دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۲ آری میدانیم هاله مان چه رنگیست شیری... ولی بعضی جاهاشو غلط گفته 7 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ آری میدانیم هاله مان چه رنگیستشیری... ولی بعضی جاهاشو غلط گفته خب چرا میزنی ؟؟؟؟؟؟ :ws28: 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ آری میدانیم هاله مان چه رنگیستشیری... ولی بعضی جاهاشو غلط گفته خب چرا میزنی ؟؟؟؟؟؟ :ws28: شمابه بزرگی خودتون ببخشید. 4 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ شمابه بزرگی خودتون ببخشید. ما کوچیک بچه هاییم بابا شوخی کردم بخندیم 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ ما کوچیک بچه هاییم بابا شوخی کردم بخندیم اشتباه شد..منظورم با دل مانده بود. اشتباه نقل قول گرفتم... ماچاکریم داش عباس/:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
..!Alfa!.. 2854 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ سفید شما آرزو و اهدافی در زندگی دارید زود حسادت می ورزید نسبت به دیگران متفاوت و گاهی اوقات عجیب هستید اما همه این حالت شما را دوست دارند. :girl_in_dreams:حسود نیستم ولی یه حسایی شبیهش دارم که به کسی آسیبی نمی رسونه به خودمم! فقط محرکه می شه برا جنبیدن! بقیه موارد 5 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ خب چرا میزنی ؟؟؟؟؟؟ :ws28: حال میده شمابه بزرگی خودتون ببخشید. عه؟؟؟؟؟ معصومه این چه حرفیه عزیزم؟ شوخی کردم باو :icon_gol::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ حال میده عه؟؟؟؟؟ معصومه این چه حرفیه عزیزم؟ شوخی کردم باو :icon_gol::icon_gol: میدونم باووو 3 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ قرمز با نمک و دوستداشتنی، مشکل پسند اما همیشه عاشق.......و اینطور بنظر میرسد که مورد محبت نیز باشید. با روحیه و بشاش اما در همان زمان میتوانید بد اخلاق هم شوید قادرید با مردم بسیار خوب و با ملاطفت برخورد کنید و این همان عشقی است که میتواند در راهی که در پیش دارید همراهتان باشد آدمهایی را که راحت صحبت میکنند دوست دارید این آدمها باعث میشوند احساس راحتی بیشتری داشته باشید. 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۳ آبی اتکا به نفس کمی دارید و خیلی ایرادی هستید. هنرمند هستید و دوست دارید عاشق شوید ، اما میگذارید عشقتان از دستتان برود چون در این مورد از مغزتان فرمان میگیرید نه از قلبتان. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده