این مسابقه رو واسه خیابون قرنی میتونی بزنی؟ 1 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ استارت سری جدید این مسابقه رو واسه خیابون قرنی میتونی بزنی؟ فعلا نه مهندس. در جریانی که :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده