*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۲ سلامی دوباره به دوستای همیشه در صحنه تالار معماری و غیره :w31: تصمیم داریم تا سری بیـــــستـــــ و سوم از مسابقات عکاسی رو به سمع و دیدگاهِ بصریِ شمــــا برسونیم موضوع این دفه نــما هست تا دو هفته دیگه فرصت دارید عکساتون رو به صورت خصوصی با ذکر مکان عکس برام بفرستید ٫ نظرسنجی 11/20 برگزار میشه مثل همیشه سایز عکساتون 600*800 باشه منتظر حضور همیشه فعالتون هستیییییییییییییییییییییی یییییییییییم پ.ن 1: عکسایی که میفرستید باید خودتون گرفته باشید یعنی از نت نباشه! البته میدونم همه تون این نکته رو رعایت میکنید پ.ن 2: هرگونه تبلیغ برای عکس ممنوع بوده و در صورت مشاهده، شرکت کننده خاطی از مسابقه حذف میشود پ.ن 3: پی نوشتِ 1 با پی نوشتِ 2 کاملا در ارتباط مستقیم قرار دارن و رعایت نکردن دومی برابر با نقض اولی مساوی حــــذف عکس است پ.ن 4 : پی نوشتِ بالایی فقط برای اطلاع خودتون بود...بعدا نگی نگفتی:4chsmu1: 29 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۲ من من من ... شرکت میکنم:hapydancsmil: 13 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۲ دوستان گرامی نما کلی یا جزئی هم میشه؟ 8 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۲ دوستان گرامی نما کلی یا جزئی هم میشه؟ جزئی ینی چطوری؟ 7 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۲ جزئی ینی چطوری؟ کلی یعنی یه مجموعه باشه جزئی یعنی قسمتی از یک مجموعه 6 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۲ کلی یعنی یه مجموعه باشه جزئی یعنی قسمتی از یک مجموعه نه دیگه کلی باشه...ینی مثلا اگه یه مجتمع مسکونیه یا یه برجه همه نماش معلوم باشه 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده