رفتن به مطلب

خمیر پیتزای فوری برای دوستداران پیتزا....


ارسال های توصیه شده

میخوام یک نوع خمیر برای شما آموزش بدم که شما میتونید با این خمیر به راحتی و در عرض نیم ساعت تا چهل دقیقه یک پیتزای خیلی خوشمزه برای خودتون تهیه کنید ....

این خمیر امتحان خودش رو پس داده و خمیر فوق العاده راحت و خوشمزه ای هست که حتی میتونید از خمیر اون برای صبحونه خودتون نون هم درست کنید ،همیشه درست کردن پیتزا یک پروسه طولانی محسوب میشد اما با این خمیر دست کم هر 7 -10 روز یکبار پیتزا درست میکنیم....

مواد پیتزا هم دلخواه خودتون هست ،میتونید سوسیس و کالباس یا مرغ و یا هر چی که دم دستتون بود رو استفاده کنید ....

 

خب بعد این همه تعریف از خمیر مورد نظرمون ،مواد لازم و طرز تهیه این خمیر:

آرد یک و یک چهارم پیمانه

ماست یک دوم پیمانه

روغن یک چهارم پیمانه

نمک و شکر از هرکدام یک دوم قاشق چایخوری

بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری

 

مواد رو با هم مخلوط میکنید و روی ظرف یک دستمال قرار میدین و میذارین بمدت 15 تا نهایت 20 دقیقه ،در یک جای گرم استراحت کنه...در این مدت زمان بقیه کارها رو انجام میدین از جمله خرد کردن فلفل دلمه و قارچ و کالباس و سوسیس و سرخ کردن اونها...

بعد از 15 دقیقه خمیرتون رو باز میکنید کف سینی فر که چرب کردین و روی اون رو کمی سس گوجه فرنگی می ریزین و پخش میکنید بعد هم پنیر پیتزا و سایر ملزومات و آویشن و درنهایت دوباره پنیر و در فری که از قبل گرم شده قرار میدین ....شعله فر زیاد نباشه که خمیر بسوزه ،از حرارت ملایم استفاده کنید و بعد از 20 دقیقه با خلال دندون خمیر رو امتحان کنید که اگر پخته بود خمیر به خلال نمیچسبه و اگر هنوز نپخته بود بهش زمان بدین تا آماده بشه .....

به همین راحتی در کمتر از یک ساعت و در خونه و با کمترین هزینه میتونید هر وقت که دوست داشتین ،پیتزا میل کنید.....:a030:

 

 

 

 

تجربه پخت این خمیر در تابه....

 

uy1eoh13r7pxxqvvy.jpg

 

اینبار پیتزا در تابه پخته شد ،همه مراحل همانطوری که قبلا توضیح دادم فقط بجای فر از حرارت مستقیم شعله گاز استفاده کردم و روی تابه یک دمکنی گذاشتم و در حرارت پایین نیم ساعت پختش طول کشید ...امتحان کردن خمیر یادتون نره که حتما پخته باشه و اینکه در 15-20 دقیقه اول پخت درب ظرف رو برندارید .....

با این روش کسانی که به فر دسترسی ندارن هم میتونن یه غذای خوشمزه و سریع رو آماده کنند....

شاد و پیروز باشید....

  • Like 12
لینک به دیدگاه

با سپاس.مطلب خوبی بود.:icon_gol: بچه ها من این خمیرو زیاد درست کردم خیلی عالیه و پیتزا هم با این نون خوشمزه تره:gnugghender:

  • Like 5
لینک به دیدگاه

فاکتورهای ضدتغذیه ای توو آرد هستن که مانع جذب آهن، سلنیوم و کلسیم و برخی عناصر لازم بدن می شن که این عناصر و املاح ممکنه هم توو آرد باشه و هم مواد اضافه شده به خمیر! مثال فاکتور ضدتغذیه ای می تونه فیتیک اسید باشه که با کونژوگه شدن با عناصر به نمک اسید فیتیک یا فیتات های همون عناصر حیاتی تبدیل می شه..... فیتات ها از روده انسان ها قابلیت جذب به سیستم گردش خون رو ندارن و دفع می شن

 

تنها راه حذف عوامل ضدتغذیه ای و مضر که به آهن یا سلنیوم یا کلسیم می چسبن (کونژوگه می شن) و مانع جذبشون از روده می شن، اضافه کردن خمیر مایه یا مخمر نان (ساکارومیسز سرویزیه) هست! مخمرها با تخمیر از همین عوامل مضر برای مصرف انسانی، استفاده می کنه و با تجزیه و مصرف اونها در مسیر تخمیر، در عوض دی اکسید کربن و عوامل طعم و عطرزا تولید می کنن و خمیر ور میاد..

 

فرمولتون رو نگاه کردم شاید این 20 دقیقه بودنش جذاب باشه ولی اگه از خمیرمایه استفاده کنین 2 ساعت طول می کشه تهیه خمیر ولی در عوض یه غذای سالم مصرف می کنین:a030:

  • Like 5
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...