Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ به به ببین کی نشسته روی صندلی اعـــــــــتراف اول از همه جا داره از معصومه جان که صندلی رو تا اینجا با 212 سوال داااااااااااااااغ کردن کمال تشکر رو داشته باشم معصومه جان دستت درد نکنه عباس جان خدا قوت خب سوالای من::spiteful: 1. چرا اینجوری جواب سوالارو میدی؟ (پشت سر هر سوالی جواب بده دیگه :vahidrk:) خسته شدم اونقدر بالا و پایین رفتم جواباتو خوندم 2. چرا اسم کاملت رو برای نام کاربریت نمیذاری؟ مگه مدیرا نباید اسم کاملشونو بذارن؟:spiteful: 3. با ارشد در چه حالی؟ 4. ارشد خوندن سخت تره یا جواب دادن به سوالای صندلی اعتراف؟ 5. کدومش بیشتر می سوزونه؟ 6. چرا اینقدر عکس آواتارتو عوض میکنی؟ 7. چرا عکس نیمارو نمیذاری دوباره؟:girl_in_dreams: 8. چرا اینقدر آهنگ های پروفایلتو عوض میکنی؟ 9. مدیر بودن چه حالی میده؟ 10. چقدر از حقوق سر در میاری ؟ (این سوالم برای اینکه از بعد حقوقی خارج نشیم) فعلا اینا برام سوال بود گفتم بپرسم نادان از انجمن نرم به به سلااااااااااااام مهناز خانوم گل :hapydancsmil: 1- بابا خیلی سخته اونجوری جواب نمیده اصن 2- نه بابا اون واسه قدیما بود الان همینشم زیاده 3- خعلی حال میده و...... برگه هامو سر امتحان سفید دادم همه رو هم پاس کردم :hapydancsmil: 4- گزینه دو 5- گزینه دو 6- خوبه دیگه آپدیتش میکنم .... تعادل ندارم دیگه چیکار کنم 7- طرفدار خشن بیشتره 8- اونم خعلی حال میدههههههههههههه :hapydancsmil: 9- اونم حال میده جای شما خالی 10- زیاااااااااااااااد ... اصن خوراکم حقوق گرفتنه :hapydancsmil: مرسیییییییییییی مهنازییییییییی :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ این قلب شماست که برای دوستتون میزنه (ولنتاین شما هم مبارک) رفتیم تا سوالات دیگری رو از شما بپرسیم... چون گفتی سری سومم رو میخوام بببینم ازت میپرسمآآآآ بزار زیر صندلیتو روشن کنم... 212) دوست داری وکیل بشی بهت از این لباسای وکیلا بدن که تو دادگاه باید بپوشی و از متهم دفاع کنی؟ 212) اگر یه قاتل واقعی رو اعدام نکنن چه حسی داری؟ 213) ایا قاتل داداشی رو باید میکشتن؟ 214)ایران باید با یه قاتل چیکار کنه .. یعنی با یه دار تمام یا چه جوری بکشنش؟ 215)به نظرت همه قاضی ها با توجه به اینکه قسم هم خوردن میتونن ناحقی هم کنند؟ 216) اگر تو مجرم باشی دوست داری یه قاضی ناحق گیرت بیاد؟ 217) تاحالا گواهینامت پانچ شده؟ 218) رانندگی تو جاده چالوس کردی بعد پلیس بگیرتت ..سرش شلوغ باشه و بپیچی بری؟ 219) قاضی/متهم/ اولیای دم/ وکیل به ترتیب دوست داری کدوم باشی؟ 220) اگه یه روز بخوای طلاق بگیری متاهل شدیآآآ وکیل میگیری یا خودت از خودت دفاع میکنی؟ 221)به نظرت دادگاه خصوصی هم داریم؟ 222) قاضی های خارج از کشور رو دیدی از این موها میزارن. چرا تو ایران نمیزارن؟ 223) چرا کربات در ادارات ممنوعه؟ 223) چرا به پسرا میگن باید شلوار پارچه ای بپوشن تو ادارات.. قانون در این زمینه کدوم ماده و شماره رو میگه حتما ذکر کن؟ 224)راهپیمایی 22بهمن شرکت کردی؟ چرا؟ 225) تاحالا راهپیمایی شرکت کردی؟ 226) اعتصاب تو ایران جواب میده؟ 227)چرا انقدر بچه های حقوق خوبن؟ 228) تاحالا دقت کردی کسانی که حقوق میخونن خیلی ارامش دارن؟ برعکس بچه های برق؟ (البته مزاح بود) 229)دوست داری بهت کتاب قانون رو بدن یا کابل برق رو؟ 230) کتاب قانون رو بگم. از حفظ بگی؟ دیگه سوالات به ذهن میاد .. یه نفس مینویسم دیگه...../// 212- آره حال میده اون لباسه ولی نه به قیمت وکیل شدن 212- دو تا 212 داشتا هیچی دیگه این نشان دهنده کرمشونه 213- نه بخدا 214- نه بابا باید اون قاتلای خفن رو اعدام کنن ولی اون مظلومارو حبس ابد و اینا بزنن 215- آره چرا نمیتونن ... خیلیا ممکنه به قسم اعتقاد نداشته باشن 216- معلومه نه 217- نه 218- نه تا حالا کلا جاده چالوس نرفتم 219- بخدا هیشکدوم ... اولیای دم دیگه چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :4564: 220- خودم از خودم دفاع میکنم ... زبونی که من دارم رو سخنگوی دادگستری نداره :ws28: 221- نمیدونم 222- مسخره بازیه بابا خوبه تو ایران نمیزارن ... خنده داره 223- چون کلاس داره 224- نه حتی یه بارم :icon_pf (34): 225- نه حتی یه بارم 226- نه حتی یه بارم 227- نمیدونم ... این سلیقه شخصیه دیگه چون همه شون حق بقیه رو رعایت میکنن 228- نه دقت نکردم 229- کابل برق رو 230- نه تو رو خداااااااااااااااااااااااااااا 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ کارای باغبونیم مونده ها..این کابلای برق رو مگه اینجا زیر باغچه من میزارن.. بیا برشون دار برق نگیره مارو... الان دوست داشتی این صندلی خاموش بشه بشینی رو این مبل راحت.. (بیدار شو سوالاتت مونده) 231)قاضی و ملق بازی یعنی چه؟ 232)چرا تو مسابقات شرکت نمکنی؟ 232) یه مسابقه برای تالار حقوق طرح کن؟ 233)یه سوال بپرس و یه جایزه باارزش براش بزار...(باید بدی جایزه رو ها) 234)چرا زندانی ها رو نمیبرن اردو..؟ 235) داخل زندان رو دوست داری ببینی؟ 236) تاحالا بازداشت شدی؟ 237)تاحالا تو کلانتری پارتی داشتی ..؟ 238) اگه تو پارتی بگیرنت چیکار میکنی؟ اهلش هستی؟ 239)به نظرت بی قانونی تو بعضی چیزا خوبه؟ 240) تاحالا تو خوابگاه نمایندتونو اذیتت کردی مثلا یه شوخی که نماینده جنبه نداشته باشه.. بعد فرداش بفرستت امور دانشجویی؟(من 2بار تعهد دادم.. مرد باش بگو خواستی بگو بعدا برات تعریف کنم) 250) بچه مثبتی؟ 251)به جن اعتقاد داری؟ 252) جن ها هم وکیل دارن؟ 253) چه مارکی از ادامس رو دوست داری؟ 254)این ون های ارشادی رو دیدی اگه یه دختری رو به زور ببرن داخل میری بهش کمک کنی؟ 255) چرا این خانومها رو ارشاد میکنن ولی اقایون رو نه با اون موهاشونو ابروهاشونو کم مونده دامن هم بپوشن؟نظرت چیه؟ 256) تاحالا دامن پوشیدی با روسری؟ 257)تالار حقوق رو یه تشویق کن چه جوری تشویق میکنی... با یه جمله قشنگ.با شکلک. باچی؟ 258) شما تو تالاربرقتون صندلی برقی هم دارید..؟ 259) الان خیلی دوست داری من رو صندلی داغ بشینم.. 260) تاحالا کسی ازت اینجوری سوال پرسیده؟ الان اینجوری شدی؟ 231- یعنی قاضی تو دادگاه بیاد وسط رقص شیطان بزنه واسه بقیه 232- دو بار شرکت کردم. یکی متنی برای یلدا یکی هم آواتار .. دو تاشم اول شدم. دیگه قصد ندارم شرکت کنم. بزار بچه ها هم اول بشن دیگه 232- بازم دو تا 232 داشتا معصومه هر کی بیشتر حقوق بگیره مدال حقوق گیر برتر بدن بهش 233- زهرا دو سال قبل سنش 8 برابر خواهرزاده من بود.حالا ده سال که بگذره پیدا کن پرتغال فروشو ... جایزه شم یه دستگاه سویچ ماشینه 234- حتما اولیاشون اجازه نمیدن دیگه 235- زیاد میبینم ... همین در و دیوار خونه زندونه دیگه 236- نه 237- پارتی مهمونی منظورته ؟؟ نه تو کلانتری خطرناکه ممکنه بگیرن ... ولی تو خونه ها اینور اونورم نداشتم نه 238- نه اهلش نیستم ... البته اگه آب باشه شناگر قابلی هستیما :ws28: هیچی دیگه مردونه وایمسم مجازاتم کنن 239- آره 240- نه نشده خوشبختانه 241 - آخ جووووووووووووووووووووووووووون از 241 تا 249 ندارهههههههههههه :hapydancsmil::hapydancsmil: 250- آره خیلی :icon_pf (34): 251- آره خیلی 252- آره خیلی 253- همه شو 254- نه به من چه ؟ 255- والا من که سنگین میگردم نمیدونم 256- آره بچه بودم آبجیام به زور میپوشوندن بهم 257- دودورودودو تالار حقوق 258- داشتیم یه زمون 259- آررررررررررررررررررررررررررررررررهههههههههه :gnugghender::gnugghender::gnugghender: 260- نه تقریبا آره همونجوری شدم 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ خوب میریم سوالات مربوط به قیمت بازار کتاب و موضوعات کتابی حقوقی... بلدی.. خوب باید سرچ کنی دیگه و بعد جواب بدی.... 261) کتاب قانون قیمتش چنده؟ نویسنده؟ 262) چندتا کتاب رشته حقوق رو نام ببر؟ذکر2کتاب 263)کتاب حقوق اساسی در چه زمینه ای است؟ 267) میخوای خنک بشی چندتا کتاب برقی نام ببر که به درد همه بخوره.... 267) یه کتاب حقوقی بگو مثل کمک های اولیه باشه برای همه مردم..؟ 268) کتاب دوست داری؟ 269) کتاب رشته مهندسین برق سخته یا رشته حقوق؟ 270)کتاب آیات الاحکام نویسندش کیست؟قیمتش چنده؟ 271) میری کتابخونه اولین قسمتی که میری کدوم موضوعاته؟ 272) کتاب حافظ یا کتاب الکتروستاتیک؟ 273)دوست داری تو رشته حقوق استاد شی؟ 274) چی شد مدال استاد نمونه بهت دادن چیکار کردی؟ 275)حقوق مدنی رو برعکس کن بنویس.. 276) کتاب شعر هم داریم در زمینه رشته حقوق؟ 277) سوگند نامه وکلا رو بنویس.. متنشو... 278) الان داره اذان میده.. یه دعا کن... 279) دوست داری منو خفه کنی؟ نمیتونی وکیلم داره میبینتت/// 280) داری کم میاری ؟ نه دیگه کم بیاری من میخوام تا 100تا سوال ازت بپرسم. نمیشه که... بزار یه ذره تاب بازی کنم خستگیم در بره .. بقیه رو بپرسم.. 261- نویسنده که جمعی از نویسندگانن قیمتش برای انتشارات مختلف متفاوته 262- حقوق و جزا .... مجازات اسلامی 263- در زمینه حقوق و مزایا 267- کتاب الکترومغناطیس .... کتاب لحیم کاری .... کتاب آموزش مقدماتی رباتیک 268- نه 269- رشته حقوق 270- نمیدونم 271- نمیرم کتابخونه کلا 272- کتاب حافظ 273- نه ... تو هیچ زمینه ای دوس ندارم استاد شم ... من 5 تا عمه دارم 274- هیچی پارتیم کلفت بود :hapydancsmil: تو تاپیک مشکلات کامپیوتری جواب بچه هارو میدادم یه مدت 275- یندم قوقح 276- نه 277- زیاده بابا .... ولی آخرش نوشته سوگند میخورم به همه اینا عمل کنم 278- ایشالا زودتر تموم بشه صندلی داغم 279- نه بابا این چه حرفیه 280- من کم بیارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چی فک کردی ؟؟؟ ولی راستش آره دارم کم میارم :ws28: 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ منتظر یه معجزه ای.. اینجا غیب بشه.. میخوای غیبش کنم؟نمیشه دیگه شرمنده.... 281) چندتا شکلک بزار بدون هیچ کلمه ای بدون هیچ حرفی با شکلک یه قتل رو توضیح بده .. که قاضی مونده که چه جوری به جایگاه دعوتش کنه.. (فقط شکلک) 282)با یه شکلک یه مهندس برق رو نشون بده اقتدارشو... 283) بچه های حقوق چه شکلین با یه عکس میتونی نشون بدی که حجم عکس کم باشه.. 284)دوست داشتی مدیر تالار حقوق بودی این تاپیک رو پاک کنی.. (ولی نیستی) 284) با یه شکلک منو نشون بده 285) ماشینت چیه؟ 286) وسط خیابون چیکار میکنی.. بیا کنار بابا گواهینامتو بده .. گواهینامتو نیاوردی؟ برو پارکینگ .. تاحالا رفتی پارکینگ؟ 287) پلیس فتا میشنوی یاد چی میفتی؟ من یاد این پنیر فتاهای قدیم.... 288) گذرنامه داری؟ 289) کدوم کشور رو رفتی که نظمش مثل ایران باشه؟ 290)تو هواپیما شلوغ کردی بهت تذکر بدن؟ 291) یه چمدان داری توش یه عتیقه است خیس عرق شدی که نگیرنت بگیرنت .. چه حالتی میشی با یه شکلک نشون بده.. 292) دوست داری این دست بندهای پلیس رو رو مچهای دستت لمسش کنی؟ 293) راسته میگن. این دست بندهایی که میزنن هرچه بیشتر تقلا کنی بیشتر قفل میشه... ؟ 294) چرا دستندبندای ما رنگش نقره ای؟ 295) دست بند دوست داری یا زنجیر تو گردن....؟ 296) چرا قاتل ها تو ایران رو قفل و زنجیر میکنن.. 297) یه توصیه به یه قاضی کن اگه جرات داری؟ 298) وکیل شخصی داری؟ 299) میدونی من وکیلارو دوست دارم؟ از کجامیدونی؟ 300 )بستنی میخوای یا دست بند یا زنجیر.. از نوع طلاشآآآآ... به نظرت 300تا سوال تاالان بس هست. فقط تازه مال منه.. میخوای دوستای دیگه رو هم دعوت کنم ازت سوال کنن؟جای دایی خالی نباشه.. البته به جای اونم ازت دارم سوال میکنمآآآ.. تاخودش بیاد.. یه چرخی بزنم ببینم تالار حقوق چه خبره.... کاش میشد واقعا 281- :gnugghender: :3: :girl_blush2::spiteful: :guntootsmiley2: :cryingf: فک کنم فهمیدین چی شد ... بعدشم اعدام 282- :179: 283- منو با این حقوقیا درگیر نکن دیگه 284- آره 285- پیکان .... وجدانا 286- نه من زیاد پشت فرمون نمیشینم .... کلا هم یه بار فقط جریمه شدم اونم چراغ قرمز بود 287- منم دقیقا همون 288- نه 289- هیشکدوم 290- سوار نشدم تا حالا ... میترسم 291- 292- چی میگیییییییی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه دیگه 293- نه خالی بندیه ... من هر کاری کردم محکم تر نشد 294- میخوای بگم طرح بزنن روش خوشگل بشه ؟؟ 295- هیچکدوم .... 296- پس چیکار کنن ؟؟؟؟؟ ببرنش سینما و پارک ارم یه حالی بهش بدن ؟؟؟ 297- خدا وکیلی خودتو به هیچ قیمتی نفروش 298- نه 299- آره میدونم ... چون گندمو دوس داری 300- اگه طلا باشه زنجیر :gnugghender: آره بخدا به نظرم کافیه دیگه :ws28: 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ مصی جون زحمت جزغاله کردنتو کشید آقا عباس من زیاد نمی پرسم وقت ندارم سوالارو بخونم پس اگه تکراری بود ببخشید دیگه جواب بدین.. 1. بچه که بودین بزرگ ترین خلافتون چی بود؟ (منظور همون کار بد و ایناس) 2. وقتی گفتم میام تو تیم رباتیک و نیومدم چه احساسی داشتین؟ می خواستین خفم کنین؟؟ :دی 3. اولین فوشی که یاد گرفتین چی بود؟ 4. اهل مسخره کردن آدما هستین؟؟ :| 5. اهل اذیت و آزار چی؟؟ :دی 6. تا حالا روتون اسم گذاشتن؟ چی بوده؟ 7. به پلید ترین فکری که تا حالا داشتین اعتراف کنین.. 8. گریه هم می کنین؟ چه وقتایی؟ 9. از اون دسته پسرا هستین که خیلی شلخته ان یا نه؟ 10. یکم از شیطونیای دوران کودکی بگین.. مرسی بله کاملا جزغاله شدم خوشبختانه 1- من بزرگترین خلافامو تو همون بچه گی کردم :icon_pf (34): نمیشه گفت 2- هیچی ... چون هیچکس نیومد ... من خودمم دیگه نرفتم 3- یادم نمیاد ولی خیلی پاستوریزه بود .. در حد بد مثلا 4- به شوخی آره ولی به جدی هیچوقت 5- اصصصصصصصصلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا 6- آره .... کلا صفتای باحال میزارن رو من .... عباس استعداد ... عباس کارگردان ... عباس کالباس و اینا :ws28:البته این آخری رو بچه بودم به شوخی میگفتنا 7- نداشتم گفتنی نیست اصن خیلی پلیدانه هستش 8- تو این چند سال اخیر سه بار گریه کردم .... سه بارشم تو همین سه ماه اخیر بود سر مسائل متنوع 9- نمیدونم ... ولی فک کنم تا حدودی 10- والا چی بگم ...... تلویزیون یه برنامه داشت طنز بود. فک کنم همون برنامه جدی نگیرید بود که عید پخش کرد. سال 76 اگه اشتباه نکنم. یه جاییش طرف مریض بود دنبال دوا میگشت رفیقش اومد گفت دنبال چی هستی؟؟ اونم گفت دنبال استامینوفن. رفیقشم با لحن شعر مانند گفت: استامینوفن نداریم نداریم نداریم. عاغا این افتاد تو دهن ما. تا اینکه یه روز خواهرم دنبال استامینوفن میگشتو منم این شعرو براش خوندم و رفتم سروقت یخچال چون میدونستم کجاس استامینوفن. شربتش رو برداشتم داشتم میومدم سمت آبجیم که بدم بهش یدفه شربت از دست در رفت افتاد زمین شکست. منم خیلی جدی باز خوندم .. استامینوفن نداریم نداریم نداریم مامانمم گفت نداریم دیگه ها ؟؟؟؟ بلند شد اومد سمت من که خلاصه از خجالتم دربیاد. اومد یه سیلی بزنه که من سریع درجا کلمو بردم پایین و جا خالی دادم و بلند بلند میخوندم استامینوفن نداریم نداریم نداسیم و میدویدم و مامانمم عصبانی افتاده بود دنبالم :ws28:خلاصه بالاخره مارو گرفت و .... 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ پس نکنه اون دشمن ی که همه میگن شمایی؟؟؟؟؟؟؟ دقیقاااااااااااااااا :ws28: 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ به خاطر همین زیاد از این نوع وسایل مرگبار استفاده نکردم متاسفانه ولی یه مدت تو شهرستان که میرفتیم شکار با اینا پرستو میزدم :icon_pf (34):. پرستوها که گله ای میومدن رد میشدن ما هم یه تیری پرتاب میکردیم و خلاصه به یکی شون میخورد دیگه تو اون شلوغی :hapydancsmil: چشم ما روشن:97::97::97: اینم شد تفریح اخهههههههه:vahidrk: بگیر که حقته این دفعه واقعا:vahidrk::vahidrk: خب حال میداد 5 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ برای کم آوردن قانونی نوشته شده؟اعتراف میکنم کم آوردم نه قانونی نوشته نشده .... کم آوردن اصولا وجود خارجی نداره و ساخته ذهن بشره اصطلاحا وقتی آدم دیگه دوس نداره بازم تلاش کنه برای هدفش از لفظ کم آوردن استفاده میکنه ولی همیشه دلیلی برای جنگیدن وجود داره 4 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ خب حال میداد اینم حال میده:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ خدایا شکرت فک کنم تموم شد از همه بچه ها و رفقای عزیزم که اومدن و وقت گذاشتن از ته دلم تشکر میکنم .... مخصوصا معصومه خانوم ... دوست عزیزم که الان هم خودش نیست متاسفانه ... کلی وقت گذاشت و کلی نوشت تا صندلی من یخ نزنه و من هم نامردی نکردم و خیلیاشو بد جواب دادم. یعنی وقت نداشتم که کامل تر بنویسم .. امیدوارم منو ببخشه و ناراحت نشه از دستم دست همه گی تونو به گرمی میفشارم و امیدوارم به زودی جبران کنم :gnugghender: 6 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۲ خب خب خب دوستان عزیزی که سوختن و دوستانی که دمشون گرم سوزوندن خسته نباشیییییییید این تاپیک قفل میشه منتظر صندلی اعتراف mim-shimi عزیز باشید که تا لحظاتی دیگر استارت میخوره:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده