spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۲ رمزنگاری Cryptography DES & RSA رمزنگاری زمانيكه ژوليوس سزار پيامهائي را براي فرمانده ارتش خود در جنگ ميفرستاد از بيم كشته شدن يا خيانت پيك ، در تمام متنِ نامة خود هرحرف را با حرفي كه سه تا بعد از آن قرار گرفته بود عوض ميكرد مثلاً بجاي A حرف D و بجاي B حرف E را قرار ميداد با اينكار متن حالت معني دار خود را از دست ميداد تنها كسي ميتوانست از مفهوم متن چيزي بفهمد كه به رمز آن (يعني Shift by 3 ) آگاهي داشت علم رمزنگاري (Cryptography) با اصول رياضي به رمز درآوردن اطلاعات و خارج كردن آنها از حالت رمز سر و كار دارد در مقابلِ علم رمزنگاري ، علم تحليل رمز (Cryptoanalysis) قرار دارد كه روشهاي تجزيه و شكستن رمز اطلاعات (بدون نياز به كليد) و كشف كليد رمز را مورد بحث قرار ميدهد به شكل بعد دقت كنيد. در اين شكل سيماي كلي يك سيستم رمزنگاري و رمزگشائي به تصوير كشيده شده است : متن کامل جزوه اموزشی رمزنگاری با فرمت پاورپوینت را از لینک زیر دریافت نمایید : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۲ رمز نگاری: داده هایی که به راحتی قابل فهم هستند و هیچ نکته و ابهام خاصی در درک آنها وجود ندارد متن ساده یا متن آشکار نامیده میشوند . روشی که باعث میشود متن ساده حالت قابل درک و فهم خود را از دست بدهد به رمز نگاری موسوم است . متضاد علم رمز نگاری علم تحلیل رمز است که روشهای تجزیه و شکستن رمز اطلاعات و کشف کلید رمز را مورد بحث و تحلیل قرار میدهد . روشهای سنتی رمز نگاری : روش جانشینی رمز نگاری جایگشتی روش جانشینی : در این روش هر حرف از جدول حروف الفبا به حرفی دیگر تبدیل میشود . این روش بعداٌ بهبود داده شد و به جای اینکه تمام حروف به طور منظم و باقاعده به یکدیگر تبدیل شوند جدول حروف الفبا طبق یک قاعده نامشخص که جدول رمز نامیده میشود به هم تبدیل می شدند . نقطه ضعف این روش در مشخصات آماری هر حرف در یک زبان است . ترتیب فراوانی نسبی برای شش حرف پر تکرار در متون انگلیسی از چپ به راست به تریتب زیر است : e – t – o – a – n – i متن کامل جزوه اموزشی رمز نگاری با فرمت پاورپوینت را از لینک زیر دریافت نمایید : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . 2 لینک به دیدگاه
majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۲ جالب بود../ الان استفادش چیه ؟؟ منظورم اینه که تو درسا میشه یه جوری استفاده کرد یا من دارم چرت میگم؟؟ 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۲ جالب بود../الان استفادش چیه ؟؟ منظورم اینه که تو درسا میشه یه جوری استفاده کرد یا من دارم چرت میگم؟؟ نه سوالتون به جا هست تو دوره کارشناسی مهندسی کامپیوتر - نرم افزار یک درس سه واحدی با عنوان امنیت شبکه دارین که موضوع درس همین رمزنگاری ، دلایل و کاربردهاش هست البته تا اونجا که من میدونم درس اختیاری هست حالا اگه شما پاس کردین خوشحال میشیم از اطلاعاتتون استفاده کنیم اگرم نه که اگر روزی برداشتین و صلاح دونستین تجاربتون رو انتقال میدین قبلنا حسین یه سری مطلب که خودش مینوشت رو در زمینه امنیت و روشها و کاربردهای رمزنگاری رو تو همین تالار قرار داده بود 2 لینک به دیدگاه
majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۲ خب خوشبختانه به همچین درسی نرسیدم ولی اگه برداشتم درآینده حتما اطلاعاتم رو درمورد این درس باهاتون درمیان میذارم../ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده