Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۲ [TABLE=align: center] [TR] [TD][TABLE=class: content, align: center] [TR] [TD] پلوخورشت تنها اختصاص به ایران ندارد و می توانید با متفاوت ترین مدل های پلو خورشت که تا به حال ندیده اید در سراسر دنیا آشنا شوید. در بیشتر پلو خورشت ها از گوشت و مرغ استفاده می شود و در طعم های گوناگون در رستوران ها سرو می شود. 1- جیرجیرک کمبوج 2- خورشت تام یام ( با طعم ترش): نوع جالبی از خورشت ها محسوب می شود که طعم تند قره قوروت دارد. 3- پد تایلندی 4- کوفته میگو پلو: خورشت محبوب در هنگ کنگ که از گوشت خوک تهیه می شود. 5- پلوخورشت ساندویچ: در نیویورک که از گوشت های ادویه ای تهیه می شود. 6- پلوخورشت چینی: که در تمام اغذیه فروشی های چین به فروش می رسد و از شانه گاو در تهیه آن استفاده می شود و آن را با نان باگت ترد مصرف می کند. [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=align: center] [TR] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] منبع : resna.ir 28 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ اينا كه همش خورشت بودن. پس پلوشون كو؟؟؟؟؟؟؟ 7 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ اينا كه همش خورشت بودن. پس پلوشون كو؟؟؟؟؟؟؟ خوش اومدی 1و2و3و4و5و6 پلو خورشت دیگه 7 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ خوش اومدی 5و6 پلو خورشت دیگه ازكجا معلوم؟؟؟ من كه تو عكسش پلو نميبينم 7 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ ازكجا معلوم؟؟؟من كه تو عكسش پلو نميبينم پلو داخلشه با چشم دل باید ببینی 9 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ پلو داخلشه با چشم دل باید ببینی باشه سعي ميكنم با چشم دلم ببينم 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ - پد تایلندی انقدر این سبک غذا خوردن رو دوست دارم.. بادست بری تو این برنجا...... وای چه حالی میده. 5 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۲ اينا كه همش خورشت بودن. پس پلوشون كو؟؟؟؟؟؟؟ تو ایران بیشتر غذاها جدا سرو میشه! ولی آسیای شرقی همه چیشونو قاطی می کنن سوسک و ملخم که می خوان بپزن دل و رودشو می کشن بیرون باهاش سس درست می کنن میریزن رو گوشتش از چشاشم واسه تزئینش استفاده می کنن 7 لینک به دیدگاه
delovan20 1048 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ واقعا از رنگ و روش معلومه که خوشمزه نیست به نظرم پلو خورشت های خودمون خیلی خوبه 2 لینک به دیدگاه
bahar..kh 94 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ خوشمزه به نظر نمیاد!! اشتهای آدمو کور میکنه!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده